فلش کردن dimo diox
مدیر انجمن: شوراي نظارت
فلش کردن dimo diox
سلام متاسفانه من گوشی dimo diox دارم.دقت کنین دیوک خالی d5 یا چیز دیگه نیست.چند وقته یه مشکل بزرگ پیش اومده.گوشی هنگ میکنه وبعداز ریبوت یا باتری درآوردن گوشی رو آرم گیرمیکه که تا الان حدود 100هزارتومن دادم واسه فلشش وواقعا کلافه شدم.ازتون خواهش میکنم یه مردونگی کنین وراهنماییم کنین چجوری فلشش کنم ورامشو ازکجابگیرم وکلا مشکل از کجاست؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: فلش کردن dimo diox
,
آموزش فلش در همین بخش وجود داره. با توجه به اینکه این گوشی هم از چیپ MTK استفاده میکنه، میتونید از اموزشهایی که در بخش GLX وجود داره هم استفاده کنید. کارهایی که باید انجام بدید اینها هست
1- دانلود و نصب درایور عمومی MTK
2- برنامه SP Flashtool
3- فریمویر گوشی
روش کار هم در تاپیکهای آموزشی همین بخش و یا GLX میتونید ببینید
آموزش فلش در همین بخش وجود داره. با توجه به اینکه این گوشی هم از چیپ MTK استفاده میکنه، میتونید از اموزشهایی که در بخش GLX وجود داره هم استفاده کنید. کارهایی که باید انجام بدید اینها هست
1- دانلود و نصب درایور عمومی MTK
2- برنامه SP Flashtool
3- فریمویر گوشی
روش کار هم در تاپیکهای آموزشی همین بخش و یا GLX میتونید ببینید
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد