نوکیا بازگشت دوباره به بازار گوشیهای هوشمند را تأیید کرد
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] که با معرفی تبلت N1 به بازار تبلتها بازگشته بود، با انتشار بیانیهای قصد خود برای بازگشت دوباره به بازار گوشیهای هوشمند را نیز تأیید کرد.
به نظر میرسد نوکیا قصد دارد دوباره جایی برای خود در بازار گوشیهای هوشمند باز کند. اما برنامهی این شرکت بستگی به پیدا کردن شریکی برای ساخت و عرضهی گوشیها دارد. این کار برای تبلت نوکیا N1 نیز انجام گرفته بود. بیانیهی نوکیا به شرح زیر است:
[BLOCKQUOTE]
مسیر صحیح برای بازگشت دوبارهی نوکیا، همکاری با شریکی دیگر است. به این معنا که تمامی مراحل ساخت، فروش، بازاریابی و پشتیبانی محصولات بر عهدهی آن شرکت باشد.
اگر ما یک شرکت رده بالا بیابیم که مسئولیتهای لازم را بر عهده بگیرد، با آنها همکاری تنگاتنگی در زمینهی طراحی و مشاورههای فناوری خواهیم داشت؛ مانند آن چه که در مورد تبلت N1 انجام دادیم. این تنها مسیری است که شایستهی برند نوکیا و طرفداران آن خواهد بود که تمایل زیادی به خرید دوبارهی گوشیهای این شرکت دارند.
[/BLOCKQUOTE]
با توجه به این که تبلت نوکیا N1 از سیستمعامل اندروید بهره میبرد، میتوان انتظار داشت که گوشیهوشمند جدید نوکیا نیز یک گوشی اندرویدی باشد. البته اگر خبر معرفی گوشی جدید توسط نوکیا توجه شما را به خود جلب کرده است باید بگوییم که بنابر قرارداد بین نوکیا و [External Link Removed for Guests]، این شرکت حق بازگشت دوباره به بازار گوشیهای هوشمند تا سه ماههی چهارم سال ۲۰۱۶ میلادی را ندارد.
منبع : Zoomit
بازگشت نوکیا به بازار گوشیهای هوشمند
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 6153 بار
- سپاسهای دریافتی: 3146 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: بازگشت نوکیا به بازار گوشیهای هوشمند
امیدوارم این بار دیگه حماقتهای گذشته رو تکرار نکنه، اگر نوکیا اینبار گوشیهای قدرتمند اندرویدی با همون کیفیت گذشته رو تولید کنه و تبلتها رو هم با پردازندههای x86 و ویندوز 10، قطعا موفق خواهد بود. هنوز بسیاری در حسرت گوشیهای با دوام و خوش ساخت و با کیفیت نوکیا هستند ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 229 بار
- سپاسهای دریافتی: 230 بار
Re: بازگشت نوکیا به بازار گوشیهای هوشمند
دنیای گوشیهای هوشمند بحق مدیون نوکیا هستند..تجهیزاتی که نوکیا چند سال قبل رو کرد رو امروز تازه گوشیها دارند بسطش میدن...
مثل بلوتوث، اینفرارد،دوربین موبایل،usb on the go,nfc, و یا ترنسمیتر fm..
من گوشی نوکیا c7 داشتم تا همین دو ماه پیش ..چیزی نبود که مادر مرده ساپورت نکنه،،من لنگه بازی hwax رو با اون کیفیت هنوز نتونستم روی اندروید ببینم،،
مردونه به سختی ازش دل کندم و الان گیر سامسونگی هستم که همش دلنگران خاموش شه و دیگه روشن نشه..
البت خدا پیش نیاره...
ارادت
مثل بلوتوث، اینفرارد،دوربین موبایل،usb on the go,nfc, و یا ترنسمیتر fm..
من گوشی نوکیا c7 داشتم تا همین دو ماه پیش ..چیزی نبود که مادر مرده ساپورت نکنه،،من لنگه بازی hwax رو با اون کیفیت هنوز نتونستم روی اندروید ببینم،،
مردونه به سختی ازش دل کندم و الان گیر سامسونگی هستم که همش دلنگران خاموش شه و دیگه روشن نشه..
البت خدا پیش نیاره...
ارادت