سلام دوستان
نمي دونم جاي اين پست درسته يا نه ولي فكر كنم همين جا جاش هست و غير از موبي لوك براي نوكيا 6630 يه اين چنين برنامه بديد
ممنون
باي
درخواست نرم افزار براي يافتن شماره تلفن با بلوتوث بدون اجازه
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
valizadeh4 دوست عزيز بارها در انجمنهاي مختلف به اين سوال پاسخ دادم
چنين برنامهاي وجود خارجي نداره، موضوع به زماني بر ميگرده كه تازه بلوتوس روي گوشيها نصب شده بود و افراد با اون آشنايي نداشتند، چون براي بلوتوس نام تعيين ميشد و با سرچ ميشد به اون نام دسترسي داشت، اين باعث شد افراد به اشتباه اون رو نامي مثل نامهاي PhoneBook فرض كنند كه اونها رو به شمارهاي ميرسونه
با ورود Mobiluck و امكان ارتباط توسط بلوتوس اين شايعه قويتر هم شد
اما به شما اطمينان ميدم چنين برنامهاي وجود خارجي نداره
شما با MobiLuck ميشه توضيح بديد چطور شماره فرد مقابل رو پيدا ميكنيد؟
چنين برنامهاي وجود خارجي نداره، موضوع به زماني بر ميگرده كه تازه بلوتوس روي گوشيها نصب شده بود و افراد با اون آشنايي نداشتند، چون براي بلوتوس نام تعيين ميشد و با سرچ ميشد به اون نام دسترسي داشت، اين باعث شد افراد به اشتباه اون رو نامي مثل نامهاي PhoneBook فرض كنند كه اونها رو به شمارهاي ميرسونه
با ورود Mobiluck و امكان ارتباط توسط بلوتوس اين شايعه قويتر هم شد
اما به شما اطمينان ميدم چنين برنامهاي وجود خارجي نداره
شما با MobiLuck ميشه توضيح بديد چطور شماره فرد مقابل رو پيدا ميكنيد؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- محل اقامت: در همين نزديكي...
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 189 بار
من ازش استفاده کردم. گهگداري به درد ميخوره واسه اينکه هر چي بلوتوث از اطرافت گذشت سريع بفهمي...
ولي ابدا توصيه نميکنم ازش استفاده کنين، چرا ؟ :
1- براي اانجام کارش مدام بايد باز (active) باشه که سرعت پردازش گوشي رو در محيطهاي ديگه کم ميکنه.
2- دهن باطريتون رو سرويس ميکنه!!!!!
3-به خاطر روشن بودن پيوسته بلوتوث به خاطر نوع کار برنامه، هميشه امکان ورود ويروس هاي ناخواسته از طريق بلوتوث به گوشي ميشه ( مثل Commavarior يا Cabir )
4-......
نهايتا اينکه نصبش نکنين بهتره
آها! در ضمن اصلا چيزي به نام کشف شماره تلفن توش وجود نداره! موثقترين دليلش ، توضيحات توي سايتشه!
[External Link Removed for Guests]
ولي ابدا توصيه نميکنم ازش استفاده کنين، چرا ؟ :
1- براي اانجام کارش مدام بايد باز (active) باشه که سرعت پردازش گوشي رو در محيطهاي ديگه کم ميکنه.
2- دهن باطريتون رو سرويس ميکنه!!!!!
3-به خاطر روشن بودن پيوسته بلوتوث به خاطر نوع کار برنامه، هميشه امکان ورود ويروس هاي ناخواسته از طريق بلوتوث به گوشي ميشه ( مثل Commavarior يا Cabir )
4-......
نهايتا اينکه نصبش نکنين بهتره
آها! در ضمن اصلا چيزي به نام کشف شماره تلفن توش وجود نداره! موثقترين دليلش ، توضيحات توي سايتشه!

-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
دوستان این برنامه یا در خود گوشی بوده ویا من یه دفه نصب کردم پارسال من یه گوشیه 7610 گرفتم که هر وقت بلوتوث روشن بود دائما زنگ اس ام اس ش به صدا در میومد وقتی نگاه میکردم مشخصاتی از قبیل :
اسم بلوتوث
مدل گوشی
شماره تلفن شخص مقابل به نمایش در میومد هیچ کسم باورش نمی شد تا اینکه یه نفر بلوتوثشو توی مهمونی روشن کرد و من لین مشخصاتو دادم همه کف کرده بودن ولی حالا که دم در آوردم و میخام شماره ی یه سرس افراد خاصو در بیارم نمیتونم چون اون گوشیمو فروختمو به جاش یه 6630 خریدم حالا دارم دنبال این برنامه واسش می گردم
اسم بلوتوث
مدل گوشی
شماره تلفن شخص مقابل به نمایش در میومد هیچ کسم باورش نمی شد تا اینکه یه نفر بلوتوثشو توی مهمونی روشن کرد و من لین مشخصاتو دادم همه کف کرده بودن ولی حالا که دم در آوردم و میخام شماره ی یه سرس افراد خاصو در بیارم نمیتونم چون اون گوشیمو فروختمو به جاش یه 6630 خریدم حالا دارم دنبال این برنامه واسش می گردم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
امیر حسین جان
شما به احتمال زياد برنامهاي مثل NokiaSensor رو نصب كرديد و يا نصب بوده كه وقتي بلوتوس كسي روشن بوده مشخصاتي رو ميداده، اما در شماره تلفن شك دارم
mmf جان
مدركي در اين زمينه داريد؟ اگر چيزي در اين رابطه داريد ارائه بديد
شما به احتمال زياد برنامهاي مثل NokiaSensor رو نصب كرديد و يا نصب بوده كه وقتي بلوتوس كسي روشن بوده مشخصاتي رو ميداده، اما در شماره تلفن شك دارم
mmf جان
مدركي در اين زمينه داريد؟ اگر چيزي در اين رابطه داريد ارائه بديد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
اگر چنین نرم افزاری بود مثل بمب همه جا صدا میداد و همه میرفتن میگرفتن.درضمن اگر بود قیمت گوشی هایی که بلوتوث داره میومد پایین و اصلا کسی نمی گرفت.چرا؟ چون ملت میگفتن امنیت نداره شمارمون لو میره.
دوست من مطمئن باش که چنین نرم افزاری وجود نداره.
درمورد گوشی 7610 شما هم باید بگم که حتما یک نرم افزار دو طرفه بوده.یعنی باید طرف مقابل هم این نرم افزارو داشته باشه.
درمورد گوشی 7610 شما هم باید بگم که حتما یک نرم افزار دو طرفه بوده.یعنی باید طرف مقابل هم این نرم افزارو داشته باشه.
سلام به دوستان عزيزDjBoMBoX نوشته شده:اگر چنین نرم افزاری بود مثل بمب همه جا صدا میداد و همه میرفتن میگرفتن.درضمن اگر بود قیمت گوشی هایی که بلوتوث داره میومد پایین و اصلا کسی نمی گرفت.چرا؟ چون ملت میگفتن امنیت نداره شمارمون لو میره.
من يک برنامه براي کار با بلوتوس از سايت زير دانلود کردم
و لي اين برنامه
فرمت فايل ان توسط کامپيوتر خواانده نمي شوند
من را کمک کنيد
ممنون ميشم
اين سايت دانلود برنامه