Twrp
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: Twrp
,
خیر، نسخهی لمسی شده این ریکاوری وجود داره. اما اگر هدف شما ارتقا اندروید هست، دردی رو دوا نمیکنه، چون اندروید 4.4 در حال حاضر فقط از طریق TWRP 2.8 به بالا قابل زدن هست و لمسی شدن CWM هیچ گاربردی نداره
خیر، نسخهی لمسی شده این ریکاوری وجود داره. اما اگر هدف شما ارتقا اندروید هست، دردی رو دوا نمیکنه، چون اندروید 4.4 در حال حاضر فقط از طریق TWRP 2.8 به بالا قابل زدن هست و لمسی شدن CWM هیچ گاربردی نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 110 بار
- سپاسهای دریافتی: 770 بار
مهدی جان اصلا اندروید رو نمیشه برا این گوشی ارتقا داد twrp هم هیچ کاری نمیتونه کنه من کرنل رو با فلش تولز فلش کردم و رم 4.4 فایده نداشت
اگه میتونی نسخه لمسی cwm رو بساز مرسی
اگه میتونی نسخه لمسی cwm رو بساز مرسی

- تماس:
,
نسخه لمسی CWM میشه Philz که حجمی بیشتر از TWRP داره .... این گوشی اینقدر سایز پارتیشن ریکاوری محدودی داره که حتی نسخهی جدید CWM هم حجمش بیشتر از اون میشه، فکر میکنم همین CWM بهترین انتخاب برای این گوشی باشه
نسخه لمسی CWM میشه Philz که حجمی بیشتر از TWRP داره .... این گوشی اینقدر سایز پارتیشن ریکاوری محدودی داره که حتی نسخهی جدید CWM هم حجمش بیشتر از اون میشه، فکر میکنم همین CWM بهترین انتخاب برای این گوشی باشه
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, سلام ایمان جان
به گفته ی اقای عظیمی متاسفانه نمیشه برای این گوشی کاری کرد ...
توی زیر لیستی از ریکاوری ها هست که برای این گوشی درست شده:
TWRP_2.6.3.0.
Cannibal Open Touch Recovery
CWM 6 Touch
TWRP v2.3.2.3 (carefully, unstable)
CWM recovery v_5.5.0.4
CWM-recovery
مثل اینکه متاسفانه راهی نداره ...
به گفته ی اقای عظیمی متاسفانه نمیشه برای این گوشی کاری کرد ...
توی زیر لیستی از ریکاوری ها هست که برای این گوشی درست شده:
TWRP_2.6.3.0.
Cannibal Open Touch Recovery
CWM 6 Touch
TWRP v2.3.2.3 (carefully, unstable)
CWM recovery v_5.5.0.4
CWM-recovery
مثل اینکه متاسفانه راهی نداره ...
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

Mahdi1944, با سلام اقای عظیمی
توی لینکی که می ذارم مربوط به ریکاوری فیلیز هست که تاچ ریکاوری هم هست ، توی توضیحاتش نوشته که میشه از اون برای کیت کت هم استفاده کرد ، حالا دقیقا نتونستم متوجه بشم برای فلش کردن کرنل کیت کت مثل TWRP 2.8 یا اینکه میشه از اونو روی کیت کت نصبش کرد؟؟!!!
و این :
[FONT=Hind, sans-serif][HIGHLIGHT=#f9f9f9]
اینم از لینکی که برای آموزش پرت کردنش قرار داده بود ، در ضمن حجم نهایی فایلش زیر 6 مگ میشه اونطوری که من توی تصویر دیدم :
Please Login or Register to see this code
توی لینکی که می ذارم مربوط به ریکاوری فیلیز هست که تاچ ریکاوری هم هست ، توی توضیحاتش نوشته که میشه از اون برای کیت کت هم استفاده کرد ، حالا دقیقا نتونستم متوجه بشم برای فلش کردن کرنل کیت کت مثل TWRP 2.8 یا اینکه میشه از اونو روی کیت کت نصبش کرد؟؟!!!
My last guide was actually inside the beginner's guide and was good for that time, but now because of the new recovery versions (including kitkat), I need more space. So I decided to write a new guide for porting my recoveries to other phones.
و این :
[FONT=Hind, sans-serif][HIGHLIGHT=#f9f9f9]
- recovery is compiled in CM-10.1 environment (android 4.2.2) and is proved to be working in devices with kernels up to Android 4.3. For kitkat use [External Link Removed for Guests].
اینم از لینکی که برای آموزش پرت کردنش قرار داده بود ، در ضمن حجم نهایی فایلش زیر 6 مگ میشه اونطوری که من توی تصویر دیدم :
Please Login or Register to see this code
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
mojtaba13721372, تا جایی که من دیدم 4.4.4 رو چه CM و چه OMNI و بقیه که روی یکی از این رو تا توسعه پیدا کردند فقط با TWRP کار میکنند. من به سورس philz دسترسی ندارم و قطعا تفاوتی در موضوع نمیکنه، تنها راه ریپارتیشن هست که بشه TWRP 2.8 رو روی اون نصب کرد. وقت خودتون رو هم برای بقیه ریکاوریها به نظر من تلف نکنید

Mahdi1944, خیلی ممنون از پاسختونآقای عظیمی
ولی توی توضیحاتش نوشته بود ، اون چی؟؟!!!
اینم سورس کد این ریکاوری :
https://github.com/carliv/carliv_touch_recovery/commit/85ae10339fb401e4fe5cf61e9abf6e02ee87156b
میشه یه منبع برای بازنویسی پارتیشن معرفی کنید یا خودتون آموزشش رو قرار بدید؟؟!!!
با تشکر
ولی توی توضیحاتش نوشته بود ، اون چی؟؟!!!
اینم سورس کد این ریکاوری :
https://github.com/carliv/carliv_touch_recovery/commit/85ae10339fb401e4fe5cf61e9abf6e02ee87156b
میشه یه منبع برای بازنویسی پارتیشن معرفی کنید یا خودتون آموزشش رو قرار بدید؟؟!!!
با تشکر
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
mojtaba13721372,
این لینک رو بینید، نحوهی ریپارتیشن رو توضیح داده، بسیار هم ساده هست:
[External Link Removed for Guests]
در مورد 4.4 هم خود من روی Galaxy ٌR تست کردم و تمام سورسهای حداقل غیر AOSP مطلقا بدون TWRP فلش نمیشن و برای نسخهی جدید هم 2.7 به بالا رو قبول میکنند. برای MTK ظاهرا حتما نیاز به 2.8 هست.
این لینک رو بینید، نحوهی ریپارتیشن رو توضیح داده، بسیار هم ساده هست:
[External Link Removed for Guests]
در مورد 4.4 هم خود من روی Galaxy ٌR تست کردم و تمام سورسهای حداقل غیر AOSP مطلقا بدون TWRP فلش نمیشن و برای نسخهی جدید هم 2.7 به بالا رو قبول میکنند. برای MTK ظاهرا حتما نیاز به 2.8 هست.