كيارش,
َما هم زياد خون خودتو رنگي نکن چون کسي ديندار واقعي نيست که بخواد شهيد بشه
ورود 9 رزمناور پيشرفتهء آمريكا به خليج فارس
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
كيارش جان ، در اين مورد حرف شما درست نيست، هر كسي عقايدي داره و شايد اقاي tall هم در مورد وطن مثل من و شما فكر كنند، در جنگ ما شهداي زيادي از مسيحيان و ديگر اقليتهاي مذهبي هم داشتيم، پس نميشه در مورد عقايد كسي صحبت كرد، كار شما درست نبود 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Reza6662 جان، بله، پست شما سياسي نبود، اما دليل حذف رو در PM براتون توضيح دادم
موفق باشيد
موفق باشيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای دریافتی: 31 بار
Reza6662 نوشته شده:كيارش,
اين ناو هواپيمابر با سوپر هورنت هاش و E-2 هاش، قرار هست اسکورتي براي پرواز بمب افکن هاي B-2 از پايگاه جزيرهء ديگوگارسيا باشن.
مدتهاست که پروازهاي تمريني B-2 ها به طرز غيرعادي در اين جزيره زياد شده و همگي نشون دهندهء آمادگي اونها براي يک بمباران سنگين هست.
آمريکا از آزمايش هسته اي کره شمالي درس بزرگي گرفت و اون اين بود که اجازه نده کشورهاي ديگه به اون سطح از توانايي برسن که بتونن اورانيوم رو در سطح ساخت بمب غني کنن.
B-2 ها به همراه 4 يا 5 فروند سوپرهورنت به تاسيسات ايران حمله مي کنند و اين موضوع، جدا از مسائل خاص خودش، براي انتخابات آتي آمريکا و پيروزي حزب جمهوري خواه هم مهم هست.
ايران هم مي تواند فقط با صدور قطع نامه توسط وزارت امور خارجه و احضار سفير سوئيس، اعتراض خود را روي کاغذ اعلام کند!!
کره ی شمالی غنی سازی نکرده . بمبش از نوع پلوتونیومیه ! اگه بخوان تموم راهها رو واسه ایران ببندن باید نیروگاه بوشهر و هر نیروگاه دیگه ای که توی ایران احداث میشه رو بمبارون کنن تا یه وقت ایران از پلوتونیومی که در اثر مصرف اورانیوم توی راکتور تولید میشه بمب نسازه ...
در ضمن اگر احتمال یک در هزار هم ایران به حمله ی آمریکا پاسخ نده اونموقع ممکنه مثل دفعه ی قبل ( درگیریهای ایران با آمریکا دراواخر جنگ و غرق شدن چند تا ناو آمریکایی ! ) امدادهای غیبی به کمک ایران بیان و چند تا ناو خوشگل و مامانی آمریکا غرق بشه ! البته این بار ممکنه اون امدادهای غیبی یه ناو هواپیما بررو هم غرق کنه !
امداد غیبیه دیگه ! نمیشه پیش بینیش کرد ...
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...

- سپاسهای دریافتی: 31 بار
Reza 313 نوشته شده:ضمنا قرار امریکا طی دوهفته اینده یک مانور نظامی با امارات وقطر در خلیج فارس برگزار نماید
اين مانور قراره با بحرين برگزار بشه
خداوکيلي تا 50 سال پيش کسي آدم هم حسابشون نمي کرد ولي الان با USN مانور برگزار مي کنند
محض اطلاع آقایون همین بحرین تا 50 سال پیش و قبل از اینکه محمد رضا شاه خائن اون رو از ایران جدا کنه بخشی از خاک ایران بود ...
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
جنال tall
بنده هرگز نمردم که شما بیایین از مملکت دفاع کنین
دفاع از خاک یک وظیفه ملی برای هر انسان وطن پرستیه. گذاشتن شرطی مثل شرط فوق شما که نوعی منت آشکاره به نظر من ناشی از ترس شماست
بهتره در بحث دفاع منت گذاری نفرمایید . تمام کسانی که براشون وطنشون مهمه حاضرن حتی جونشون رو پای اون بدن. بنده از حکومت ایران خیلی دلم پره ولی قرار نیست به خاطر این کشورمو ول کنم به امون خدا . صد در صد وارد جنگ خواهم شد .
یاسر عرفات مرد بزرگ فلسطین بزرگترین آرزوش دفن شدن تو خاک کشور خودش بود . یک بار که رائولف دنکتاش نخست وزیر قبرس ترک نشین از مشکلات اتحادیه اروپا صحبت میکرد بهش گفت . برو خدا تو شکر کن یه خاکی دارین که بگین مال ماست ولی ما چی ؟
بنده هرگز نمردم که شما بیایین از مملکت دفاع کنین
دفاع از خاک یک وظیفه ملی برای هر انسان وطن پرستیه. گذاشتن شرطی مثل شرط فوق شما که نوعی منت آشکاره به نظر من ناشی از ترس شماست
بهتره در بحث دفاع منت گذاری نفرمایید . تمام کسانی که براشون وطنشون مهمه حاضرن حتی جونشون رو پای اون بدن. بنده از حکومت ایران خیلی دلم پره ولی قرار نیست به خاطر این کشورمو ول کنم به امون خدا . صد در صد وارد جنگ خواهم شد .
یاسر عرفات مرد بزرگ فلسطین بزرگترین آرزوش دفن شدن تو خاک کشور خودش بود . یک بار که رائولف دنکتاش نخست وزیر قبرس ترک نشین از مشکلات اتحادیه اروپا صحبت میکرد بهش گفت . برو خدا تو شکر کن یه خاکی دارین که بگین مال ماست ولی ما چی ؟

بهانه زياده اينم يكي