Mahdi1944 با سلام اقای عظیمی
ممنون از اطلاع رسانیتون
چطور میشه دانلود کرد و رژن enterprise رو؟؟!!
اگه براتون امکان داره لینک دانلودش رو قرار بدید ممنونتون میشم
با تشکر
تاپیک جامع ویندوز 10
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: رونمایی از ویندوز۱۰/ مزیتها و قابلیتها
mojtaba13721372,
لينك دانلود رو در پست قبل قرار دادم كه
با uTorrent و امثال اون ميتونيد دانلود كنيد، من ديشب دانلود و نصب كردم روي VM، همه چيز عالي هست. فقط سه تا از برنامههاي مترو كه اون بالا هم نام بردم و گفته شده بود كار نميكنه كه براي من كه اهميتي هم نداره. چون كاملا بي مصرف هستند. اما مشكل ديگه اينه كه Qihoo 360 Internet Security با اين نسخه جديد سازگار نيست، البته نوشته Total Security سازگار هست كه هنوز تست نكردم
لينك دانلود رو در پست قبل قرار دادم كه
با uTorrent و امثال اون ميتونيد دانلود كنيد، من ديشب دانلود و نصب كردم روي VM، همه چيز عالي هست. فقط سه تا از برنامههاي مترو كه اون بالا هم نام بردم و گفته شده بود كار نميكنه كه براي من كه اهميتي هم نداره. چون كاملا بي مصرف هستند. اما مشكل ديگه اينه كه Qihoo 360 Internet Security با اين نسخه جديد سازگار نيست، البته نوشته Total Security سازگار هست كه هنوز تست نكردم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Mahdi1944, خیلی ممنون
منظورتون اینه؟؟!!!
اخه این که چیزی رو بالا نمیاره...
کلا با فایل های بالای 1 گیگ تورنت مشکل دار
چون از خود تورنت استفاده نمی کنم ، اول توی یه سایت دیگه اپلود می کنم و بعد دانلود می کنم بدون نرم افزارش
در ضمن اگه لینکی چه از تورنت یا جای دیگه سراغ دارید که نسخه ی 32 و 64 بیتی رو توی یه فایل ایمیج داشته باشه رو قرار میدید لطفا؟؟!!!
چون اگه بخوای هردو رو جداگانه دانلود کنی الکی ترافیک میره و اگه هردو یکی بشن حجم دانلود نصف میشه
با تشکر
در ضمن اگه یه سیستم شرایط نصب ویندوز 32 بیتی رو داشته باشه و 64 بیتی نصب کنی باعث کند شدن سیستم میشه؟؟!!
اگه اینطور نیست شما توصیه می کنید که من از 64 استفاده کنم؟؟؟!!
سیستمم دقیقا روی مرز 32 و 64 هست ، 4 گیگ رم دارم که 3.5 ازش استفاده می کنم بخاطر 32 بیتی بودن
ببخشید که یکم زیاد شد
منظورتون اینه؟؟!!!
magnet:?xt=urn:btih:5C68C7612C8317029C3AAC55B5BFE9587F87876F
اخه این که چیزی رو بالا نمیاره...
کلا با فایل های بالای 1 گیگ تورنت مشکل دار
چون از خود تورنت استفاده نمی کنم ، اول توی یه سایت دیگه اپلود می کنم و بعد دانلود می کنم بدون نرم افزارش
در ضمن اگه لینکی چه از تورنت یا جای دیگه سراغ دارید که نسخه ی 32 و 64 بیتی رو توی یه فایل ایمیج داشته باشه رو قرار میدید لطفا؟؟!!!
چون اگه بخوای هردو رو جداگانه دانلود کنی الکی ترافیک میره و اگه هردو یکی بشن حجم دانلود نصف میشه
با تشکر
در ضمن اگه یه سیستم شرایط نصب ویندوز 32 بیتی رو داشته باشه و 64 بیتی نصب کنی باعث کند شدن سیستم میشه؟؟!!
اگه اینطور نیست شما توصیه می کنید که من از 64 استفاده کنم؟؟؟!!
سیستمم دقیقا روی مرز 32 و 64 هست ، 4 گیگ رم دارم که 3.5 ازش استفاده می کنم بخاطر 32 بیتی بودن
ببخشید که یکم زیاد شد
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
mojtaba13721372,
خوب اين لينك مگنت هست كه تورنت بدون نياز به دانلود فايل .torrent كه با برنامههايي كه تورنت رو دانلود ميكنه و يا سايتهايي كه امكان دانلود از تورنت و مستقيم كردن ليك رو دارند ميتونيد اون رو دانلود كنيد. من خودم از همين لينك دانلود كردم
نسخهي 32 بيتي هنوز منتشر نشده متاسفانه. اما در كل دوران 32 بيتي گذشته. هر سيستمي كه 4GB رم داشته باشه كه قطعا بايد 64 بيتي نصب كرد. چون 32 بيتي نميتونه 4GB رم رو آدرس دهي كنه. من 32 بيتي رو براي سيستمي توصيه ميكنم كه يا مربوط به بيش از 9 سال پيش باشه كه 64 بيتي نيستند و يا رم اون زير 2GB هست و براي تمام سيستمهايي كه رم 3GB يا بالاتر دارند، 64 بيتي رو توصيه ميكنم.
Qihoo 360 Total Security 6 رو تست كردم، بدون مشكل نصب شد. بسيار هم روان هست و كلي هم امكانات جديد داره و بسيار هم كم حجمتر شده.
فعلا تنها موردي كه نميدونم علتش رو اينه كه حداقل براي من امكان دانلود آپديت وجود نداره و خطا ميده ويندوز (يعني ويندوز آپديت اصلا شروع به جستجو نميكنه كه البته ممكنه به خاطر دستكاري كه روي اون انجام دادم باشه
)
خوب اين لينك مگنت هست كه تورنت بدون نياز به دانلود فايل .torrent كه با برنامههايي كه تورنت رو دانلود ميكنه و يا سايتهايي كه امكان دانلود از تورنت و مستقيم كردن ليك رو دارند ميتونيد اون رو دانلود كنيد. من خودم از همين لينك دانلود كردم
نسخهي 32 بيتي هنوز منتشر نشده متاسفانه. اما در كل دوران 32 بيتي گذشته. هر سيستمي كه 4GB رم داشته باشه كه قطعا بايد 64 بيتي نصب كرد. چون 32 بيتي نميتونه 4GB رم رو آدرس دهي كنه. من 32 بيتي رو براي سيستمي توصيه ميكنم كه يا مربوط به بيش از 9 سال پيش باشه كه 64 بيتي نيستند و يا رم اون زير 2GB هست و براي تمام سيستمهايي كه رم 3GB يا بالاتر دارند، 64 بيتي رو توصيه ميكنم.
Qihoo 360 Total Security 6 رو تست كردم، بدون مشكل نصب شد. بسيار هم روان هست و كلي هم امكانات جديد داره و بسيار هم كم حجمتر شده.
فعلا تنها موردي كه نميدونم علتش رو اينه كه حداقل براي من امكان دانلود آپديت وجود نداره و خطا ميده ويندوز (يعني ويندوز آپديت اصلا شروع به جستجو نميكنه كه البته ممكنه به خاطر دستكاري كه روي اون انجام دادم باشه
)زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Mahdi1944, خیلی ممنون از توضیحتون
من این قسمت رو اصلا متوجه نشدم
:
پس من همون نسخه 64 بیتی رو دانلود می کنم
با تشکر
من این قسمت رو اصلا متوجه نشدم
:خوب اين لينك مگنت هست كه تورنت بدون نياز به دانلود فايل .torrent كه با برنامههايي كه تورنت رو دانلود ميكنه و يا سايتهايي كه امكان دانلود از تورنت و مستقيم كردن ليك رو دارند ميتونيد اون رو دانلود كنيد. من خودم از همين لينك دانلود كردم
پس من همون نسخه 64 بیتی رو دانلود می کنم
با تشکر
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
mojtaba13721372,
تورنت نيار به دانلود يك فايل با پسوند .torrent داره كه كمي آزاد دهنده و نامتعارف هست. magnet در واقع نسخهي لينكي و بدون فايل تورنت هست كه مثل تورنت با تمام برنامههايي كه امكان دانلود از اون رو دارند قابل دانلود هست. شما همين لينك رو در هر سايت يا برنامهاي كه امكان دانلود تورنت رو داشته باشه، ميتونيد وارد كرده و اون رو دانلود كنيد
تورنت نيار به دانلود يك فايل با پسوند .torrent داره كه كمي آزاد دهنده و نامتعارف هست. magnet در واقع نسخهي لينكي و بدون فايل تورنت هست كه مثل تورنت با تمام برنامههايي كه امكان دانلود از اون رو دارند قابل دانلود هست. شما همين لينك رو در هر سايت يا برنامهاي كه امكان دانلود تورنت رو داشته باشه، ميتونيد وارد كرده و اون رو دانلود كنيد

Mahdi1944, قبول دارید که یکم خیلی پیچیده توضیح دادید؟؟!!!
میشه ادرس همین مگانت رو بدید خودم یه تست کنم بی زحمت؟؟!!(نمی دونم درست هست حرفم یا نه
)
میشه ادرس همین مگانت رو بدید خودم یه تست کنم بی زحمت؟؟!!(نمی دونم درست هست حرفم یا نه
)گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
mojtaba13721372,
والا به واضحترين شكل ممكن توضيح دادم كه
همون لينكي كه دادم لينك دانلود هست ديگه
برنامهي uTorrent رو دانلود كنيد و اين لينك رو در قسمت URLاون وارد كنيد. به همين سادگي ...
والا به واضحترين شكل ممكن توضيح دادم كه
همون لينكي كه دادم لينك دانلود هست ديگه
برنامهي uTorrent رو دانلود كنيد و اين لينك رو در قسمت URLاون وارد كنيد. به همين سادگي ...

Mahdi1944, بله
حالا متوجه شدم...
راستش من اصلا از تورنت خوشم نمیاد...
به نظرم سرعتش افتضاحه ...
برای همین همیشه فایل هاش و جای دیگه اپلود می کنم و ازش استفاده میکنم
بازم ممنونم ازتون
حالا متوجه شدم...
راستش من اصلا از تورنت خوشم نمیاد...
به نظرم سرعتش افتضاحه ...
برای همین همیشه فایل هاش و جای دیگه اپلود می کنم و ازش استفاده میکنم
بازم ممنونم ازتون
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 1523 بار
- سپاسهای دریافتی: 1169 بار
جناب عظیمی بسیار سپاسگذارم بابت لینک دانلود و توضیحات مفصلتون.
به نظر شما امکان این وجود داره که پچی برای عرضه ی عمومی ساخت تا همه ی افراد بتونند ازش استفاده کنند و جلوی جاسوسی مایکروسافت رو بگیرند؟
همچنین واقعا ممنون میشم اگر این پچ رو در اختیار بنده هم قرار بدید.
به نظر شما امکان این وجود داره که پچی برای عرضه ی عمومی ساخت تا همه ی افراد بتونند ازش استفاده کنند و جلوی جاسوسی مایکروسافت رو بگیرند؟
همچنین واقعا ممنون میشم اگر این پچ رو در اختیار بنده هم قرار بدید.
اندکی صبر...

- تماس:
SA@M,
خوب پچ رو كه ساختم مدتها پيش، فقط ميترسم چون سازندهي اون خودم هستم و مالك اين سايت، مطرح شدن اون در فضاي عمومي باعث ايجاد مشكلاتي به لحاظ كپي رايت براي سايت بشه (متاسفانه مايكروسافت يكي از قاطعترين و قدرتمندترين شركتها در اين زمينه هست و براي نقض كپيرايتها حتي تا مصادره دامين يك سايت هم پيش ميره و ميشه گفت سخت گيرانهترين قوانين و سخت گيري رو مايكروسافت در اين حوزه داره)
خوب پچ رو كه ساختم مدتها پيش، فقط ميترسم چون سازندهي اون خودم هستم و مالك اين سايت، مطرح شدن اون در فضاي عمومي باعث ايجاد مشكلاتي به لحاظ كپي رايت براي سايت بشه (متاسفانه مايكروسافت يكي از قاطعترين و قدرتمندترين شركتها در اين زمينه هست و براي نقض كپيرايتها حتي تا مصادره دامين يك سايت هم پيش ميره و ميشه گفت سخت گيرانهترين قوانين و سخت گيري رو مايكروسافت در اين حوزه داره)

Mahdi1944 نوشته شده:SA@M,
( خب شما هم فقط توی پیام خصوصی اون رو در اختیار تعداد محدودی قرار بدید تا فاش نشه... در ضمن می تونید توی یکی از اپلود سنتر ها آپلود کنید و لینک و به یکی بدید تا اون بصورت ناشناس اونو پخشش کنه
)متاسفانه مثل اینکه سایت های ایرانی هنوز بیلد 10031 رو قرار ندادند ولی نسخه enterprise رو قرار دادند
[External Link Removed for Guests]
میشه یه لینک اپدیت از سایت های عادی با لینک دانلود ساده قرار بدید تا دانلودش کنم بی زحمت؟؟!!
با تشکر
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد