درمان قطعی ناراحتی معده بدون دارو - ابداع و هدیه من به شما

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5881 بار

Re: درمان قطعی ناراحتی معده بدون دارو - ابداع و هدیه من به

پست توسط shafagh »

با سلام
حالا دقیقا نمی دونم شما چطور این ورزش را انجام دادید اما روشی که عرض نمودم روش گربه ای نیست و انطور که شما گفتید اگرچه نتیجه بخش بوده ولی علاوه بر انکه ممکن است باعث سرگیجه شود بدلیل انکه مرتب پا ها به هوا پرتاب می شود و سر پایین قرار میگیرد ممکن است باعث برگشت اسید به مری شود.
روشی که اینجانب گفتم مثل طناب زدن و بصورت ایستاده انجام می شود اما پاها از زمین جدا نمی شود و این روش انرژی کمتری را مصرف می کند. در این حالت اعضاء داخلی بایست حرکت تند و نوسانی بالا و پایین داشته باشد و همانطور که گفتم اگر از یک وسیله فنری استفاده شود فشار روی زانو خنثی می شود و در یکی از پست ها عرض نمودم می توان از یک لاستیک خالی اتومبیل هم بعنوان فنر استفاده کرد و روی لبه ان ایستاد و ورزش را انجام داد.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط sa)-(ar »

سلام من بلد نیستم چطوری باهاتو ارتباط برقرار کنم اگه میشه کمکم کنید خیلی دوست دارم روش شمارو دنبال کنم تصویرتصویر
New Member

پست توسط a.kazemi »

هو الشافی

با سلام خدمت همه دوستان

ضمن تشکر از دوستمون که تجربه جالبشون رو در اختیار دیگران قرار دادند و حتما انجام آن برای عده ای مفید و موثر خواهد بود. همسر بنده حدود 1.5 سال است که مبتلا به رفلاکس معده هست و از این بایت خیلی اذیت می شد. به بهترین دکترهای متخصص گوارش و دکترهای طب سنتی هم مراجعه کردیم ولی روش درمانی آنها فقط جلوگیری از شدت عوارض بیماری بود و نه درمان آن. حالا با داروهای شیمیایی و یا داروهای گیاهی و پرهیز غذایی.
به لطف خدا از طریق یک برنامه کوتاه تلویزیونی که دکتر زهرا شاه حسینی در رابطه با همین بیماری صحبت می کردند با روش درمانی ایشون آشنا شدیم. ایشون متخصص طب سوزنی هستند و می توانند باطب سوزنی این بیماری را به طور کامل درمان کنند. توجه کنید درمان و نه کنترل عوارض بیماری.

به مطبشون جهت مشاوره رفتیم و بعد از یه صحبت کوتاه تعداد جلسات لازم برای درمان رو مشخص کردند. جالبه همونجا آقایی در رابطه با همین بیماری که از حدود 4 سال پیش مبتلا شده بودند تحت در مان بودند که دکتر خواستند با اون هم صحبتی داشته باشیم که ایشون گفتند 15 جلسه درمانی و 15 جلسه هم تثبیت درمان براشون تجویز شده که جلسه 5ام بودند و بعد از 5 جلسه دیگه اصلا هیچ مشکلی نداشتند.
برای همسر من هم 15 جلسه درمانی و 15 جلسه تثبیت رو رو تجویز کردند که بعد از 5 جلسه حال همسر من انقدر خوب شده که اصلا داروهای شیمیایی رو کنار گذاشته و هیچ مشکلی نداره.

خواستم به شکرانه این اتفاق، این پزشک عزیز رو به سایر دوستان هم معرفی کنم. آدرس سایتشون هم اینه [External Link Removed for Guests] و می نونید برای مشاوره رایگان به مطبشون سر بزنید.
اینم آدرس مطب : خیابان ولیعصر ، بالاتر از میدان ونک ، کوچه والی نژاد ، روبروی بیمارستان هاشمی نژاد ، پلاک 34 ، طبقه 3

خواهش می کنم به سایتشون سر بزنید و اگر کسی رو می شناسید که در زمینه هایی که در سایتشون ذکر شده مبتلا به بیماری هستند ایشون رو بهش معرفی کنید تا به امید خدا از بیماریش خلاص بشه.

بنده تا 2 ماه به این صفحه سر می زنم و اگر سوالی بود برای راهنمایی در خدمتم.
سالم و پیروز باشید
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

sa)-(ar نوشته شده:سلام من بلد نیستم چطوری باهاتو ارتباط برقرار کنم اگه میشه کمکم کنید خیلی دوست دارم روش شمارو دنبال کنم تصویرتصویر

کابر گرامی تصویر
روش را بصورت کاملا مبسوط و واضح چندین بار و در پست های متعدد توضیح دادم و حتی بساده ترین شکل ممکن گفتم مثل بالا و پایین پریدن است اما لازم نیست پاها از زمین جدا شود. این ورزش ساده تر از ان است که گمان می رود تکنیک های خاصی داشته باشد فقط مثل بالا و پایین پریدن است طوریکه معده و روده ها بطور محکم بحرکت در ایند و این نوع حرکت انها باید حس شود.
اما در یکی از پست ها یکی از کاربران اعلان نموده بودند که یک کمی به زانوهایشان فشار وارد می شود گفتم که برای رفع این مشکل می توان از یک وسیله فنری یا حتی لاستیک اتومبیل استفاده کرد. روی فنر یا لبه لاستیک بایستید و ورزش را انجام دهید ( البته لبه دیگر لاستیک را جایی محکم کنید که لاستیک بر نگردد) حتی اگر پانصدبار در روز هم این نوسان تند معده را انجام دهید کاملا موثر است اما اگر می خواهید حسابی گرسنه شوید و هرچه که در یخچال پیدا می کنید بخورید 1000 مرتبه یا 1500 مرتبه بهتر است. البته می توان ان را به تعداد دوتا 750 بار هم در فواصل زمانی مختلف انجام دهید. کسانی که ناراحتی معده اشان زیاد است این تعداد را بایست بر تمریناتشان بیفزایند. در مورد هر فرد تمرین کننده که ترشه معده دارند بهتر از قبل از تمرین یک یا دو قرص المینیونیم ام جی مصرف کنند تا هنگام نوسان معده و روده اثر اسید کمتر شود. در ضمن برای بعض تمرین کنندگان چنانچه معذوریتی نباشد حل کردن یک قاشق عسل مرغوب در اب گرم و یا چایی و نوشیدن مفید است زیرا معده را گرم کرده و به حرکت خودکار وا می دارد ( البته این مورد ربطی به این ورزش ندارد و من فقط جهت بهبود جنبی عرض می نمایم) خواندن یک حمد و سوره بر ان اب و عسل اثرات اسمانی را هم مضاف خواهد نمود. در قران کریم هم هست که " عسل برای مردم شفاست"
اما خود ورزش هم اعجاب انگیز است و اثری حتمی دارد
New Member

پست توسط sa)-(ar »

خیلی ممنونم از فردا شروع میکنم و ممنون بخاطر معرفی دکار طب سوزنی
هیچ دکتری تا حالا نتونسته منو دروان کنه دیگه از دکتر رفتن نا امید شدم 23 سالمه 11 ساله ناراحتی معده دارم اولش عفونت کرد حالا هم زخمه دردم جدیدن جوری شده که پخش میشه میزنه به بقیه ی نقاط شکمم و تو اون لحظه من نمیتونم تکون بخورم انگار بدنم قفل میشه
واسم دعا کنید ::sa ::sa
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

اگر زخم معده دارید این ورزش را ملایم و با احتیاط انجام دهید و یا با دکترتان در مورد ان مشورت کنید و حتما خوردن قرص المینیونیم ام جی را قبل از ورزش فراموش نکنید. البته با این شرائط ممکن است اثرات فوری ان با احساس گرسنگی بروز کند اما برای بهبودی کامل ممکن است چند روز طول بکشد. باز هم از شما درخواست میکنم بنا به زخم معده ای و تجربه ای که از ان دارید ببینید اگر حرکت معده سبب ناراحتی بیشتر نشد و بهبودی حاصل گردید ان را ادامه دهید.

از خداوند مهربان امید شفای همه بیماران را دارم
New Member

پست توسط sa)-(ar »

خیلی ممنونم چشم :razz:
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط salavat14 »

سلام من با توجه به مطالبی که خوندم فهمیدم دچار معده عصبی شدم... این درد تا الان دمارمو در آورده بود اصلا معلوم نیست کی ظاهر میشه علاوه بر درد معده و روده درد کمر و غیره هم داره اما وقتی این مطلب رو خوندم همون لحظه 100 تا حرکت انجام دادم که احساس آرامش زیادی کردم... خدا ان شاء الله به شما خیر کامل عنایت کند... خداوند ان شاء الله همه پزشکان را هدایت کند تا اول به رضای خدا فکر کنند بعد به دیگر مسائل مطمئنا هیچکسی جز خدا نمیتواند حق اعمال خیر را ادا کند اما متاسفانه مردم در این دوره زمونه پاداش اعمالشون رو در پول و ... دنبال میکنند... موفق باشیدتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

پست توسط Hesam - 1994 »

sa)-(ar نوشته شده:خیلی ممنونم از فردا شروع میکنم و ممنون بخاطر معرفی دکار طب سوزنی
هیچ دکتری تا حالا نتونسته منو دروان کنه دیگه از دکتر رفتن نا امید شدم 23 سالمه 11 ساله ناراحتی معده دارم اولش عفونت کرد حالا هم زخمه دردم جدیدن جوری شده که پخش میشه میزنه به بقیه ی نقاط شکمم و تو اون لحظه من نمیتونم تکون بخورم انگار بدنم قفل میشه
واسم دعا کنید ::sa ::sa

سلام
من هم حدود 5 سال پیش به عفونت و تورم روده مبتلا شدم
تا همین چند وقت پیش هم گاهی شکمم تیر میکشید بخصوص بعد غذا خوردن
بالاخره فهمیدم دلیلش ناپرهیزیه
سعی کنید حدالامکان وسط و حتی بعد از غذا از نوشیدن آب خودداری کنید {بهتره تا یکی دو ساعت بعد غذا آب نخورید - آب خوردن یه دفه ای بین و یا بعد غذا حتی باعث میشه بخوبی جذب نشه}
در صورت میل زیاد به نوشیدن آب بعد از غذا یک لیوان کافی هست و چه بهتر که آرام آرام بنوشید
در بین غذا هم درصورت نیاز به نوشیدن به جرعه ای بسنده کنید {البته اگه نیاز به خوردن قرص دارید شاید فرق کنه قضیه}
از غذاهای نفخ آور پرهیز کنید - اگه سبزیجات براتون مشکلی ایجاد نمیکنن حتما مصرف کنید {بخصوص خوردن جوجه کباب که تجربه خودم نشون داده واقعا سبزی لازم داره}
در حال حاضر که پرهیز میکنم بندرت پیش میاد مشکلی داشته باشم

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

Hesam-1994 گرامی من بر خلاف انچه که اطباء و حتی طب قدیم در مورد " پرهیز" گفته اند حرکت نمی کنم و نفی نمی کنم اما متاسفانه پرهیز نوعی محدودیت است و من بالشخصه از ان خوشم نمی اید یکی دوست ندارم یک دارو را طولانی مدت مصرف کنم یکی هم دوست ندارم تابع پرهیز باشم و دوست دارم طبیعی زندگی کنم برای همین هم این ورزش را ابداع کردم تا جای دارو را برای من بگیرد. من تا انجا که بتوانم از خوردن دارو پرهیز دارم و همیشه در پیشگاه خدا دعا می کنم " پروردگارا مرا در مقابل بیماری ها امان بده و مرا به انها مبتلا مفرما تا سالم بمانم و بتوانم به کارها زندگی عادیم و ان چیزهای علمی که دوست دارم ادامه دهم"
از طرفی من در تقوی ادم شاخصی نیستم اما قبلا احادیث زیاد می خواندم و الان هم تنها حصن و حصار ایمنی من دعا است. من دعا را دوست دارم چون نه تنها پر از اسرارهای علمی زمینی و اسمانی است بلکه اثر ات معجزه اسا دارد هم و غم و گرفتاری های ادمی را بر طرف می کند و از بیماری ها و سایر شرور محافظت می کند. هیچ کس نمی تواند این اسرار غیبی را تفسیر کند که چطور و چگونه اما انها عنایت خدا به بنده است و وعده هایی که به ان دعا داده است. همانطور که گفتم و واقعا هم گفتم من در تقوا شاخص نیستم اما اعتقادم به دعا خیلی است چون به تجربه دریافته ام البته بعضی ها نماز حاجت و مستحبی را بیشتر می خوانند که انهم موثر است و اثرات فوق العاده دارد بعض مردم هم خیلی مقید به رفتن زیارت حرم امامان (ع) و امامزاده ها (ع) هستند و حاجت و شفایشان را انجا از ان حضرات می گیرند بهرحالهمه این راه ها به یک منشا متصل است و البته من صلوات های مخصوصی هم هست که می خوانم و شاید بواسطه همان صلوات هاست که خداوند توفیق خواندن بقیه دعاها را به من می دهد.
یکایک اذکاری که در احادیث نبوی (ص) و ائمه معصومین (ع) به خواندن انها سفارش شده گنج است و وبواقع ادم نمی داند کدام جواهر را انتخاب کند اما هر ذکری برای یک کاری و شانی اثر عالی تر دارد.

از میان اذکار متعددی که امده "لاحول و لا قوه الا بالله " اثرات مادی و بدنی زیادی دارد و فقر و پریشانی و بیماری را بر طرف می کند. من گاهی این ذکر را تکرار می کنم و اثرات ان بچشم مشاهده می کنم. و اگر هم گاهی چیز چندانی به من نمی رسد دلیل انست که مدتی ان را ترک می کنم که اگر بنده یا دیگران به خواندن این ذکر ادامه بدهیم فقط خواهیم فهمید که چه اثرات عظیم و معجزه اسایی دارد. بهر حال این ذکر شریف و جلیل از یک سو و سایر دعاهایی که بنا بر نیاز و احتیاج شدید روی اور انها می شوم اسباب نجات است از جمله از خود بیماری و تشویش گرفتن بیماری.
منظور از این حرف ها این است که دوستان از این دعاهای عظیمه غافل نباشند و ضمن انکه روی دل را بسوی خدا کرده و با کلام خودش با او راز و نیاز کرده و حاجت خود را بخواهند در حق دیگران هم دعا کنند مخصوصا برای اسلام و مسلمین و برای نجات انها از شر ظالمین و مثلا ریشه کن شدن اسراییل و داعش و امثالهم. همچنین فراموش نشود دعا برای سلامتی رهبر عزیز و گرامیمان امام خامنه ای و دعا در حق شهدا و جانبازان و اسرایی که سالها عمرشان در زندان های مخوف صدام ظالم علیه لعن و العذاب گذشت. بواقع این ها و خانوده های محترمشان ولی نعمت ما هستند و ما امروز هرچه در ایران داریم از یمن وجود ایشان و رشادت های انان است از جمله همین امن و امانی که داریم دعا بخوانیم و امثالهم.
دیروز خداوند توفیقی داد و بعد از مدت ها رفتم زیارت فبور شهدا واقعا انجا ارامش بخش است و سایه ای از امن و امان و یاد اور ایمان است. البته قبر شهید خلبان عباس دوران جلوتر از بقیه قبور شریف است و ابتدا سلامی به ایشان می نمایم یکجا انطرف قطعه شهدا کیسه های شن دیدم و یک پرچم سرخ یا حسین (ع) مدتها به ان ناخوداگاه خیره شدم و یکدفعه صدای سوت فشنگ هایی که از بالای سنگر می گذشتند و انفجار گلوله توپ و خمپاره ها و یا بمباران هواپیماهای عراقی بخاطرم امد. من در ان خطوط و در ان سنگرها نبودم اما جانبازی و ایثار ان شهداء دلیر بخاطرم می امد که چه ایستادگی ها و فداکاری هایی که برای اسلام و مملکت و مردمشان نکردند. در همانجا در دل به خدا عرض کردم " خداوندا من که زبانم از تشکر از این دلیرمردان شهید تو کوتاه است اما از تو می خواهم که شان و مقام و نعمت های انها را نزد خودمضاف بگردانی. " همچنین دعا کردم که اگر بعد از صد و بیست سال من هم از دنیا رفتم در قیامت باشهدا محشور شوم.
خدا می داند دو سال قبل که معده ام به من خیلی سخت گرفته بود یکبار رفتم سر خاک شهدا و صمیمانه گفتم :" این معده مرا عاجز کرده اومدم ازتون شفا بگیرم و برگردم... اگر جزء شما برگزیده ها نبودم ولی بالاخره در جبهه که برسم خدمت با ماشین براتون گاهی اب و غذا می اوردم."
خدا می داند فردا معده ام کاملا خوب شد و انگار که اصلا نمی دانستم ناراحتی معده چیه.

بله دوستان زیاد حرف زدم که شاید از نظر مادی و طبی ربط چندانی با عنوان اصلی این مقاله نداشت اما از نظر معجزه دعا و واسطه اولیاء خدا و یاوران انها کاملا مربوط بود. یا بواسطه دعاها که بواقع گنج های عظیم عرش هستند حاجت خود و شفای خود را مستقیم از خداوند متعال بخواهید یا نماز حاجت بخوانید که در کتاب شریف مفاتیح الجنان که در هر خانه و مسجدی هست و انواع نمازهای حاجت در ان مذکور است و یا متوسل به پیامبر و ال مطهرش (ص) شوید و حاجت بخواهید و شفا بخواهید و البته از عنایت شهدا هم غافل نباشیم که بقدر خود واسطه فیض و خیر و برکات و شفا هستند.

البته اگر باز به ماده و فیزیک نزول کنیم این ورزشی هم که گفتم موثر است چون معده را پاکسازی کرده، بکار می اندازد، باعث هضم سریع غذا می شود و لاجرم بعد از مدتی معده و روده قوی شده و اسید معده معتدل می شود.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط fatemeg65 »

سلام. دیشب یکی از شبای سخت بارداری بود که به شدت رفلاکسم اوت کرده بود و خوابو ازم گرفته بود و مدام آب میخوردم بلکه خوب شم ولی بدتر می شدم. تا اینکه تصمیم گرفتم یه سرچ اینترنتی بزنم ببینم چکار باید بکنم . اخه تو بارداری خیلی اازین قرص مرصا نمیشه خورد.تا اینکه با درمان تجربی شما آشنا شدم. میخواستم بدونید شب تا صبح برای خودتون و پدر و مادرتون دعا کردم. فک کنم حتی این فرشته معصوم تو شکمم هم دعاتون کرده باشه. باقی مونده شبو با خوردن یه سیب و تمرین حرکت معده یه خواب آروم و بدون درد و رفلاکس رو تجربه کردم. شاید فقط 2 ساعت خوابیده باشم دیشب ولی به لطف این نوشته های ارزشمند شما بالاخره بعد چند وقت خواب آرومی رو داشتم. بسیار سپاسگزارم ازتون و براتون طلب خیر و مغفرت می کنم. ازین به بعد منم سفیر انتقال تجربه شما میشم و همه جا این تجربه نابو به اسم شما نقل می کنم که بافی ات و صالحاتتون بشه انشاالله. روز زیبای بدون رفلاکس تون بخیر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

اولا خوشحالم از اینکه این روش ورزشی توانست کمکی در بهبود شما و بعض دیگر کاربران گرامی داشته باشد اما لازم دیدم مطلبی را برسم توصیه عرض نمایم و ان اینکه بانوان بار دار این ورزش را بایست با احتیاط بیشتری انجام دهند و حتی در مورد این ورزش با خانم دکتر خود مشورت نمایند که تا چند ماهگی بارداری می توانند این ورزش را انجام دهند البته بطور ضمنی توصیه بنده ان است که این ورزش را بنحو ملایم تری انجام دهند اما تعداد حرکت را بیشتر نمایند.
واقعا از اینکه دعای خیر شما و سایر کاربران محترم بواسطه این خدمت کوچک شامل حال من شده خیلی خوشحالم اگرچه منشاء هر فکر و اندیشه سازنده و خیری خداوند متعال است و همه ما بی استثناء باید شکرگزار او باشیم.
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”