مرورگر centralclubs برای کاربران سایت centralclubs
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
مرورگر centralclubs برای کاربران سایت centralclubs
دوستان اینم برنامه centralclubs explorer برای تمام کاربران این سایت
برنامه نویس:چترباز شماره 1
[External Link Removed for Guests]
لینک دریافت
حجم 519 کیلو بایت
Mahdi1944: لينك حذف شد ....
برنامه نویس:چترباز شماره 1
لینک دریافت
حجم 519 کیلو بایت
Mahdi1944: لينك حذف شد ....
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...

- تماس:
دوستان ویروس چیه؟ 8) 8) 8) 8) 8)
آقا ما اومدیم یه برنامه نوشتیم ببین پشت سر ما چه حرفها در می یارن؟ 8) 8) 8)
دوستان پس از دانلود ادرس جدید را در ادرس بار بنویسید و کلیک go رو بزنید
ویروس چیه؟
اگه من میخواستم ویروس بنویسم توی این انجمن نبودم

آقا ما اومدیم یه برنامه نوشتیم ببین پشت سر ما چه حرفها در می یارن؟ 8) 8) 8)
دوستان پس از دانلود ادرس جدید را در ادرس بار بنویسید و کلیک go رو بزنید
ویروس چیه؟
اگه من میخواستم ویروس بنویسم توی این انجمن نبودم

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...

- تماس:
آقا برای چی لینکو حذف کردید 8-) 8-) 8-) 8-)
یکی الکی میگه ویروس 8-) بقیه هم تایید میکنن 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
شما اصلا از ویروس نویسی چی میدونید 8-) 8-) 8-) 8-)
من چند تا برنامه که محتویات ان از این سایت اقتباس شده بود نوشتم . میخواستم بزارم تو این تاپیک منصرف شدم.
واقعا متاسفم

یکی الکی میگه ویروس 8-) بقیه هم تایید میکنن 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
شما اصلا از ویروس نویسی چی میدونید 8-) 8-) 8-) 8-)
من چند تا برنامه که محتویات ان از این سایت اقتباس شده بود نوشتم . میخواستم بزارم تو این تاپیک منصرف شدم.
واقعا متاسفم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
چترباز شماره 1 عزيز
بنده هم برنامه رو تست كردم، كار مي كنه، اما به دلايلي كه در پيام خصوصي به طور كامل براتون توضيح دادم فعلا حذف شد
موفق باشيد
بنده هم برنامه رو تست كردم، كار مي كنه، اما به دلايلي كه در پيام خصوصي به طور كامل براتون توضيح دادم فعلا حذف شد
موفق باشيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
bmyazdani, عزیز
شما از ان دسته از افراد هستی که با عقل خود کار می کنند نه با حرف و حدیث دیگران
من واقعا به شما تبریک می گم
با اینکارت منو شرمنده خودت کردی
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید و در آینده بتونیم دوستان خوبی برای هم باشیم
ممنون

شما از ان دسته از افراد هستی که با عقل خود کار می کنند نه با حرف و حدیث دیگران
من واقعا به شما تبریک می گم
با اینکارت منو شرمنده خودت کردی
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید و در آینده بتونیم دوستان خوبی برای هم باشیم
ممنون

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
ببینین چترباز عزیر من گفتم سیستم پیغام داد ویروسه .ساختار برنامه ای که نوشتی دارای اجرای سریعه که هر آنتی ویروسی اونرو ویروس شناسایی میکنه من با ناد 32 و کاسپر اسکای و همچنین زون الارم چک کردم . هرسه اخطار مشکوک بودن فایل رو دادن . از اون جایی هم که یه هقته پیش به یه ویروس گردن کلفت طرف بودم که اعصابمو خورد کرده بود برای همین از استفاده اون منصرف شدم. ولی اگر میخوایی واقعا برنامت رو همه بپسندن براش نصب درست کن با برنامه Installshield میتونی این کار رو انجام بدی. اینطوری هم برنامت معتبر میشه و هم سیستم مشکوک نمیدونتش
میدونم زحمت زیادی کشیدی ولی به ما هم حق بده که کمی سختگیرانه تر در قبال دانلودها رفتار کنیم . تو فکر کن رمز اکانت اینترنتیت رو یه Spy بدزده و یا سرعت سیستمت رو یه ویروس برای دو هفته پایین بیاره و آنتی ویروس رو هم از کار بندازه . آخرش مجبورم کرد کل سیستم رو فرمت کنم پس به ما حق بده . من کوچیک شما هستم بشرطی که برای برنامت نصب درست کنی - امیدوارم از دست ما ناراحت نشی
میدونم زحمت زیادی کشیدی ولی به ما هم حق بده که کمی سختگیرانه تر در قبال دانلودها رفتار کنیم . تو فکر کن رمز اکانت اینترنتیت رو یه Spy بدزده و یا سرعت سیستمت رو یه ویروس برای دو هفته پایین بیاره و آنتی ویروس رو هم از کار بندازه . آخرش مجبورم کرد کل سیستم رو فرمت کنم پس به ما حق بده . من کوچیک شما هستم بشرطی که برای برنامت نصب درست کنی - امیدوارم از دست ما ناراحت نشی