با سلام خدمت دوستان گلم
گوشی من هواویy511 u30 است گه بسیار کند شده بود یگه ریست هاردش کردم دوباره اومد بالا خیلی هم سرعتش بهتر شد اما همه ش به صورت خودکار جی پی اس و اینترنت دیتا و وای فای رو روشن می کنه هرچی هم خاموششون می کنم دوباره سر خود روشن می شن منم ور داشتم دوباره هارد ریست کردم به طوری که هیچ برنامه ای روش نصب نباشه ولی بازم مشکلش حل نشد
چیکار کنم؟
روشن شدن،دیتا،وای فای،و جی پی اس
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: روشن شدن،دیتا،وای فای،و جی پی اس
,
این مشکل مدتی در همراه اول شیراز هم وجود داشت که حل شد، اما اگر برای شما هنوز وجود داره، شاید اگر sim toolkit رو حذف کنید از گوشی، مشکلتون حل بشه، چون این برنامه به نوعی ابزار ارتباطی و کنترل فرامین اپراتور هست و میتونه مورد سو استفاده و جاسوسی هم قرار بگیره، پس در تمام گوشیهای باید این برنامه از سیستم حذف بشه تا چنین شیطنتهایی مشکلتر انجام بشه!
این مشکل مدتی در همراه اول شیراز هم وجود داشت که حل شد، اما اگر برای شما هنوز وجود داره، شاید اگر sim toolkit رو حذف کنید از گوشی، مشکلتون حل بشه، چون این برنامه به نوعی ابزار ارتباطی و کنترل فرامین اپراتور هست و میتونه مورد سو استفاده و جاسوسی هم قرار بگیره، پس در تمام گوشیهای باید این برنامه از سیستم حذف بشه تا چنین شیطنتهایی مشکلتر انجام بشه!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد