داغ شدن پشت گوشی کنار دوربین

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات تلفن همراه خود را مطرح کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

داغ شدن پشت گوشی کنار دوربین

پست توسط افسوون »

سلام دوستان پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم
من هواوی g700 دارم خوب کار میکرد یه مدت خیلی باهاش کار کردم شبانه روز باهاش رمان میخوندم حالا بغل دوربین گوشیم با کار کردن خیلی کم با گوشی به شدت داغ میشه و وقتی هم از گوشی استفاده نمیکنم باتری خالی میکنه مثلا من ساعت پنج از شارژ دراوردم با شارژ ۱۰۰ و استفاده نکردم تا ساعت نه وقتی گوشی رو دیدم , دیدم شده ۶۴ درصد ... در ضمن ساعتش هم هی خراب میشه و از تنظیم می افته
باتریش رو دیدم باد نکرده کاملا سالم
به نظرتون مشکلش چیه ؟؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: داغ شدن پشت گوشی کنار دوربین

پست توسط Mahdi1944 »

,
احتمالا برنامه‌های زیادی نصب دارید و روت هم نکردید که امکان غیر فعالسازی اونها فراهم بشه و این عامل داغ شدن و اشغال رم هست، همچنین برنامه‌های مدیریت رم برخی مواقع باعث ایجاد تداخل نرم افزاری میشوند و پردازش نامتعارف رو به دنیال دارند که باعث کند شدن و داغ شدن میشه. همچنین ویروس هم میتونه چنین مشکلی رو ایجاد کنه، برنامه‌ی CM Security‌ رو نصب و گوشی رو اسکن کنید، شاید ویروس باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات تلفن همراه”