گوشی من از دیشب مدام این پیام میده . هردوثانیه یبار .کلا نمیتونم از گوشی استفاده کنم . با عث میشه همه برنامه هام بسته بشه
unfortunately measure has stopped
گوشی p6
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 44 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
Re: گوشی p6
0o0 نوشته شده:گوشی من از دیشب مدام این پیام میده . هردوثانیه یبار .کلا نمیتونم از گوشی استفاده کنم . با عث میشه همه برنامه هام بسته بشه
unfortunately measure has stopped
سلام
با عرض معذرت گوشیتون ویروس گرفته
این برنامه خودش ویروسه
با سه تا انتی ویروس 360 security و dr web و malwarebyte anti malware به صورت فول اسکن و با دسترسی به روت و اینترنت اسکن کنید تا ویروس ها از بین برن
روش دوم هم اینه که گوشیو فلش کنید
و یادتون باشه با ریست فکتوری این ویروس از بین نمیره

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: گوشی p6
,
علاوه بر ویروس که دوستمون اشاره کردند، پر شدن کامل پارتیشن دیتا یا کش هم میتونه باعث این مشکل بشه
علاوه بر ویروس که دوستمون اشاره کردند، پر شدن کامل پارتیشن دیتا یا کش هم میتونه باعث این مشکل بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
.