*sina* , کلا از بچگی با دراپ باکس مشکل داشتم اگه برات امکان داره یه جای دیگه اپلود کنی ممنونت میشم با تشکر در ضمن اگه می تونی ججمش هم کمتر کن لطفا ... خیلی ممنون
, با سلام تا برای من خوب کار می کنه ولی برای دوستان برعکس ... شما اول باید ریکاوری رو از لینک زیر نصب کنید : huawei-y511-carlivtouch-recovery-support-kitkat-t115427.html بعد رام رو دانلود کنید : [External Link Removed for Guests] بعد این پچ و دانلود کنید و تمام فایل ها رو توی رام اصلی قرار بدید و جابه جاشون کنی : [External Link Removed for Guests] بعد از طریق ریکاوری فلشش بزنی .... در ضمن بعد از اینکه فلش زدی ممکنه اولین بار بالا نیاد و صفحه ای شبیه مشکل تاچ ال سی دی و خش داشتن نشون بده بهش توجه نکن ... اگه اولین بار بعد از روشن کردن بالا نیومد باتری و در بیار و چند ثانیه صبر کن و دوباره گوشی و روشن کن ، بالا میاد ... در ضمن هیچ چیز و غیر از این چیزایی که دادم دست کاری نکن چون در اون صورت گوشی بالا نمیاد. موفق باشی منتظر خبرت هستم
مثل پورت کردن رام فایل ها رو جایگزین کنم دیگه؟ راستی برا برگشت به کاستوم رام ها نیازی به کامپیوتر نیست که ؟ چون درایور گوشی نصب نمیشه اون ریکاوری رو هم قبلا فلش زدم منتظر دانلود فایل ها هستم
آخرین ويرايش توسط 1 on safarnia2014, ويرايش شده در 0.