سلام دوستان من یه مدتی هم این فروم رو و هم یه سری سایت های دیگه رو چک کردم ولی هر چی می گردم بیشتر گیج میشم چرا توی همین فروم هم پست هایی هست که دوستی گفته با فلان فایل آپدیت میشه به 4.2 ولی یعد دوست دیگه ای یا خود اون عزیز گفته وای فای از کار میفته!
این شد که خواستم توی یه پست جدا بپرسم امکان آپدیت اندروید glx sky dualcore از v.4.0.4 به اندروید بالاتر یا حتی با نسخه ی همین اندروید ولی بیلد نامبر بالاتر وجود داره؟
همینطور چون اسکای گویا همون جی 95 از برند جیفایو است ایا میشه رام های اون رو بریم سراغش؟
. , در مورد ارتقا به اندرويد بالاتر چون كرنل متفاوت داره و سورس اون رو هم MTK مجاني ارائه نميكنه، شركتهايي كه از اين چيپ استفاده ميكنند هم سورس رو ارائه نميكنند و به همين دليل ارتقا به نسخهي بالاتر هميشه با مشكلات مواجه هست. خصوصا در مورد 6577 كه بسيار قديمي هم هست و ديگه كسي اون رو توسعه نميده تقريبا. پس اندرويد بالاتر رو توصيه نميكنم. اما در مورد همون نسخه 4.0.4 اما با بيلد بالاتر، اگر اپديتي رو شركت ارائه كرده باشه ميتونيد نصب كنيد، ميتونيد Build Number گوشي خودتون رو همينجا بفرستيد تا بررسي كنم. ضمنا اين گوشي و اسنوي متاسفانه در چند سري توليد شده كه فريمويرهاي اون به خاطر تغييرات سخت افزاري با هم سازگار نيستند و بايد دقت كنيد كه دقيقا نسخه سارگار رو نصب كنيد، در غير اين صورت مشكلاتي رخ ميده و ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944 نوشته شده: . , در مورد ارتقا به اندرويد بالاتر چون كرنل متفاوت داره و سورس اون رو هم MTK مجاني ارائه نميكنه، شركتهايي كه از اين چيپ استفاده ميكنند هم سورس رو ارائه نميكنند و به همين دليل ارتقا به نسخهي بالاتر هميشه با مشكلات مواجه هست. خصوصا در مورد 6577 كه بسيار قديمي هم هست و ديگه كسي اون رو توسعه نميده تقريبا. پس اندرويد بالاتر رو توصيه نميكنم. اما در مورد همون نسخه 4.0.4 اما با بيلد بالاتر، اگر اپديتي رو شركت ارائه كرده باشه ميتونيد نصب كنيد، ميتونيد Build Number گوشي خودتون رو همينجا بفرستيد تا بررسي كنم. ضمنا اين گوشي و اسنوي متاسفانه در چند سري توليد شده كه فريمويرهاي اون به خاطر تغييرات سخت افزاري با هم سازگار نيستند و بايد دقت كنيد كه دقيقا نسخه سارگار رو نصب كنيد، در غير اين صورت مشكلاتي رخ ميده و ...
ممنون آقا مهدی بیلد نامبر من اینه SKY 20130403-160330 از اون پستی که خودتون توضیح دادید که هم حافظه داخلی زیاد میشه هم روت شده است استفاده کردم. اگه آپدیتی باشه ممنون میشم بگید و اینکه گفتید ممکنه سازگار نباشه بگید سازگار هست یا نه؟
. , پیشنهاد میکنم آپدیت نکنید، چون اگر بعد از اون سری، دو سری جدیدتر ارائه کردند که آپدیتهایی که برای این گوشی وجود داره، برای این سری جدیدتر ها هست و با گوشی شما احتمالا سازگار نخواهد بود
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد