بهترين گوشي finger touch چيه؟؟؟؟

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

بهترين گوشي finger touch چيه؟؟؟؟

پست توسط Elahe »

سلام

من می خواستم گوشی بخرم البته finger touch . قیمتش هم زیاد واسم مهم نیست . همچنین تو ایران باشه یا نباشه . :grin:

مرسی
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

گوشي پي990 بهترين فينگر توچ با قيمت 950000 تومن
و اي ميت جمين با قيمت 580000 تومن
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

من یه تحقیق جامع برای این نوع گوشی کزدم که در اختیارتون می زارم::::::
اول از همه گوشیتون رو حتما ویندوز موبایل 2005باشه........تقریبا 60 درصد برنامه های ویندوز برای ایم سیستم عامل ساخته شده
دوم اینکه اگر به کیبورد نیاز دارید کیبورد دراش رو بخرید اگر نه بی کیبورد خیلی به صرفه تره(هم قیمت و هم از لحاط دیگه)
سرعت سی پی یو رو مد نظر داشته باشید همچنین مدلش که ترجیها Intel XScale باشه
مموری بهتره که sd پشتیبانی کنه.......
Wireles lan رو ساپورت کنه که تو سری جدید همش.ن دارند
سعی کنید مارک imate تهیه نکنید چون تمام مدل های این شرکت رو qtek نیز تولید میکنه ولی با کیفیت خیلی بالا تر

در انتها گوشی های پسشنهادی بنده اگز قیمت براتون مهم نیست یه ترتیب زیره(لینک مشخصان با عکس)

[External Link Removed for Guests]

سوالی باشه در خدمتم....
در ضمن اگه می خواهید منطقی پول بدید من مورد 4 رو پیشنهاد می کنم حدود 600 تا 650

در اخر هم هر کی 950 تومن پای 990 بده بزرگترین اشتباه رو کرده......uiq این همه ارزش نداره :x
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

elahe جان، مهمترين سوال همون سوال هميشگي يعني نيازهاي شما به يك گوشي در چه چيزهايي خلاصه مي‌شه؟
اما دركل گوشي‌هاي UIQ به خاطر قيمت بالاشون به هيچ وجه توجيهي براي خريدشون نيست، و با توجه به اينكه شما محدوديت مالي هم نداريد، بنده هم از ميون پاكت‌پي‌سي‌ها به شما مارك Qtek رو پيشنعاد ميكنم، حال نيازهاتون رو اعلام كنيد تا بهترين مدل رو معرفي كنيم :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Elahe »

SHAHRAM, مرسي از راهنمايي شما من از 2 مدل اخري خوشم اومده....

Mahdi1944, گرامي منم از Qtek خوشم مي ياد ولي نمي دنم ايران هست يا نه ؟؟؟؟ اگر هم هست قيمتش چنده ؟؟؟

استفاده خاصي مد نظرم نيست :-) :?
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

elahe جان
پس با اين حساب O2 XDA Atom Exec گزينه بسيار مناسبي هست :-)

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SHAHRAM »

elahe, اگه تشتباه نکنم هست وقيمتش هم حول و حوش 700 بايد باشه........
Mahdi1944, مهدي جان با تاييد حرف شما فکر ميکنم ويندوز موبايل ديگه جامع نياز ها باشه ولي بايد ديد کاربر چه استفاده اي مد نظرش تا يکي از مدل هاي پاکت پي سي معرفي بشه!
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Elahe »

Mahdi1944, گرامي به نظر شما O2 XDA Atom Exec يا 9600 Qtek يکي رو تصويب کنيد؟؟؟؟

SHAHRAM, بس Qtek در ايران موجود هست . من از O2 هيچ چيزي نشنيدم و نمي دونم چه جوريه ....
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

elahe جان
پيشنهاد بنده همون O2 XDA Atom Exec هست :D

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SHAHRAM »

به نظر من o2 بهترين انتخابه
اليته همون طور که گفتم atom عاليه.......من يک هفته اي باهاش رندگي کردم.....واقعا لپتاپ همراه هست.....بنده هم o2 پيشنهاد مي کنم....به يکي از دوستان گفتم قيمت دقيقش رو برام بفرسته...اومد خبر ميکنم......راستي qtek هم خوبه اما اون مدلي که من معرفي کردم خيلي برزگه اليته من من imate jasjam رو ديدم که همينه ولي با اسم مختلف :grin:
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Elahe »

SHAHRAM, اره اين qtek9600 تو imate k-jam هست و ديدمش.باهاش کار هم کردم.

مرسي از راهنماي هر دوي شما واقعا" ممنون :razz: :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط Reibon2002 »

به نظر من P990 بهترين هست !! يکي از دوستاي من خريده و بايد ببيني که چه گوشيييهههههه :shock:
Free! Download Center
&
P30Forum ... where you not Alone :
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”