با سلام و احترام
از دوستان خواهشمندم مرا در این باره یاری بفرمایند
من می خواستم مداری تهیه کنم که با ورود جریان به صورت 2 بار متوالی بدون مکس جریانی را وصل کند ولی اگر این ورود ( ریان ورودی) بعد مثلا 3 ثانیه دوباره آمد اتصالگر عمل نکرده و جریان وصل نشود
البته در ذهن خودم هم این تداعی میشد که دو رله را به طور معکوس به هم ببندم با خازن و مقاومت در حد جریان که اگر بار دوم زود وصل نشود جریان موجود در خازن مصرف شود ولی اگر وصل شود جریان باقی بماند
لظفا سریعا جواب دهید ممنون
مدار وصل کننده با 2 بار کلیک!
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: مدار وصل کننده با 2 بار کلیک!
سلام بر شما ..
به انجمن سنترال خوش امدید ...
--
قبل از هر چیز خدمتون بگم،من اطلاعات کمی دارم ...
شما اشاره ی به جریان و ولتاژ مد نظرتون نکردید... می تونید برای تنظیمات دقیق تر از میکرو و برنامه نویسی استفاده کنید ...
باتشکر.
به انجمن سنترال خوش امدید ...
--
قبل از هر چیز خدمتون بگم،من اطلاعات کمی دارم ...
شما اشاره ی به جریان و ولتاژ مد نظرتون نکردید... می تونید برای تنظیمات دقیق تر از میکرو و برنامه نویسی استفاده کنید ...
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
ممنون ولتاژ 12 ولت و 60 الی 65 آمپر می باشد
در واقع همون باظری خودرو
در ضمن کپی ابن مدار را در ویدیو خارجی مشاهده کرده ام ولی متاسفانه روی مدار را که نه آی سی و نه میکروکنترلر روش نصب بود فقط 2 رله با 2 خازن و یک مقاومت و ترانزیستور موجود بود اگر از دوستان کسی می تواند انجام دهد حاضرم با مبلغی ازشون قدردانی کنم
با تشکر
البته منظورم این نیست که حتما با این قطعات باشد اگر هر مداری این عملکرد را داشته باشد مورد قبول است
در واقع همون باظری خودرو
در ضمن کپی ابن مدار را در ویدیو خارجی مشاهده کرده ام ولی متاسفانه روی مدار را که نه آی سی و نه میکروکنترلر روش نصب بود فقط 2 رله با 2 خازن و یک مقاومت و ترانزیستور موجود بود اگر از دوستان کسی می تواند انجام دهد حاضرم با مبلغی ازشون قدردانی کنم
با تشکر
البته منظورم این نیست که حتما با این قطعات باشد اگر هر مداری این عملکرد را داشته باشد مورد قبول است
ترين دلها دلي است كه انديشه ي آزار كسان درآن نباشد.

سلامی دوباره بر شما..
صبحتون بخیر..
--
البته سایت های هستن که انواع پروژها رو قبول میکند،اگر در اینترنت سرچ کنید،حتما بهشون بر میخورید ..
--
اسم یا نام کلیپ رو بگید تا ما هم بتونیم در اینترنت اون رو ببینیم ..
کاربرد مدار مد نظرتونه چی هستش ؟
باتشکر.
صبحتون بخیر..
--
البته سایت های هستن که انواع پروژها رو قبول میکند،اگر در اینترنت سرچ کنید،حتما بهشون بر میخورید ..

--
اسم یا نام کلیپ رو بگید تا ما هم بتونیم در اینترنت اون رو ببینیم ..
کاربرد مدار مد نظرتونه چی هستش ؟
باتشکر.

-
خوب با تشکر از جوابتون
کاربرد مدار این هستش که بعد از 2 بار فشردن کلید در بازکن خودرو از روی ریموت جریان دوم علاوه بر اینکه به در ها میره به موتور در بازکن عقب میره و باعث باز شدن در صندوق عقب میشه و به دلیل تایمری که در مدار هست باید کلید رو حد اکثر ظرف مدت 3 ثانیه فشرده شه وگرنه باز نمیکنه
این مدار نه تنها برای خودرو در جاهای دیگر نیز کاربرد دارد
این مدار در ایران کاربرد زیادی داره و فک نکنم کسی تا حالا ازش تولید انبوه کرده باشه و در عین حال خیلی به درد بخو هست
لینک کلیپ در آپارات
[External Link Removed for Guests]
کاربرد مدار این هستش که بعد از 2 بار فشردن کلید در بازکن خودرو از روی ریموت جریان دوم علاوه بر اینکه به در ها میره به موتور در بازکن عقب میره و باعث باز شدن در صندوق عقب میشه و به دلیل تایمری که در مدار هست باید کلید رو حد اکثر ظرف مدت 3 ثانیه فشرده شه وگرنه باز نمیکنه
این مدار نه تنها برای خودرو در جاهای دیگر نیز کاربرد دارد
این مدار در ایران کاربرد زیادی داره و فک نکنم کسی تا حالا ازش تولید انبوه کرده باشه و در عین حال خیلی به درد بخو هست
لینک کلیپ در آپارات
[External Link Removed for Guests]

سلام بر شما
ببخشید که دیر جواب دادم
---
یک شخصی در این [External Link Removed for Guests]،عکسی از مدار مد نظرتون رو پیدا کرده .. می تونید در [External Link Removed for Guests]ببینیدش.
باتشکر.
ببخشید که دیر جواب دادم
---
یک شخصی در این [External Link Removed for Guests]،عکسی از مدار مد نظرتون رو پیدا کرده .. می تونید در [External Link Removed for Guests]ببینیدش.
باتشکر.

-
sinaset نوشته شده:سلام بر شما
ببخشید که دیر جواب دادم
---
باتشکر.
با سلام
واقعا ممنون از پیگیری هایتان من بعد از تست چندین مدار و ابتکار عمل و .... نتونسته بودم به هدفم برسم ولی به طور اتفاقی ایمیل هایم را چک میکردم که اومدم اینجا یک تشکر ویژه از شما و پاسختان
با تشکر