سلام عزیزان.....
بنده برنامه ی gentle alarm رو میخاستم.....
اگه ممکنه کمک کنید
درخواست برنامه های Android
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
درخواست برنامه های Android
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 42 بار
Re: درخواست برنامه های Android
من یک نرم افزار برای ضبط مکالمات که سازگار با Galaxy SII باشه می خواستم ممنون میشم

- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
باسلام
من نرم افرار ارسال فکس با موبایل را میخواستم
ممنون خواهم شو دوستان به بنده کمک کنند
من نرم افرار ارسال فکس با موبایل را میخواستم
ممنون خواهم شو دوستان به بنده کمک کنند
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
سلام دوستان
با توجه به مشکلات کپي رايت که قبلا براي سايت ايجاد شده، همچنين قوانين جديد گوگل که باعث ضربه به سايتهاي که قوانين کپي رايت رو دعايت نميکنند ميشه، امکان قرار دادن لينک دانلود وجود نداره، اما با داشتن نام برنامه، به راحتي ميشه با يک جستجوي ساده، لينک رو پيدا کرد
,
بهترين برنامه براي S2 برنامهي TotalRecall SII هست (چند نسخه داره، که نسخهي مخصوص SII هم جدا هست و کاملا صدا رو دوطرفه ضبط ميکنه)، ضمنا اگر به اندرويد 4 ارتقا داديد، حتما آخرين نسخهي اون رو استفاده کنيد که با ICS سازگار شده
,
تا جايي که اطلاع دارم سرويس فکس در ايران فعال نيست و در دنيا هم در بستر اينترنت معمولا فکس ارائه ميشه، برنامههاي بسيار زيادي براي اين کار توسط شرکتهاي مختلف براي اندرويد ارائه شده، مانند برنامهي iFax، اما نياز به خريد اعتبار براي ارسال فکس وجود داره و عملا براي اغلب ايرانيها کاربردي نداره
با توجه به مشکلات کپي رايت که قبلا براي سايت ايجاد شده، همچنين قوانين جديد گوگل که باعث ضربه به سايتهاي که قوانين کپي رايت رو دعايت نميکنند ميشه، امکان قرار دادن لينک دانلود وجود نداره، اما با داشتن نام برنامه، به راحتي ميشه با يک جستجوي ساده، لينک رو پيدا کرد
,
بهترين برنامه براي S2 برنامهي TotalRecall SII هست (چند نسخه داره، که نسخهي مخصوص SII هم جدا هست و کاملا صدا رو دوطرفه ضبط ميکنه)، ضمنا اگر به اندرويد 4 ارتقا داديد، حتما آخرين نسخهي اون رو استفاده کنيد که با ICS سازگار شده
,
تا جايي که اطلاع دارم سرويس فکس در ايران فعال نيست و در دنيا هم در بستر اينترنت معمولا فکس ارائه ميشه، برنامههاي بسيار زيادي براي اين کار توسط شرکتهاي مختلف براي اندرويد ارائه شده، مانند برنامهي iFax، اما نياز به خريد اعتبار براي ارسال فکس وجود داره و عملا براي اغلب ايرانيها کاربردي نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
تحت کامپیوتر بهترین برنامه O&O Disk Recovery هست. برای گوشی هم نرمافزار Hexamob Recovery بهترین هست
تحت کامپیوتر بهترین برنامه O&O Disk Recovery هست. برای گوشی هم نرمافزار Hexamob Recovery بهترین هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد