mojtaba13721372 نوشته شده: ,
با سلام دوست عزیز
به اجمن خوش اومدید
خوشحالم که روی گوشیتون کار کرد
,
با سلام دوست عزیز
مشکل برعکس نوشتن اعداد از فونت هست و با عوض کردن فونت درست می شه ، الان خودم از یه ورژن متفاوت از این رام دارم استفاده می کنم که هم توی منو ها زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه و هم اعداد رو درست می زنه و هم دوربین ها به درستی کار می کنه و لانچرش هم بیشتر شبیه به اندروید 5 شده ...
اما استقبال دوستان رو که ادم میبینه شور و اشتیاقش برای اشتراک گذاری این اطلاعات و رام ها 11000 برابر میشه
دریغ از 1 تشکر خشک و خالی ، میان استفاده می کنن ، دانلود می کنن ، به خودشون زحمت زدن دکمه تشکر رو نمی دن ...
سلام آقا مجتبی
من از سایت needrom با شما و این سایت آشنا شدم
مدت زیادی هم نیست که عضو هستم
رام هایی رو هم تا بحال معرفی کردین نصب کردم و در حال حاضر رام اندرود L رو نصب کردم و دارم فعلا باهاش کار میکنم ( البته من عاشق آیون هستم ولی رامی دو سیم کارته که واقعا شبیه IOS باشه هنوز ساخنه نشده )
حتما نظراتم رو بابات این رام ها بعدا اعلام میکنم
دیدم نوشتین کشی تشکر نمیکنه و از این حرف ها .... خواستم بگم خود من همیشه پیش خودم و یا وقتی مطالب سایت رو میخونم و یا با رام کار میکنم از شما تشکر میکنم و همیشه هر کسی جایی رو واسه رام خواسته این سایت رو معرفی کردم شاید بی توجهی باعث شده باشه من شخصا یدم بره از شما تشکر کنم
قصور بنده رو ببخشید که این تشکر رو علنی ابراز نکردم تا شاید بقیه هم که مثل من که سپاسگذار وقت و زحمات شما هستن رو قانع کنم که تشکر علنی هم لازمه
بازم از شما متشکرم و امیدوارم همچنان با انرژی و پور شور به ارایه مطالب تو این سایت ( که به نظر من خیلی سایت بهتریه در قیاس با بعضی سایت های مشابه خارجی) ادامه بدین
ایام به کام