مجتبی شما به طرف گفتی شاید فردا جواب بده فردا درباره تاچ اگر ج نداده باید خودمون دسبکار شیم و ابونتو رو نصب کنیم و فایل zimage هم کرنل استوک و هم کرنل کاستوم رو استخراج کنیم و درایو تاچ رو جابجا کنیم که درسته شه اگر توجه کنی مشکل سفیدی بالا صفحه نمایش ب ریکاوری و کرنل مربوط میشه نه رام چون تو ریکاوری هم مشکل سفیدی بود
, اره من با رام های دیگه هم که تست کرده بودم کرنل رو همین مشکل بود ... مشکل از کرنل هست ... اگه بتونی کاری کنی که عالی میشه من از کرنل اونا استفاده می کنم و شما از کرنل خودتون فقط برام جای سواله که چرا توی رام های اندروید 4.2.2 این مشکل و نداشتیم و این مشکل و فقط توی ارتقا اندروید داریم ((منظوریم برعکس بودنه ...))
خوب از کرنله دیگه تو رام دیگه از کرنل خودمون استفاده میکردیم و مشکل تاچ نبود اومدیم تاچ رو درست کردیم دوربین چی یا دکمه سخت افزاری چی تنها راه حل ابونتو هست که واقعا وقت گیره تو این موقع کنکور
*sina* , امشب رفتم رام عوض کنم و شخصی سازی کنم 3 تا رامم و کلا فنا دادم ... وسط سیو شدن فایل زیپ کرش میشد و دیگه کلا اصلا زیپ باز نمی شد رام فعلی یکم خیلی داغونه ... فردا باید حتما عوضش کنم ... اعصاب خورد کن شده
دوستان من با لینوکس اشنایی دارم و اگه کاری از دستم بر بیاد خوشحال می شم کاری بکنم ولی دو تا چیز هست یکی که وقتم کمه و یکی دیگه این که تا حالا کرنل اندروید کامپایل نکردم