پورت رام رو زحمتش رو axely عزیز از 4PDA کشیده رام خیلی خشگلیه مثل رام لوا شاید خشگل تر از اون جالب اینه بر خلاف انتظار روونه ، رام پیشفرض روته و سوپر سو دسترسی دارید و روت اکسپلورر روش نصبه بعد نصب 150 مگ رم خالی میمونه که شما رو راضی نگه میداره ترکیب بندی منو ها و تنظیمات زیبا و دلنشینه تمامی قسمت های گوشی ( وای فای و جی پی اس و .. و..) به درستی کار میکنه
دوربین گوشی به درستی کار میکنه و نقصی نداره
امتیاز در انتوتو توسط این رام <<10950>> شد رو گوشی من
bluetooth tethering و gesture & motion داره!
گشت گذار تو منوها و .. سریعه و کندی خاصی مشاهده نشده
حالا میرسیم به قسمت دلنشین باگ !
- سنسور نوری به درستی کار نمیکنه ( اگه روشن کنید نور صفحه به پایین ترین حدش میرسه پس بهتره رو اوتو نزارید)
باگ فیکس : تا الان ناشر فکری براش نکرده
این رامو زیبا رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید
[External Link Removed for Guests]
طریقه نصب :
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif] بعد اینکه رامو دانلود کردیدبه مموری کارت انتقال بدین بعد cwm recovery برین و فکتوری ریست و وایپ کش کنید بعد به advanced برید دلویک کش و باتری استیت رو وایپ کنید از طریق instal costum zip نصب
نکته : کیبورد این رام زبان فارسیو پشتیبانی نمیکنه در زیر یه کیبورد خوب براتون آپلود کردم دوس داشتین نصب کنید
http://trainbit.com/files/6883491884/hackerskeyboard.zip
پایین چند اسکرین شات که توسط خودم گرفته شده گذاشتم براتون :
*** لطفا قبل انجام رام از رام فعلیتون یه بک آپ بگیرید که هرموقع خواستید به رام قبلی برگرید مشکلی نداشته باشد مخصوصا عزیزانی که رام اصلی شرکت رو دارن
***این رام توسط خودم تست شده و به درستی کار میکنه من مسولتی در قبال اشتباهات احتمالی و اسیب رسیدن به دستگاتون ندارم
و پیروز باشد