عالیه. فقط ی سری تغییرات لازمه . مانند لانچر و تقویم که همه می تونن با لاکی پچر برنامه های سیستی رو تغییر بدن .
بسیار روان و با امکانات . در کل عالیه
دانلود رام فوق العاده LolliFox
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 116 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 116 بار
Re: دانلود رام فوق العاده LolliFox
kamrad1372 نوشته شده:سلام
من یه مشکلی چه با این رام چه با رام قبلی داشتم اونم اینه که نمی تونم به google play وصل بشم و مدام میگه که به اینترنت دسترسی ندارید
حتی با وی پی ان هم همینو میگه
حتی من دسترسی نرم افزارو با xprivacy عوض کردم اما باز نشد
لطفا کمک کنید و بگید آیا برا شما هم همینطوره
ممنون
با سلام
اول لاکی پچر رو نصب کن بعد با استفاده از اون گوگل پلی مد شده نصب کن بدون مشکل کار می کنه
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
با سپاس
بله منظورم همون صفحه پاپ آپ هست . در واقع در این شرایط هیچگونه فایلی رو نمیشه از طریقه بلوتوث دریافت کرد.
در مورد اون پچ هم تازه متوجه شدم که فایل بروز شده . الان روی همون رام اندروید ال که گویا بهترین رام هست و پورتم شده امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم[/quot
[SIZE=170][SIZE=200] [SIZE=150] بادرود به شما و ممنون بابت رام عالی که معرفی کردید
منم همین مشکل رو دارم وقتی یکبار صفحه ی استاتوس بار رو پایین میکشم ناتیفیکشنها رو نشون میده ولی اگر باز صفحه رو برای استفاده از quick settings پایین میکشم دیگه نمیتونم ناتیفیکیشن ها رو ببینم به قول دوستمون باید دوباره restart کنم تا خوب بشه
ممنون میشم کمکم کنید

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام دوست عزیز
همون طوری که quick setting رو به سمت پایین می کشید تا بصورت فول نشون داده بشه می تونید اون رو دوباره به سمت بالا بکشید تا بسته بشه و خیلی راحت دوباره همه notification ها رو به درستی ببینید .
برای کوچیک کردن quick settingسعی کنید قسمت بالای تنظیمات رو به سمت بالا بکشید نه از پایین صفحه به سمت بالا تا مشکلتون حل بشه.
موفق باشید.
همون طوری که quick setting رو به سمت پایین می کشید تا بصورت فول نشون داده بشه می تونید اون رو دوباره به سمت بالا بکشید تا بسته بشه و خیلی راحت دوباره همه notification ها رو به درستی ببینید .
برای کوچیک کردن quick settingسعی کنید قسمت بالای تنظیمات رو به سمت بالا بکشید نه از پایین صفحه به سمت بالا تا مشکلتون حل بشه.
موفق باشید.
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
[quote="SMH"] , با سلام دوست عزیز
موفق باشید.[/quot
بسیار عالی ممنون از لطفت این مشکلم هم حل شد من از پایین صفحه به سمت بالا میکشیدم فقط مثل اندروید 5 با نگه داشتن انگشت برروی گزینه های quick setting به تنظیمات کامل نمیره برای این مورد هم راه حلی هست
واقعا دارم لذت میبرم از رامی که معرفی کردید ممنون از زحماتتون
موفق باشید.[/quot
بسیار عالی ممنون از لطفت این مشکلم هم حل شد من از پایین صفحه به سمت بالا میکشیدم فقط مثل اندروید 5 با نگه داشتن انگشت برروی گزینه های quick setting به تنظیمات کامل نمیره برای این مورد هم راه حلی هست
واقعا دارم لذت میبرم از رامی که معرفی کردید ممنون از زحماتتون

-
- سپاسهای ارسالی: 17 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
با سلام من این رام رو داشتم همه چیزش عالی بود به جز این که بعد از یه مدت که هدست بلوتوث بهش وصل بود با این که هدست رو میشناخت ولی توی تنظیمات بلوتوث نمیشد تیک صدای مکالمه رو زد و فقط صدای مدیا از بلوتو ث میومد..چند بار ریست کردم و از نو رام رو ریختم ولی بعد یه مدت باز همین طوری میشد..ممنون میشم اگه راه حلی برای این مشکل هست راهتنمایی کنید.ممنون

, با سلام دوست عزیز
شما از همین سایت این رام رو دانلود کردید؟؟!!!
اگه نه ، اونو از اینجا دانلود کنید و تست کنید و ببینید همین مشکل رو داشتید یا نه ...
اخه این رام اخرین اپدیت هست بر خلاف اون رامی که توی سایت needrom قرار داده شده .
موفق باشید
شما از همین سایت این رام رو دانلود کردید؟؟!!!
اگه نه ، اونو از اینجا دانلود کنید و تست کنید و ببینید همین مشکل رو داشتید یا نه ...
اخه این رام اخرین اپدیت هست بر خلاف اون رامی که توی سایت needrom قرار داده شده .
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

, با سلام
از نظر من این بهترین رام و بدون مشکل ترین رام و زیباترین رام موجود برای این گوشی هست .
در ضمن ظاهرش در حد 90 درصد به اندروید 5 شباهت داره ...
از نظر من این بهترین رام و بدون مشکل ترین رام و زیباترین رام موجود برای این گوشی هست .
در ضمن ظاهرش در حد 90 درصد به اندروید 5 شباهت داره ...
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
سلام
من این رام رو نصب کردم واقعا عالیه ! کلی نرم افزار نصب کردم رو گوشی اما هنوزم سرعتش بالاست
فقط یه ایراد بزرگ داره اونم فارسی نبودنش هست ! با برنامه MoreLocale هم فارسی نشد...
بازم دمتون گرم
من این رام رو نصب کردم واقعا عالیه ! کلی نرم افزار نصب کردم رو گوشی اما هنوزم سرعتش بالاست
فقط یه ایراد بزرگ داره اونم فارسی نبودنش هست ! با برنامه MoreLocale هم فارسی نشد...
بازم دمتون گرم

-
- سپاسهای ارسالی: 172 بار
- سپاسهای دریافتی: 296 بار
سلام مجتبی جان خسته نباشی
از چه برنامه ای برای ادیت عکس ها یا ساخت متن استفاده میکنی؟
ممنون میشم راهنمایی کنی

از چه برنامه ای برای ادیت عکس ها یا ساخت متن استفاده میکنی؟
ممنون میشم راهنمایی کنی

ﻣﯿﺨﻮﺍهیم ﺑﺎشیم ولی یادمان باشد که
ﺁﺧﺮﺵ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﻄﺮ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﯼ ﺭﻭﯼ سنگ ﻣﺮﻣﺮ
ﯾﮏ ﻣﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍهیم ﺷﺪ !
.centralclubs.

ﺁﺧﺮﺵ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﻄﺮ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﯼ ﺭﻭﯼ سنگ ﻣﺮﻣﺮ
ﯾﮏ ﻣﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍهیم ﺷﺪ !
.centralclubs.