حقوق نیروی زمینی ارتش
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: بوشهر
- سپاسهای ارسالی: 517 بار
- سپاسهای دریافتی: 364 بار
- تماس:
Re: حقوق نیروی زمینی ارتش
من افسری هستم.در مورد بیرون کردن نگران نباش بیخودب رو یه نیرو سرمایه گزاری نمیکنن و بعد الکی بیرونش کنن.مطمعن باش تا مشکل اخلاقی یا قضای یا امنیتی نداشته باشی بیرونت نمیکنن.
اما در کل برای رفتن به نظام باید خودت رو برا بعضی چیزا اماده کنی.حقوق بر اساس محل خدمت و درجه و سابقه هست.هر چه به مرز نزدیکتر باشی حقوقت بهتره.تو نظام ممکنه هر جا بخان انتقالت بدن و نمیتونی بگی نمیرم.از چاسک و زاهدان بگیر تا شمال و تبریز.دوست خود من 6 سال جاسک و چابهار بود تا بعد از رسمی شدن با بدبختی تونست برا بوشهر انتقالی بگیره..در کل اگه ادمی باشی که زیاد وابسته به خوانواده نباشی مشکلی نداری اما اگه نمیتونی از خونوادت دور بشی بهتر دور نظام نچرخی
اما در کل برای رفتن به نظام باید خودت رو برا بعضی چیزا اماده کنی.حقوق بر اساس محل خدمت و درجه و سابقه هست.هر چه به مرز نزدیکتر باشی حقوقت بهتره.تو نظام ممکنه هر جا بخان انتقالت بدن و نمیتونی بگی نمیرم.از چاسک و زاهدان بگیر تا شمال و تبریز.دوست خود من 6 سال جاسک و چابهار بود تا بعد از رسمی شدن با بدبختی تونست برا بوشهر انتقالی بگیره..در کل اگه ادمی باشی که زیاد وابسته به خوانواده نباشی مشکلی نداری اما اگه نمیتونی از خونوادت دور بشی بهتر دور نظام نچرخی
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!
-
سلام به همه دوستان
والله من دانشکده افسری ثبت نام کردم امتحان علمی رو هم قبول شدم حالا16اردیبهشت هم باید برای بقیه مراحل برم امید وارم قبول بشم
فکر هامم کردم برای ورودبه ارتش مطمئنم
حالا سوالم اینه
درسته که باید برای کسی که تو ارتش میره حقوق مهم نباشه ولی خب اطلاع از چیزی که پیش رو دارم رو لازم میدونم
بعد از قبولی باید4سال درس بخونم درسته؟شنیدم کمک هزینه تحصیلی میدن درسته؟چقدر هست؟
بعد از این چهارسال با درجه ستوان دومی فارغ التحصیل میشیم درسته؟این یعنی چندتا ستاره؟و حقوق ومزایاش دراین مرحله چقدره؟
وپیشرفت واریقای درجه چطور میسر میشه
لطفا همه دوستانی که اطلاع دارن یا این مراحل رو گذروندن والان افسر هستن پاسخ بدن.
والله من دانشکده افسری ثبت نام کردم امتحان علمی رو هم قبول شدم حالا16اردیبهشت هم باید برای بقیه مراحل برم امید وارم قبول بشم
فکر هامم کردم برای ورودبه ارتش مطمئنم
حالا سوالم اینه
درسته که باید برای کسی که تو ارتش میره حقوق مهم نباشه ولی خب اطلاع از چیزی که پیش رو دارم رو لازم میدونم
بعد از قبولی باید4سال درس بخونم درسته؟شنیدم کمک هزینه تحصیلی میدن درسته؟چقدر هست؟
بعد از این چهارسال با درجه ستوان دومی فارغ التحصیل میشیم درسته؟این یعنی چندتا ستاره؟و حقوق ومزایاش دراین مرحله چقدره؟
وپیشرفت واریقای درجه چطور میسر میشه
لطفا همه دوستانی که اطلاع دارن یا این مراحل رو گذروندن والان افسر هستن پاسخ بدن.
-
سلام
متاسفانه نه دوست عزیز
حداقل معدل دیپلم14وحداقل معدل کتبی10هست
امتحانشم اسونه
متاسفانه نه دوست عزیز
حداقل معدل دیپلم14وحداقل معدل کتبی10هست
امتحانشم اسونه
-
این کف نمره ها بود
حالا پدرتون که ارتشی هست رو نمیدونم شاید تاثیر داشته باشه
حالا پدرتون که ارتشی هست رو نمیدونم شاید تاثیر داشته باشه
-
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
باسلام.من درجه دار ارتش هستم البته الان مدت 15سال از استخدامم میگذره والان ستوانسوم شدم.کل دریافتی اینجانب مبلغ1300000میباشد که بااحتساب مبالغ بازنشستگی وبیمه خودم و زن ویک فرزندم وچندتا کدی که تا آخر خدمت هم هیچگونه کارایی جزکم شدن حقوق ندارن،خالص دریافتیم 945000 میباشد.این خالص دریافتی رو که گفتم بدون یک ریال کسر شده در اثر دریافت وام یا کد دیگری هست وواقعا خالصه دریافتی در ماه است.دوست نزدیکم در نیروی هوایی ارتش شاغله واونم درجه دارهست با درجه استواریکم و11سال خدمت.اونا حقوقاشون در کل از ما که نیروی زمینی هستیم یه 100تا 150هزارتومنی تا درجات ستوانسومی که بصورت صددرصد مطمعن هستم کمتره....اگر دانشگاه افسری برید وضع تاحدود ی بهتر میشه...البته نه اونقدر...مثلا خلبان هوانیروز رو که میدونم از درجه ستواندوم تا سرهنگ دوم که باز مطمعن هستم از 1400000تا3000000که سرهنگش دیگه حدود22سال خدمت داره،البته اینا بدون هیچگونه کسرشدگی بیمه وخونه سازمانی اگه در کارباشه که البته شانسی واز روی نوبت چون هست احتمال هم داره توشهرهایی مثل تهران تا6 یا7سال در انتظار باشی که اونم باید مبلغ خاصی رو ازت کم میکنن که بستگی به درجه داره مثلا من اگه بگیرم که هنوز موفق نشدم حدود200هزارتومن ازم کم میشه وحق آب وگازوباید باز ازمون هر برج کم میکنن چه مصرف بکنی چه نکنی ...اونم معمولا برجی 35تومن...تازه پول برق وتلفن هم که خودت میدی...راستی واسه اونایی که میخان بیان دارم میگم که ما که باعشق وعلاقه اومدیم الان سنی ازمون گذشته وراه دیگه ای نداریم ولی خداییش نکن این کارو پسرجان...الان فقط وفقط سپاه...یک کلام...بعداز 14 سال خدمت ....هیچی ندارم ودارم مستاجری مردم رو میکشم...تنها سازمانی هست که صدات دربیاد میشی محارب.....تاحالا شنیدین از حقوق ارتش در صداوسیما حرف زده بشه...تازه من آدمی هستم که اهل خساست وپول پس انداز کردن بودم تا الان چون باید هرماه مبلغی رو واسه سرسال بذارم کنار واسه بیشتر کردن رهن خونم....اجاره خونم هم هست...حلوا تقسیم نمیکنن....این شعارا بعداز 6 ماه یادت میره...وقی پول نداشتی هیچ کسی هم پشتیبانت نکرد شعاردونت دردمیگیره...اون نظامی هم که ازش در ذهنم درست کرده بودم هیچیش باقی نمونده...نه احترامی..نه ابهتی در جامعه..نه ارج وقربی...وقی در خوده پادگان کسی به درجه بالاتری احترام نمیذاره ...انتظار داشتن روحیه دراینچنین سازمانی یک توقع بیجاست...اوناییکه درمورد حقوق ارتشیها اطلاعی ندارن وچون دل خوشی از دولت ومهوری اسلامی ندارن وفکر میکنن ارتشیها هم جزوی از این سیستم هستن ،پس وضعشون خوبه،،،باید بدونن که باشرفترین قشر جامعه کنونی که باحقوق کم وکاری به قیمت جان دارند زحمت میکشند همین ارتشیان هستند که ملت هنوز ابهت ووضع مالی بسیار خوب زمان قبل از انقلاب این قشررو یادشونه وهنوز فکر میکنن که این نظام همون نظامه.....

- محل اقامت: بوشهر
- سپاسهای ارسالی: 517 بار
- سپاسهای دریافتی: 364 بار
- تماس:
شما هم گیر دادی به اسایشگاه.اسایشگاه کجا بود .چند ماهه اموزشی فقط تو اسایشگاه هستی بعدش که شب میری خونت دیگه.مگه سربازی هستی که همش تو اسایشگاه باشی.
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!