rasoul60 نوشته شده:سلام.لامپ تعمیر شد و امتحانش کردم روشن شد.برای کار اولم امیدوار شدم
یه لامپ 105 واتی دیگه هم هست که دارم روش کار می کنم.این دوتا لامپهای مسجد محلمون بود که سوخته بود و میخواستن دور بیندازن.
فقط چندتا سوال برام پیش اومده
اینکه امکان اینکه لامپ بعد از تعمیر دچار مشکل بشه هست؟
ودر مورد تعویض قطعات،من از دیودهایی استفاده کردم که یه کم لاغر تر از دیودهای مدار لامپ بود و همچنین یه فیوز 1آمپر 250 ولت روی لامپ انداختم (شکلش در زیر هست) مشکلی که نداره؟
[External Link Removed for Guests]
سلام بر شما
خوب خدا شکر.

اشکالی که برطرف کردید رو هم بفرمایید.
-
عکس های لامپ مد نظرتون رو بزارید.
بله هست،شما باید،بعد از روشن شدن لامپ، جعبه لامپ رو نبندید و 1 تا 2 ساعت تست باهش انجام بدید. بعد مدار رو چک کنید ببینید چه اتفاقی افتاد،ایا قطعی داغ کرده؟! و ..
دیود ها یک شماره بر رویشان هست. معمولا 1n4007 هستن. اما شما،شماره دیود های کناریش رو ببینید، اگر 1n4007 بود، شما هم 1n4007 قرار دهید ..(در غیر این صورت حتما دیود مشابه را قرار دهید،چون ممکن است نیاز به امپر بیشتری باشد، و دیود 1n4007 تحمل ان را نداشته باشد و بسوزد)
البته عکس که گذاشتید شبیه فیوز نبود .. ولی بیشتر مسئله مربوط به جریان کشی می باشد.
معمولا مدار جریان خاصی را استفاده می کنند،ولی اگر بیشتر از ان استفاده بشود،یعنی قطعه سوخته و جریان کشی بیش از اندازه اتفاق افتاده است.حالا اگر فیوزی مقدار از جریان مدار بیشتر باشد.میتونید در صورتی که قطعه سوختی یا جریان کشی سریع تر بسوزد و از صدمه دیدن قطعات دیگر جلوگیری کند
باتشکر.