من از phpbb فروم ورژن 2.2 رو گرفتم ولی وقتی راهنماش رو می خونم درست متوجه نمی شم.
میشه یه نفر که طرز راه اندازی یه فروم رو وب سایت رو بلده قدم به قدم به من بگه یاید چه کار کنم؟
پی نوشت:
اطلاعات وب سایتم:
سرور سایت من یونیکسه
پی اچ پی ورژن 4.4.4 دارم
ما اس کیول : ورژن 3.4
100 مگ فضا
p30ehsan.ir ضمن عرض خوشامد به شما دوست گرامي
شما بايد اول به ديتابيس توي phpmyadmin بسازيد
يك User & Pass در MySQL® Databases بسازيد و اون رو به ديتابيس متصل كنيد (Add كنيد)
و بعد هم خيلي راحت فايلهاي bb رو در سرور كپي و Install رو اجرا كنيد و مشخصات رو وارد كنيد
اگر مشكلي بود اعلام كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
p30ehsan.ir جان
من كي گفتم بايد توي MYSQL كپي كنيد نه دوست من،شما بايد ديتابيس رو اونجا بسازيد و فايلهاي رو در فولدر www و يا فولدرهاي داخل اين فولدر آپلود كنيد
پس اول یه اکانت تو مای اس کیو ال
بعد یه دیتابیس میسازم تو مای اس کیو ال یا پی اچ پی ما ادمین
بعد فایل ها رو تو wwwاپلود می کنم
اخر سر هم فایل install رو از وب اسپیس اجرا می کنم؟
درسته؟
تو راهنمای نصب فروم نوشته:
Change the permissions on config.php to be writeable by all (666 or -rw-rw-rw- within your FTP Client)
و یه جای دیگه هم نوشته:
Change the permissions on config.php to be writeable only by yourself (644 or -rw-r--r-- within your FTP Client)
p30ehsan.ir شما بايد ابتدا سطح دسترسي رو براي فايل Config.php به 666 تغيير بديد (روي فايل كليك كرده و Change Permissions رو اتخاب كنيد و دسترسي رو تعيين كنيد) و بعد از اتمام كار نصب هم همين روند رو انجام داده و دسترسي رو به 644 تغيير بديد
البته نيازي به اين كار نيست، در صورتي كه دسترسي رو ايجاد نكنيد بعد از نصب امكان دانلود فايل Config.php براي شما فراهم خواهد شد و ميتونيد بعد از دانلود اون رو جايگزين فايل اصلي كرده و كار نصب به پايانا ميرسه، بعد از نصب هم دو فولدر ذكر شده (Install,Contrib) رو بايد حذف كنيد تا انجمن بالا بياد
موفق باشيد
من یه مشکل دارم.
ان هم اینه که نمی دونم چه جوری میشه رنگ اسکرول بال و تاپیک ها و ... رو عوض کنم.
یعنی کد رنگ ها و معنی نوشته های درون بخش ایجاد استیل تو مرکز کنترل فروم رو نمی فهمم
میشه کمکم کنید؟