[FONT=Impact]Google Nexus™ 5-v2 [FONT=Impact]
[FONT=Tahoma Black]
درود خدمت دوستان و کاربران گرامی انجمن بنده این رام رو بدون شناخت اولیه دانلود کردم نصب کردم و ازش خوشم اومد برخلاف حجم نسبتا زیادش فضای زیادی رو اشغال نمیکنه و همه چیش رله است بنده تمام قسمتهاش رو چک کردم مشکلی ندیدم حتی دوربین کیفیت خوبی داره و هر دو دوربین هم بدون مشکل کار میکنند فقط بنده از کیبورد پیشفرضش خوشم نیومد در ادامه کیبورد محبوب خودم رو قرار دادم که اگه دوست داشتین میتونین استفاده کنین در ادامه لینک یک سری نرم افزار کاربردی هم براتون قرار میدم که امیدوارم خوشتون بیاد.
[HR] اسکرین شات رام: [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
اسکرین شات حجم مصرفی(البته با نرم افزارهای نصب شده):
[External Link Removed for Guests]
[HR]
[External Link Removed for Guests] [HR]
لینک دانلود نرم افزار مستقیم کننده لینک دانلود با قابلیت ریزوم و حداکثر سرعت دانلود
://drive.google.com/open?id=
[HR]
[size=0][FONT=Noto Sans, Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif] [SIZE=150] لیست نرم افزارهای کاربردی محبوب من:
://drive.google.com/open?id= ://drive.google.com/open?id= Keyboard-plugin. ://drive.google.com/open?id= Keyboard-plugin. ://drive.google.com/open?id= Keyboard-plugin. ://drive.google.com/open?id= .Dialer.Contacts.Pro.3.9. ://drive.google.com/open?id= ://drive.google.com/open?id= (نرم افزاری برای مخفی کردن فایلها و پرونده ها با قابلیت مخفی کردن آیکون برنامه و ورود به نرم افزار با شماره گیری: Password## )
[HR]
نرم افزار گذر از تحریم آمریکای جهانخوار:
://docs.google.com/uc?id=0B6necyk2bQXANE40d1ZUYk44Qm8&export= [COLOR=#6611cc][FONT=arial, sans-serif]Bear.