خدمات بسیار بد نمایندگی GLX میدان فاطمی تهران

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

خدمات بسیار بد نمایندگی GLX میدان فاطمی تهران

پست توسط merati »

دوستان عزیزی که قصد خرید گوشی های جی ال ایکس رو دارند در نظر داشته باشند که این گوشی ها به مراتب بی کیفیت تر از گوشی های چینی بی نام و نشان هستند، خدمات پشتیبانیشون هم فوق العاده ضعیفه، مخصوصا نمایندگی میدان فاطمی تهران که قطعات خودشون رو هم گرونتر از قیمت خود شرکت میده!! نمیدونم چجور نمایندگیه!!
من که بعد از یک سال داشتن گوشی glx sky آنچنان اذیت شدم که میخام بندازمش دور! حتی ارزش تعمیر رو هم نداره! تاچش شکسته نمایندگی میگه 180 تومن پول تاچشه!! واقعا مسخره ست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: خرید گوشی GLX برابر است با یک عمر پشیمانی

پست توسط sinaset »

سلام بر شما
--
بله متاسفانه .. البته ما مخالف تولید داخل نیستم،اما تولید که اسمش تولید باشد و شرکتش هم شرکت باشد ویک تیم نخبه به همراه اراده قوی و وجدان کاری پشتش باشد
GLX و دیمو .. شبیه به مغازه می مانند تا شرکت ... متاسفانه در ایران فقط واژه ها را بزرگ می کنیم.با این کار راه را برای باقی انسان های کار بلد هم می بندیم( و البته هزارن اسیب جبران نا پذیر یا پذیر (بسختی) زده شده و میشود)
نکته:هیچ وقت با محصولات glx کار نکردم،اما ریویو ها را دیده ام،و از همان ابتدا مشخص بود که هدف این گروه بیشتر اشتغال و فروش و ... است نه کار خلاقانه و ابتکار گونه و ... برای رفع مشکلات و کمک رسانی (حقیقی ) و..
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: خدمات بسیار بد نمایندگی GLX میدان فاطمی تهران

پست توسط Mahdi1944 »

من هم برام سوال بود چطور اینقدر گران هست قطعات!!!
برای مثال چند مدت پیش صفحه گوشی G3‌ یکی از اشنایان شکسته بود و بردیم نمایندگی شیراز، تاچ و صفحه روی هم رو گفت 300 هزار تومان!!!!!
در حالی که خود گوشی هم در همون زمان 350 هزار تومان بود. من هم کنجکاو شدم و قیمت بقیه قطعات رو پرسیدم، برای مثال گفت قاب کامل 57 هزار تومان، باتری 18 هزار تومان که جمع این اقلام روی هم از قیمت نو بیشتر در میدومد. در حالی که بورد و سنسورهای دیگه باید بخش زیادی از قیمت گوشی رو شامل بشه. با این تفاسیر خرید و اوراق کردن قطعات این گوشی‌ها بسیار سود آور هست :? :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط jm123456 »

با سلام
چند روز پیش یک گوشی luster به صورت اینترنتی از digikala خریدم اما قابش پشتش خوب جفت نمی شد. دادم یکی از آشنایان ببره نمایندگی میدان فاطمی تا درستش کنن. اما با کمال تعجب (بعد از نگه داشتن گوشی به مدت دو هفته) گفته بودن نمیشه کاریش کرد و تعویض نکرده بودن.
موضوع دیگه اینکه، قیمت گوشی های GLX تو سایت digikala از خود سایت فروش GLX هم پایین تره!!!!!!!
Major I
Major I
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

پست توسط nasser9090 »

Mahdi1944 نوشته شده:من هم برام سوال بود چطور اینقدر گران هست قطعات!!!
برای مثال چند مدت پیش صفحه گوشی G3‌ یکی از اشنایان شکسته بود و بردیم نمایندگی شیراز، تاچ و صفحه روی هم رو گفت 300 هزار تومان!!!!!
در حالی که خود گوشی هم در همون زمان 350 هزار تومان بود. من هم کنجکاو شدم و قیمت بقیه قطعات رو پرسیدم، برای مثال گفت قاب کامل 57 هزار تومان، باتری 18 هزار تومان که جمع این اقلام روی هم از قیمت نو بیشتر در میدومد. در حالی که بورد و سنسورهای دیگه باید بخش زیادی از قیمت گوشی رو شامل بشه. با این تفاسیر خرید و اوراق کردن قطعات این گوشی‌ها بسیار سود آور هست :? :-(

دوست عزیز مهدی
یک تاچ و یا lcd میتونید از فروشگاهی که قطعه میفروشن نشون فروشنده بدی و خریداری کنی و بدی تعمیر کار برات نصب بکند.
قیمت یک تاچ و یا lcd گوشی های چینی زیر 30 هزار تومن، این محصولات چونکه چینی هستند در بازار خیلی راحت میشه پیدا کرد حتی میتونید از مشابهش که مدل و مارک برند خاصی باشه پیدا و نصب بکنید.
ارسال پست

بازگشت به “GLX”