Reza6662 نوشته شده:كمك خلبان,
اينجانب زماني كه بسياري از هم نسلان شما در دبستان درس ميخواندند در شركت صنايع هواپيمايي ايران (صها) با درجهء ستوان دومي و ستوان يكمي مشغول خدمت بودم.
بسيار مفتخريم كه بر پايههاي واهي، كاربري را اخراج نكردهايم، به كسي توهين نميكنيم و اجازهء توهين هم به كسي نميدهيم. انجمنهاي تخصصي بر پايهء مطالب علمي استوار است نه تصاوير سايت ايرلاينر.
اميدوارم اگر خصومت شخصي با اينجانب داريد در پيام خصوصي اعلام فرمائيد.
با تشكر
Reza6662 عزیز
اولا اون تصویری که شما منتشر کردید دقیقا تصویر کاکپیت F-5a هست و نه چیز دیگه ای. چرا می خواین وانمود کنین که تصویر کابین صاعقه هست. دلیل :
1-در هیچکدام از تصاویر منتشر شده از صاعقه لوله سوخت گیری هوایی به این شکل دیده نمی شه و در ضمن هنوز تست سوخت گیری هوایی هم بر روی صاعقه انجام نشده.[External Link Removed for Guests]
2-در تمام اون تصاویر ما دماغه صاعقه رو میبینیم در حالی که ادامه پرچم ایران که روی بدنه نقاشی شده تا روی دماغه کشیده شده ولی در این تصویر دماغه یکرنگه. اگه دلیل کم بود بگین تا یه دلیل بهتر بیارم (چند تا لینک از جایی که تصویر ازشون گرفته شده ...)
دوما- شما می فرمایین زمانی در صها کار میکردین که ما دبستان می رفتیم. من سال 71 وارد راهنمایی شدم، یعنی 14 سال پیش، حالا من نه Badboy الان 18 سالشه و 6سال پیش وارد راهنمایی شده. منظور اینکه چرا فکر میکنین به دلیل تحریمهای سالهای پیشین که ما نمیتونستیم با روسیه ارتباط داشته باشیم الانم هیچ ارتباطی نداریم. و چرا فکر می کنین مملکت از نظر تکنولوژیک در همون نقطه 10 سال پیش قرار داره و هیچ کاری نشده.
همه دوستان این سایت هیچ خصومتی با شما ندارن و همه ما به پیشکسوتان سایت احترام میگذاریم و به هر حال من قبول دارم که به دلیل تجارب شما اطلاعات فنی تون بیشتر از ماست.
ولی فکر می کنم ما زمان زیادی رو از دوره ای که پیچ داخل موتور JT7D رو مجبور بودیم وارد کنیم گذروندیم و دیگه مجبور نیستیم اونو وارد کنیم و الان مشغول بررسی تولید تحت امتیاز AL31F برای انتقال تکنولوژی اون هستیم.
امیدوارم جسارتی نشده باشه و دلگیری از هیچ کسی پیدا نکرده باشین.
امیدوارم جسارتی