سوالات و مشکلات GLX Spider1

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member

Re: سوالات و مشکلات GLX Spider1

پست توسط mohammadhosseini911 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
بعد از ارتقا به اندروید 4.4.2 هر روشی رو امتحان کردم بهبود قابل قبولی در باتری ایجاد نشد، تنها راهی که در این زمینه بهبود واقعی ایجاد کرد استفاده از ART به جای Dalvik بود، اما ART در 4.4.2 هنوز بتا هست و با برخی بازی و برنامه‌ها ممکنه سازگاری نداشته باشه و درست کار نکنند، اما من از حدود 600 برنامه که دارم، شاید حدود 10 برنامه با مشکل مواجه شدند، با ART هم مصرف باتری رو بهبود میده و هم سرعت اجرا و عملکرد گوشی بالا میره

یه بار امتحان کردم ولی خوب حجم کم اوردم چون فایل برنامه ها بیشتر میشه
New Member

شما نمیتونید یه رام اندروید 5 واس پورت کنید؟چنتا گوشی با همین پردازنده اندروید 5 دارن [emoji30]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: dezful
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار
تماس:

پست توسط rchookan »

mohammadhosseini911 نوشته شده:شما نمیتونید یه رام اندروید 5 واس پورت کنید؟چنتا گوشی با همین پردازنده اندروید 5 دارن [emoji30]

سلام مشکل اینکه boot.img مناسب با اندروید5 برای اسپایدر1 وجود نداره و تا وقتی هم که boot.img مناسب اسپایدر1 وجود نداشته باشه نمیشه برای اسپایدر1 اندروید5 پورت کرد مگر اینکه برادران چینیمون دست به کار بشن و برای مدل مشابه اسپایدر1 اندروید5 بدن
New Member

rchookan نوشته شده:
mohammadhosseini911 نوشته شده:شما نمیتونید یه رام اندروید 5 واس پورت کنید؟چنتا گوشی با همین پردازنده اندروید 5 دارن [emoji30]

سلام مشکل اینکه boot.img مناسب با اندروید5 برای اسپایدر1 وجود نداره و تا وقتی هم که boot.img مناسب اسپایدر1 وجود نداشته باشه نمیشه برای اسپایدر1 اندروید5 پورت کرد مگر اینکه برادران چینیمون دست به کار بشن و برای مدل مشابه اسپایدر1 اندروید5 بدن

قبلا هم اینو تو انجمن جی ال ایکس از شما شنیدم.من همونmoh717تو انجمن جی ال ایکسم.گفتم شاید تو این انجمن یکی بتونه کاری بکنه چون تو همین انجمن آموزش ویرایشboot.imgبود حالا من زیاد سر در نمیارم ولی بالاخره گفتم شاید بشه.با این حسابی ام که شما میگید فک نکنم جی فایو آپدیت بده[emoji17] مارو بگو به جای پول دادن به کشورای دیگه رفتیم پولمون دادیم دس هموطنمون اینم جواب کارما.اندروی6داره معرفی میشه ماهنو تو پنجش موندیم
New Member

سلام من دور صفحه گوشیم یه هاله ی سفید نور هست که تو صفحات مشکی بیشتر دیده میشه.نرم افزاری براحلش هست گر چه خودم فکر میکنم سخت افزاریه ولی وقتی رفتم نمایندگی و یه اسپایدر وان دیگه دیدم که تازه از شرکت اورده بودنش هم همینطوری بود گفتم شاید نرم افزاری باشه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
حاله نوز دقیقا یعنی به چه شکل؟ شاید برچسب چیزی روی صفحه هست که این مشکل روی برچسب هست، چون صفحه معمولا به صورت نقاط و محدوده‌های واضح هست و طبیعی نیست که خرابی به صورت حاله باشه. اگر میتونید تصویری از اون بفرستید تا بهتر بشه نظر داد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 75 بار
تماس:

پست توسط fredrik.khoshob »

با سلام

برنامه ای برای ویرایش یا ساخت boot.img وجود دارد
عشق یعنی حالت خوب باشه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
منظور شما واضح نیست، جمله شما خبری هست یا سوالی؟ اگر خبری هست لطفا نام برنامه رو هم بفرمایید. اگر سوالی هست هم با Android Kitchen و برخی اسکریپت‌های Unpacker میتونید اون رو باز کنید

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

سلام
چند روزی هستش به روز رسانی بی سیم یه فایل 0/44 مگابایت برای بروز رسانی میده
یکبار دانلود و بروز رسانی کردم ولی هر روز میگه بروز رسانی کن
   تصویر     

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

RAHVAR,
تا جایی که میدونم GLX سروری برای آپدیت OTA نداره، مطمئن هستید پیغام مربوط به خود گوشی هست؟ ممکنه برنامه جانبی یا آنتی ویروس پیغام آپدیت میده و یا هم شاید ویروس چیزی خودش رو جای آپدیت سیستم جا میزنه ...
میتونید تصویری از صفحه‌ی پیغام بفرستید؟

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 75 بار
تماس:

پست توسط fredrik.khoshob »

با سلام

چگونه بوت لودر اسپایدر یک را میشود آنلاک کرد؟
عشق یعنی حالت خوب باشه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
بوت لودر این گوشی لاک نیست که نیاز به انلاگ داشته باشه (حداقل توی نسخه‌ای که من یکسال پیش گرفتم)
در صورتی که lock باشه بوت لودر، هیچ گونه تغییری در فریمویر یا ریکاوری نمیشه ایجاد کرد، در حالی که این گوشی به راحتی میشه روی اون TWRP نصب کرد و یا فریمویر رو دست کاری کرد

ارسال پست

بازگشت به “GLX”