Mahdi1944 نوشته شده: ,
رام رو پورت کرديد يا به همون شکل اصلي خودش نصب کرديد؟ اگر پورت کرديد، ماژولها و درايورهاي اون رو کپي کنيد
سلام وقت شما بخیر اگه امکانش هست مسیر درایور های سخت افزاری اندروید در داخل پوشه سیستم رام رو بذارید مخصوصا gpsو wi fi
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
رام رو پورت کرديد يا به همون شکل اصلي خودش نصب کرديد؟ اگر پورت کرديد، ماژولها و درايورهاي اون رو کپي کنيد
mid.Bermuda نوشته شده:دوستان سلام، مشکل هنگ کردن در هنگام تماس و نصب نرم افزار(بدون نیاز به دیتا) رو حل کردم
اما هر چه تلاش کردم نتونستم مشکل فوکوس دوربین اصلی و وارانگی تصویر دوربین دوم و سنسور قطب نما رو حل کنم:-(
این آپدیت رو حتماً در آخرین مرحله نصب کنید، چون در boot.img این این آپدیت تغیراتی دادم و نباید بوت دیگری روی اون جایگزین بشه(به وسیله این بوت شما نیازی به دیتا برای نصب نرمافزار نخواهید داشت و میتونید از reset factory استفاده کنید.
در این آپدیت نقاط دسترسی سیمکارتهای ایران رو هم قرار دادم.
همه فایلها تست شدهاند ۱۰۰٪
لینک دانلود:
[External Link Removed for Guests]

لطفا متن خطا رو بفرماييد، اگر رام براي اين گوشي ويرايش شده باشه که نبايد مشکلي وجود داشته باشه. لطفا بررسي کنيد که فايل شما درست دانلود شده و حجم اون صحيح هست يا خير؟ در صورتي که حجم اون صحيح هست و در کامپيوتر بدون مشکل extract ميشه، متن خطا زمان نصب رو دقيقا بفرماييد
ضمنا ميدونيد که بايد فايل zip رو به گوشي منتقل و نصب کنيد؟ پسوند فايلي گه به گوشي منتقل کردهاي چيه؟

ammar90m نوشته شده:سلام آقا مهدی
من رام lewa رو دانلود کردم و وقتی میخوام از طریق ریکاوری(کاستوم ریکاوری twrp )نصب کنم failed میشه راه حل چیه؟
باز هم عذر خواهی میکنم
یا علی