جنگنده شفق یا اف 22 آمریکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

ببخشید دوست عزیز شما تو خونتون غذا می پزید از مادرتون لیسانس میگیرید . آیا روز اولی که آمریکا موتور جت ساخت کسی به اون لیسانس داده بود لطفا حرفی بزنید که منطقی باشه . تولید موتور جت نیاز به تحقیق و انجام مطالعات دقیق و سپس طراحی و ساخت داره نه گرفتن لیسانس اگر شما هم جزو افراد مدرک گرای جامعه هستین خدا به داد ما برسه

یه استادی داشتم میگفت
یهآدمایی هستن درسخونده و آگاه ولی در اسم آگاهن در حالی که گاهی یه آدم کم سواد آگاهیش از اون بیشتره
آیا شما مطمئنید ایران سفارش سوخو داده که روسیه تحویل نداده باشه روسیه ای که تا به حال میگ 31 هم تحویل ایران داده چرا نباید سوخو بفروشه .درضمن پروسه فروش هواپیما دو ماهه نیست . اول باید کشور خریدار تعدادی خلبان برای آموزش به روسیه بفرسته و بعد از حدود شش ماه تمرین تازه تازه تحویل آغاز میشه .
روسیه هر چقدر هم که باشه بله قربان گوی آمریکا نیست به فکر منافع خودشه وقتی آمریکا در سال دهها میلیارد دلار از راه فروش اسلحه گیر میاره چرا باید روسیه به حرفای اون گوش کنه و دو دستی بازار رو بده به آمریکاییها . قبل از اینکه سیستم های اس 300 و تور ام یک تحویل ایران بشه خیلیا گفتن روسیه هرگز به ما نمیفروشه ولی دیدین که نه تنها به ما بلکه به سوریه هم فروخت . بازار اسلحه پدر مادر نداره. اگر تو نفروشی یکی دیگه میفروشه . مثلا یکی بیاد توضیح بده که موشک کروز چینی چطور افتاده دست حزب الله ای که از طرف تمام دنیا در تحریم اسلحه است
روسیه هرچی بخواد میفروشه ولی به ما ایرانیا مسلما کمی گرونتر خواهد داد تا هم منفعت بیشتری کنه
ولی به یاد داشته باشید. اگر روسیه بله قربان گوی آمریکا بود تا حالا ما توی سازمان ملل تحریم که شده بودیم هیچ بلکه حمله نظامی هم شکل گرفته بود
دوزاریتون کج نیافته . مانمیگیم که روسیه قابل اعتماده ولی یه سیاست مدار خوب باید از تمامی امکانات اطرافش برای گرفتن دست بالا استفاده کنه
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

دوستان عزیزم من براتون جدیدترین فیلم از هواپیمای شفق رو آماده کردم که می تونین از لینک زیر دانلود کنید.

تصویر

Please Login or Register to see this code

:(
Major II
Major II
محل اقامت: مازندران - نوشهر
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار

پست توسط redcard »

لطفا لحن خود رو ملايم فرماييد
به شما اجازه داده نخواهد شد به افراد توهين کنيد :x
Mohsen1001
New Member

پست توسط aerospace »

سلام دوستان
مهمتر از همه آرم دانشگاهمونه که روی این هوابیما خودنمایی می کنه
امیدوارم که منم یه روزی یه هوابیما مثل این دیزاین کنم
درود بر متخصصان مالک اشتر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

اگر چنين چيزي ساخته بشه، کشور ما به هواپيمايي در حد Su-30MKI يا حتا F-35 JSF دست پيدا کرده که قابل تقديره اما با شناختي که من از مديريت ايراني دارم، چنين هواپيمايي در حد همان ماکت باقي خواهد ماند

امنيت و ادامه قدرت يک حکومت براي رهبران آن مهمترين موضوع است و نبايد ساخت سلاح هاي پيشرفته که باعث افزايش امنيت يک حکومت مي شود را با ساخت دگر وسايل يکسان در نظر گرفت
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

دوستان من
تا سال 2008-2010 صبر كنيد تا نمونه هاي عملياتي شفق 1 و 2 بيرون بيان و اون موقع معلوم ميشه كه از دستان تواناي مهندسان ايراني چه چيزي به وجود امده است.مطمئنا در حد SU-30MKI ,F-35 و تا حدود زيادي اف 22 خواهد بود و كشور ما رو به پيشرفت شگرفي خواهد رساند.
ما منتظر ميمونيم تا حداقل 4 اسكادران از هر كدوم از جنگنده ها رو ببينيم.
در ضمن مديريت ايراني شايد ضعيف باشه كه اونم از خصوصيات نژاد ماست كه در هيچ شرايطي تن به كار نميديم.در ژاپن ساعت مفيد كاري از 24 ساعت 12 ساعته و لي متاسفانه در ايران زير يك ساعت هستش.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
سپاس‌های دریافتی: 43 بار
تماس:

پست توسط Marshal »

در ژاپن ساعت مفيد كاري از 24 ساعت 12 ساعته و لي متاسفانه در ايران زير يك ساعت هستش.

اميرحسام, اما ميبيني که با همين زير يک ساعت هم به خيلي جاها رسيديم :razz:
آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
تصویر
حالا باورتون شد؟!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

سلطان آسمان عزيز
درسته.حالا حساب كن اگه ساعت كاري ما از زير يك ساعت به 12 ساعت برسه چيكارا ميتونيم بكنيم.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

redcard, چيزي خلاف نظر ج.ا.ا حتما گفتي
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

JSF, شما ظاهرا مدرك خاصي در رابطه با انحراف موضوع داري :-? :-?
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

منم با saeid12345 موافقم شفق 1 تنها يه نمونه ي اوليه آزمايشيه و براي كسب تجربه براي مدل هاي بالاتر ساخته شده .
به اميد روزي كه ايران حرف اول رو در دانش و فن آوري بزنه :AA:
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

شفق 1 سال 2010 وارد می شود.
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”