شرايط نوپو
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 18 بار
- سپاسهای دریافتی: 55 بار
Re: شرايط نوپو
یکی از شاخه های سپاه قدس نیروی ویژه پشتیبان ولایت
از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند...ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی داده اند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند.."ارنستو چگوارا"
[FONT=Microsoft Sans Serif]live [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard
[FONT=Microsoft Sans Serif]live [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard
Pars Man نوشته شده:اقا!اخرش مانفهمیدیم این «««نوپو »»» مخفف چه کلماتی هستش؟هرکی یه چیزی میگه.اگه کسی کاملا مطمئنه که میدونه بگه.باز هم تاکید میکنم کاملا مطمئن باشه.از کسی نشنیده باشه
چاکر دوستان
سلام.نوپو مخفف نیروی ویژه پاد وحشت در سطح بین الملل هستش اما برای ایران ب نیروهای ویژه پاسدار ولایت تغییر پیدا کرده
سلام به همگی
متشکر میشم به دو تا سوالم جواب بدین:
1 راست میگن که نیرو های نوپو مثل نیرو های ویژه ی ارتش یا سپاه قدس سپاه باید آموزشاتی مثل پیداری در برابر شرایط سخت یا استتار داشته باشن؟
2 کسی میدونه یه نیروی نوپو ماهیانه حداقل چقدر حقوق داره؟
ممنون
متشکر میشم به دو تا سوالم جواب بدین:
1 راست میگن که نیرو های نوپو مثل نیرو های ویژه ی ارتش یا سپاه قدس سپاه باید آموزشاتی مثل پیداری در برابر شرایط سخت یا استتار داشته باشن؟
2 کسی میدونه یه نیروی نوپو ماهیانه حداقل چقدر حقوق داره؟
ممنون
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام عزیزان.من برای یگان عملیات ویژه که بخاطر صلاح دید هسته گزینش ناجا و بخاطر جسه و هیکل و قد مورد تناسب برای این کار داشتم انتخاب شدم در سال 89 با رتبه کشوری در آزمون کتبی با امتیاز 148 و مساحبه از بین 43 نفر نفر برتر بودمولی بخاطر نارضایتی مادر از ادامه مساحبه منصرف شدم.در سال 92 دوباره شروع به ثبت نام کردموبعد از مراحل معاینات سخت گیرانه و تست تربیت بدنی واقعا طاقت فرسا به دلیل واریو کوسل رد شدم.بعد کمسیون گذاشتن و بدون چک کردن ردم کردن.تاحالا به 11 تا دکتر در بیمارستانهای ارتش سپاه و نیروی انتظامی رفتم و همشون گفتن که مشکلی ندارم.من خودم دان 2 تکواندو و کمک مربی ورزش دفاع شخصی و8 ساله به صورت حرفه ای پارکو کارم ولی به دلیل اینکه مثلا کمسیون رد شدم گواهی های این 11 تا دکتر به فنا رفتن.