خرید تانک T 90 در دستور کار نزاجا قرار گرفت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 229 بار

Re: خرید تانک T 90 در دستور کار نزاجا قرار گرفت

پست توسط airmag »

دوستان خوبم متاسفانه در چندین سال گذشته بصورت هفتگی و ماهانه و سالیانه شاهد افتتاح طرح هایی بودیم که در معرفی آنها همواره اعلام می شد یا کشور اول صاحب این تکنولوزی هستیم یا دوم واگر هم خیلی انصاف داشتیم دیگه میشدیم رده 5. فقط و فقط تبلیغات و دیگر هیچ.تانکبر ماز روسیه زمان شاه را رنگ کردیم و گفتیم تانکبر پیشرفته ببر 400.موشک های سری 701 و 801 و 802 چینی رو خریدیم و هر ساله یه اسم گذاشتیم روش و گفتیم موشک های ایرانی(موشک نور و قادر و غدیر و نصر و .......).اسلحه های چینی را در ایران تولید کردیم و هر ساله یه رنگش میکنیم و یه اسم میزاریم و کلی هم خوشحالیم.روزی یه رنگ میزنیم به سیستم دفاعی هاک و تحت صدها عنوان هر ساله افتتاحش می کنیم.اف 5 بدبخت را هر روز رنگ می کنیم و با اف 18 مقایسه میکنیم و میگیم جنگنده روزآمد ساختیم.تانک ام 60 را هر سال یه رنگ میزنیم میبریم تو رزه های دفاع مقدس و میگیم بروزرسانی.کبراهای هونیروز رو دوربین نصب می کنیم و تو بوق و کرنا می کنیم که روزآمدش کردیم. بیش از 15 سال از ادعای ساخت تانک ذوالفقار گذشته اما تعداد تولیدش به 5 تا نرسیده بعدش هر سال میگیم خط تولید انبوه تانک پیشرفته را راه اندازی کردیم. دقت کردین هر سال هاورکرافت هامون رو تر تمیز می کنیم و یه مراسم براشون برگزار می کنیم.
دوستان خوبم من هم مثل همه شما به کشورم و نظام و اعتقاداتم علاقمندم و خواهان پیشرفت روزافزون اون هستم و همچنین میدونم که تحت تحریم های شدید پیشرفت بخصوص در بخش نظامی خیلی سخته ولیکن این باعث نمیشه خودم را .... فرض کنم و هر کسی با هر سطح سوادی بیاد تو تلویزیون و یه سری حرف دروغ و ناصحیح یزنه گوش کنم.براستی ما صنعت نظامی پیشرفته داریم.؟؟!!!بیایید واقع بین باشیم و بجای مقایسه خودمون با اسرائیل و ترکیه با کشورهایی ضعیفتری مقایسه کنیم.
در بقیه بخش ها کاری ندارم ولیکن در بخش نظامی و صنعت نظامی حرفی برای گفتن نداریم. یه نمونه آخرش هم اس 300.وقتی روسها منصرف شدن ما گفتیم خودمون میسازیم و کلی هم مانور دادیم همین که روسهای نامرد کمی تغییر موضع دادن سریع رفیتم دنبالشون خواهش و تمنا که به ما تحویل بدن.
اگر میخواید وضعیت نظامی کشور را نگاه کنید برید کلیپ های جنگی سپاه با اکراد رو تو آپارات نگاه کنید ببینید خبری از سلاح پیشرفته و زره انفرادی و ابزار و تکنولوزی نیست.همون آک 47 و قناصه و کلاه آهنی و نفربر های قدیمی روس و ....
برید در مانورهای سالیانه نیروی هوایی ببینید وضعیت ناوگانو.برید از دوستان و اقوامتون بپرسید در سال پذشته برای هر نوبت پرواز بدون مشکل سوخو 25 های سپاه گوسفند قربونی میشد رو باند.برید از دوستان و اقوامتون تو پنها بپرسید چند درصد ناوگان هلی کوپتری ما توان پرواز در شب را داره.برید از دوستان در لشکر زرهی قزوین وضعیت تانکها رو بپرسید و صدها و هزارها درد و دل....
یاعلی
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 266 بار
سپاس‌های دریافتی: 1105 بار

پست توسط reza4231 »

دوست عزيزمون دل پر دردي داره ! البته حق با ايشونه و بخشي از حقايق ناگفته وضعيت دفاعي كشور رو بيان كردند.
بنده نميتونم آماري از مثالهاي دوست عزيزمون بدم اما بايد بگم تو بسياري از موارد ايشون حقيقت رو بيان كردند. اما چند نكته رو لازم مي دونم بيان كنم كه خيلي مهم هستند.
دوستان محترم وضعيت دفاعي كشور ما براي كشورهاي ديگه خصوصا دول متخاصم مثل هندونه دربسته ميمونه و تا حد زيادي توانايي هاي نظامي ايران در دفاع از خود در هاله اي از ابهام قرار داره!
من بارها و بارها در جواب پستهاي مختلف دوستان در مورد انواع و اقسام خريد هاي احتمالي نظامي ايران مثل جنگنده و تانك اين مثال رو زدم كه براي خريد يك قطعه ساده هواپيماي مسافربري و نه نظامي ، مثل ديسك ترمز ، بايد دم هزارتا دلال و واسطه رو ببينيم تا اونو بدست بياريم ، پس بياييد واقع بين باشيم ! عزيزان فعلا تو اين وضعيت سياسي ، هيچ كشوري به ما سلاح نخواهد فروخت و اين سلاحي كه گفتم حتي شامل سلاحهاي سبك جديد مثل ام ١٦ يا ژ ٣٦ هم ميشه!
الان حدود چهل و اندي ساله كه سلاح سازماني ارتش ما همون ژ ٣ هاي از رده خارجه كه تو جنگ هاي مدرن امروز قطعاً كارآمد نيست.
من بيشتر از اين نميخوام آيه ياس بخونم اما بودجه دفاعي كشورمان نسبت به تهديد هاي دورو برمون اصلا راضي كننده نيست. ما فعلا در يكسري صنايع حياتي مثل موشكها در حال انبوه سازي هستيم و در بيشتر طرح هاي ديگه يا در مرحله تست ايم يا منتظر دريافت بودجه براي توليد انبوه!
دوستان اگر ما جنگنده سرحال چنداني براي عملياتهاي هوايي درون و برون مرزي نداريم ، در عوض داراي سايتهاي موشكي فراوان براي حمله متقابل و زدن مناطق حساس و تهاجم به ناوگان دريايي دشمن هستيم .
از بابت دفاع هوايي و كمربند امنيتي حريم هوايي كشور هم در وضعيت نسبتاً خوبي به سر ميبريم.
در واقع اين راهبرد (بالا بردن توان دفاعي و قدرت بازدارندگي)تنها گزينه كشورمان در اين شرايط تحريمي و محاصره همه جانبه از طرف قدرتهاي جهاني ميباشد كه درست هم بنظر ميرسه!
يكسري از سلاح هاي سبك و سنگين هم پس از رونمايي و توليد چندين پيش نمونه براي انجام آزمايش هاي ميداني به سوريه و عراق فرستاده شده اند و اميد ميره كه توليد آنها به زودي شروع بشه.
ان شالله با رفع تحريمهاي بين المللي و افزايش درآمدهاي ارزي كشور انتظار داريم راه براي خريد هاي نظامي مناسب و صد البته انتقال فناوري نظامي به كشورمون هموار بشه و بازهم كشورمون بتونه دست بالا رو تو اين زمينه در منطقه داشته باشه.
مطمئن باشيد كه قدرتهاي نظامي دنيا هم مترصد بازشدن فضاي مناسب و انجام معامله هاي گسترده در زمينه تجهيزات نظامي با كشورمون هستندو براي اون روز لحظه شماري ميكنند.
در رابطه با نظر دوستمون درباره خريد و توليد تحت امتياز تي ٩٠ توسط كشور هند ، اين يك راه حل موقت بخاطر طولاني شدن روند تكميل تانك توليد داخل ارجون ودر جهت مقابله با خالد هاي پاكستاني انجام شد و ارتش هند بخاطر قرارداد هاي نظامي گسترده با روسها از فناوري هاي آرماتا و تي ٩٠ براي تكميل تانك ارجون سود برده است و فعلا هيچ برنامه اي براي خريد تانك آرماتا ندارد.ياحق!
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 35 بار

پست توسط tomcatflight »

reza4231 نوشته شده:دوست عزيزمون دل پر دردي داره ! البته حق با ايشونه و بخشي از حقايق ناگفته وضعيت دفاعي كشور رو بيان كردند.
بنده نميتونم آماري از مثالهاي دوست عزيزمون بدم اما بايد بگم تو بسياري از موارد ايشون حقيقت رو بيان كردند. اما چند نكته رو لازم مي دونم بيان كنم كه خيلي مهم هستند.
دوستان محترم وضعيت دفاعي كشور ما براي كشورهاي ديگه خصوصا دول متخاصم مثل هندونه دربسته ميمونه و تا حد زيادي توانايي هاي نظامي ايران در دفاع از خود در هاله اي از ابهام قرار داره!
من بارها و بارها در جواب پستهاي مختلف دوستان در مورد انواع و اقسام خريد هاي احتمالي نظامي ايران مثل جنگنده و تانك اين مثال رو زدم كه براي خريد يك قطعه ساده هواپيماي مسافربري و نه نظامي ، مثل ديسك ترمز ، بايد دم هزارتا دلال و واسطه رو ببينيم تا اونو بدست بياريم ، پس بياييد واقع بين باشيم ! عزيزان فعلا تو اين وضعيت سياسي ، هيچ كشوري به ما سلاح نخواهد فروخت و اين سلاحي كه گفتم حتي شامل سلاحهاي سبك جديد مثل ام ١٦ يا ژ ٣٦ هم ميشه!
الان حدود چهل و اندي ساله كه سلاح سازماني ارتش ما همون ژ ٣ هاي از رده خارجه كه تو جنگ هاي مدرن امروز قطعاً كارآمد نيست.
من بيشتر از اين نميخوام آيه ياس بخونم اما بودجه دفاعي كشورمان نسبت به تهديد هاي دورو برمون اصلا راضي كننده نيست. ما فعلا در يكسري صنايع حياتي مثل موشكها در حال انبوه سازي هستيم و در بيشتر طرح هاي ديگه يا در مرحله تست ايم يا منتظر دريافت بودجه براي توليد انبوه!
!

با سلام خدمت دوستان عزیر
اینجانب ضمن تایید فرمایشات دوستمون در بالا خواستم چند نکته رو اضافه کنم

1- ابتدا اعلام کنم تمام فرماندهان نظامی ایران چه سپاهی و چه ارتشی از افراد لایق و تحصیل کرده و دارای اشراف کامل به مسائل نظامی هستن و فرقی بین اینها نیست .
2- بودجهای نظامی ایران بیشتر صرف نگهداری و هزینه آموزش و عملیات نیروها چه ارتش و چه سپاه است و از نظر هزینه در خصوص خرید و به کارگیری تجهیزات جدید در کمبود بودجه هستن .
3- سپاه پاسداران به دلیل شرکت در فعالیتهای عمرانی و ساختمانی و تجاری دارای درآمدبیشتری بوده در نتیجه توانسته مانور بهتری در به کار گیری تجهیزات جدید تر بده که ارتش به دلیل ماموریت ذاتیش امکان استفاده از این مورد رو نداره و اصلا از نظر نظامی صحیح هم نیست .
4-فرمانده نیروی زمینی اتفاقا خیلی درست در مورد خرید تانک تی 90 فرمودن چون ما کشوری هستیم با مرزهای زمینی بسیار و دشمنان فعال یا بهتره بگیم همسایگان نا آرام پروژه تانک ذوالفقار پروژه جالبیه ولی برای نیروی زمینی تانک نمیشه حالا حالا ها که دلایل فنی خودش رو داره که بعدا شرح خواهم داد در نتیجه فرمانده نیروی زمینی با توجه به شرایط موجود بهترین گزینه رو مطرح فرمودن و در دسترس ترین گزینه .
من هم مانند شما به مشکلات تانک تی 90 واقفم ولی در حال حاظر گزینه مناسب تری وجود ندارد و نیروی زمینی به شدت از نظر توان زرهی که لازمه شرایط مرزهای ایران است در مزیقه است پس اتهام به فرماندهان ارتش کاملا بی مورد است.
5- جناب پوردستان چند ماه قبل به کمیسیون دفاعی مجلس فراخونده شدن ایشون در اونجا در خصوص نیاز فوری به تهیه خودروهای زرهی و هلی کوپتر برای نیروی زمینی سخن گفتن که با تحلیل مسائل نظامی منطقه ما کاملا درست می فرمودن و الان در حال اقدام است.
6- در خصوص نیروی دریایی و جناب ستاری باید عرض کنم تنها پروژه ایی که از قبل بود و راکد مانده بود پروژه موج بود که ایشون اونو به انتها رسوندن ولی در ادامه ایشون با مدیریت صحیح و درگیر کردن تمامی امکانات در راه صحیح ان کارهای بزرگ رو انجام دادن که شرح اون از حوصله و هدف این تایپیک خارجه مدیریت ایشون مهم بود که چگونه از بودجه کم و امکانات موجود بهترین بهره برداری بشه و پروژهای دیگری رو راه اندازی کردن که به حمدالله یا به ثمر نشته یا در حال به ثمر رسیدن است مانند ناو دمانود بروز رسانی ناوهای نقدی و بایندر فعال کردن دوباره ناو خارک و ماموریتهای فرا منطقه ائی که لازمه داشتن یه نیروی دریایی کارآمده .

با تشکر از تحمل شما لازم بود این چند مورد رو در خصوص انتقادات دوستان عرض کنم
Major II
Major II

پست توسط reza4231 »

با سلام مجدد

دوست عزیز جناب tomcatflight ، بله در شرایط فعلی کشور داشتن تی 90 غنیمت بزرگیه! حتی اگه نمونه A که در خدمت ارتش روسیه است نباشه!
خیلی از قدرت های نظامی منطقه و حتی جهان تانک نسل سوم ندارن . حتی کشورهایی مثل عربستان و ترکیه با وجود در اختیار داشتن آبرامز و لئوپارد 2 ،بدنه اصلی زرهیشون تانکهای ام 60 قدیمیه .
اما بحث ما سر این مثل قدیمیه که میگه ...آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد...
بله الان تحریم هستیم و کسی به ما تکنولوژی و متریال نمیفروشه ، اما دهه 80 که تحریم نبودیم و نفتمون گرون بود و کشورایی مثل چک ، اوکراین، برزیل و حتی فرانسه اون دوران که صاحب تکنولوژی ساخت تانک بودند همه دوستمون بودند و میتونستیم از یکی موتور بخریم و از دیگری لوله توپ و از اون دیگری سیستم های الکترونیکی و هدف گیری و غیره، و می شد براحتی در عرض7، 8 سال 1000 فروند تانک بهتر از تی 90 صادراتی روسها رو بسازیم،چرا اینکارو نکردیم که حالا بخواهیم خرید این مدل تانک رو بررسی کنیم که تمام نقاط ضعف و قدرتش برای همه رو شده!!!
این قصه ی پر غصه و دل پردرد ما از حسرت سالهای گذشته است که چرا داشتیم و نساختیم! بنده نمیگم تی 90 تانک بدیه!برای شرایط فعلی کشور حتی تی 72 هم غنیمته اما باید دید با اون پتانسیل عظیمی که بچه های با استعداد وزارت دفاع برای ساخت ذوالفقار 3 داشتند چه کردیم که الان باید دنبال دست دوم های دیگران باشیم.
انشالله حداقل این قرارداد به سرعت بسته بشه و دست بچه های زرهی هرچه سریع تر به این تانکها برسه ومثل اس 300 ها نشه.
در مورد تانک تی 90 هم اینو بگم که این تانک رو نمیشه جزو نسل سومی ها قلمداد کرد اما اگه زره کنتاکت 5 ، موتور 1000 اسبی ، سیستم دفاع فعال و سیستم نشانه روی اوپتیکال و همچنین الکترونیک روزآمد روش نصب باشه حرف برا گفتن داره اما تانکهای شرقی از دیرباز یک ضعف بزرگ دارند که این ضعف به تی 90 هم سرایت کرده و اون هم محل ذخیره گلوله های توپه .در حالی که در تانکهای غربی انبار خرج توپ کاملا از محل خدمه تانک ایزوله شده ،در این تانک ،مثل تی 72 ،بخاطر سیستم اتولود چرخ و فلکی توپ تانک،همیشه تعدادی از این گلوله ها مجاور خدمه تانکه که در صورت اصابت تانک و سرایت انفجار به خرج ها ،خدمه هم پودر میشن !!! البته روسها این ضعف رو در سوپر تانک آرماتا برطرف کردند .
حال که میخوایم تی 90 بخریم حداقل موقع قرار داد حواسمون باشه آپشن هاش حذف نشه تا فردا در پیشگاه خدا و بنده خدا رو سفید باشیم !!!موفق و موید باشید!
New Member
نمایه کاربر

پست توسط tomcatflight »

reza4231 نوشته شده:با سلام مجدد

دوست عزیز جناب tomcatflight ، بله در شرایط فعلی کشور داشتن تی 90 غنیمت بزرگیه! حتی اگه نمونه A که در خدمت ارتش روسیه است نباشه!
خیلی از قدرت های نظامی منطقه و حتی جهان تانک نسل سوم ندارن . حتی کشورهایی مثل عربستان و ترکیه با وجود در اختیار داشتن آبرامز و لئوپارد 2 ،بدنه اصلی زرهیشون تانکهای ام 60 قدیمیه .
اما بحث ما سر این مثل قدیمیه که میگه ...آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد...
بله الان تحریم هستیم و کسی به ما تکنولوژی و متریال نمیفروشه ، اما دهه 80 که تحریم نبودیم و نفتمون گرون بود و کشورایی مثل چک ، اوکراین، برزیل و حتی فرانسه اون دوران که صاحب تکنولوژی ساخت تانک بودند همه دوستمون بودند و میتونستیم از یکی موتور بخریم و از دیگری لوله توپ و از اون دیگری سیستم های الکترونیکی و هدف گیری و غیره، و می شد براحتی در عرض7، 8 سال 1000 فروند تانک بهتر از تی 90 صادراتی روسها رو بسازیم،چرا اینکارو نکردیم که حالا بخواهیم خرید این مدل تانک رو بررسی کنیم که تمام نقاط ضعف و قدرتش برای همه رو شده!!!
این قصه ی پر غصه و دل پردرد ما از حسرت سالهای گذشته است که چرا داشتیم و نساختیم! بنده نمیگم تی 90 تانک بدیه!برای شرایط فعلی کشور حتی تی 72 هم غنیمته اما باید دید با اون پتانسیل عظیمی که بچه های با استعداد وزارت دفاع برای ساخت ذوالفقار 3 داشتند چه کردیم که الان باید دنبال دست دوم های دیگران باشیم.
انشالله حداقل این قرارداد به سرعت بسته بشه و دست بچه های زرهی هرچه سریع تر به این تانکها برسه ومثل اس 300 ها نشه.
در مورد تانک تی 90 هم اینو بگم که این تانک رو نمیشه جزو نسل سومی ها قلمداد کرد اما اگه زره کنتاکت 5 ، موتور 1000 اسبی ، سیستم دفاع فعال و سیستم نشانه روی اوپتیکال و همچنین الکترونیک روزآمد روش نصب باشه حرف برا گفتن داره اما تانکهای شرقی از دیرباز یک ضعف بزرگ دارند که این ضعف به تی 90 هم سرایت کرده و اون هم محل ذخیره گلوله های توپه .در حالی که در تانکهای غربی انبار خرج توپ کاملا از محل خدمه تانک ایزوله شده ،در این تانک ،مثل تی 72 ،بخاطر سیستم اتولود چرخ و فلکی توپ تانک،همیشه تعدادی از این گلوله ها مجاور خدمه تانکه که در صورت اصابت تانک و سرایت انفجار به خرج ها ،خدمه هم پودر میشن !!! البته روسها این ضعف رو در سوپر تانک آرماتا برطرف کردند .
حال که میخوایم تی 90 بخریم حداقل موقع قرار داد حواسمون باشه آپشن هاش حذف نشه تا فردا در پیشگاه خدا و بنده خدا رو سفید باشیم !!!موفق و موید باشید!

دوست عزیز
من تایید نکردم تانک تی 90 تانک خوب و بروزی می باشد این تانک در رده بندی تانکهای نظامی در رده 8 و 9 قرارداره من عرض کردم در شرایط فعلی
در ضمن کشور ایران دقیقا از تاریخ انقلاب به بعد مورد تحریم شدید تسلیحاتی توسط همه کشورها بوده حتی کشورهای بلوک شرق اگه تجهیزاتی از روسیه و بلوک شرق به دست ما رسیده یا در زمانی بوده که هنوز بلوک شرق تازه استقلال یافته ثبات نداشته و تحت اختیار سیاسی غرب قرار نگرفته بودن و عموما تجهیزاتی هم که به دست ما رسید همون زمان هم دچار نقص های بسیاری بودن
در خصوص موردی که فرمودین در ده 80 که میتونستیم و نیوردیم اولا پیرو نوشته خودم بهمون نمی دادن دوما صرف گردآوری این وسایل نمی شود یه وسیله جدید ساخت، ایران نه تا بحال تانک ساخته بوده نه کشوری پیشرفته ایی به ما در این زمینه کمک می کند ساخت تانک اینقدر پیچیده است که کشورهایی مانند هند و چین هم با اینهمه سابقه طولانی ساخت تجهیزات نظامی ( بسیار جلوتر از ایران هستن ) و هم دسترسی کامل به منابع طراحی و ساخت دارند نتونستن یه تانک مستقل و پیشرقته بسازن کشورهایی مانند ترکیه کره جنوبی و ژاپن هم که تونستن به موفقیت نسبی برسن اولا هنوز محصولاتشون به مرحله تولید انبوه و بررسی عملیاتی نرسیدن دوماکه اونها هم از پشتیبانی کامل و بدون محدودیت سازندگان تانکهای آبرامز و لئوپارد استفاده کردن تا توانایی های داخلی خودشون پس اینجور نیست که یه سری وسایل از اینجا یه سری از اونجا بیاری و تانک بسازی
در حال حاظر یکی از مشکلات در زمینه ساخت تجهیزات اینه که خود نیروی های مسلح در حال ساخت این تجهیزات هستن که این یکی از دلایل عدم پیشرفت مناسب آنها می باشد البته در طی سه چهار سال اخیر تغییراتی شده و به استفاده از توان بخش خصوص و صنایع و دانشگاه ها توجه بیشتر شده که نیروی دریایی به فرماندهی جناب سیاری از سیاست استفاده از توان دانشگاهی و صنعتی استفاده کردن که اثرات مثبت فراوانی دارد انشاالله به امید روزی که کمپانی های بزرگ ساخت تجهیزات و تسلیحات از زیر مجموعه وزرات دفاع و نیروهای نظامی خارج بشه و به صورت مستقل اقدام به ساخت تجهیزات کنند که میشود به سرعت بیشتر در ساخت تجهیزات جدید رسید در حال حاظر در کشور متخصصان بسیاری در زمینه های الکترونیک و و صنایع وجود دارند که به دلیل فضای بسته موجود در صنایع نظامی و دفاعی و محدودیتهای اعمالی امنیتی توسط این نهادها بخاطر مسائل حفاظتی امکان همکاری آنها میسر نیست که این مشکلات با جدا کردن صنایع ساخت نظامی از وزارت دفاع قابل رفع است که بتوان هم از پتانسیل بالای بازار استفاده کرد هم صنایع و هم متخصصان ماهر موجود در کشور .

بازم تشکر به خاطر صبر شما
Major II
Major II

پست توسط reza4231 »

برادر من بنده هیچگاه حرفی رو بدون مدرک به زبون نمیارم . وقتی عرض میکنم میشد بدونید که پیرو اطلاعات جامعی که دارم میگم میشد.
بله ما دهه 80 هم تحریم بودیم اما نه از جانب همه کشورها !!! بودن کشورهایی مثل چین ، هلند ، اکراین و حتی روسیه و فرانسه وغیره که قرارداد های خوبی هم با خیلی هاشون بستیم . یه مثال میزنم برای گواه حرفم که در همون دهه از فرانسه ی ژاک شیراک قطعات یدکی و موشک ماژیک برای
برای میراژ اف وان های غنیمتی مون خرید کردیم و حتی قراردادهایی هم برای خرید 20 فروند میراژ دیگه هم میرفت که بسته بشه که به دلایلی که الان مجال گفتنش نیست کنسل شد.بابت این مورد هم برید تحقیق کنید ببینید حرفم راسته یا نه
در رابطه با تولید تانک با نظر شما مخالفم!ما تانک ساختیم! در همون دهه 80 هم ساختیم! منظورم دوالفقار یک و دو نیست. چون اون تانکها برگرفته از ام 60 و تی 55 و سرهم بندی قطعات اونا بود!اونها نوعی محک بودن برای قابلیتهای بروبچه های خلاق وزارت دفاع!
بنده به مدد عده ای از دوستان در جریان کامل طراحی و ساخت سری سوم ذوالفقار بودم. نمیشد گفت برترین تانک دنیاست !اما به واقع اعجوبه ای بود واسه خودش! فوق العاده چابک ،قبراق و پرقدرت ! نسبت نیرو به وزنش در حد تانکهای مدرن غربی و خیلی برتر از تی 90 و تی 72 بود
موتور 1000 اسبیش هم مشابه تی 80 یو و از اکراین خریداری شده بود که بعدها همین موتور هم تولید داخلش کردیم. من به جرات میتونم بگم تو همه زمینه ها سرتر از تی 72 و تی 90 صادراتی (و نه مدل آ)و حداقل مزیتش ناشناخته بودن قابلیتهاش برای دشمن بود.
وقتی عرض میکنم میتونستیم بسازیم یعنی به واقع میتونستیم ! نمیگم چندتا اما خیلی بیشتر از 50 فروند هم ساختیم! قرار بود 1000 فروند بسازیم اما...دریغ و افسوس...که نساختیم و بقیه ماجرا...
دوست عزیز شک نکنید که محدودیتهای کشور هایی مثل ژاپن و کره برای طراحی و تولید جنگ افزار اگه بیشتر از ماها نباشه کمتر نیست اینو بواقع عرض میکنم حتما برید بپرسید از افراد و منابع مطلع! قبلا هم عرض کردم ساخت تانک نیازمند تکنولوژی پیچیده ایه اما نه به پیچیدگی ساخت موشک بالستیک دور برد نقطه زن و یا یک شناور رزمی پیشرفته در حد جماران! تکنولوژی و متریال و قطعات ساخت اونا جزو موارد تحریمی نبودن؟ بلاشک بودند!
اما ما تونستیم بسازیم . الان ذوالفقار 3 رو بردن تو دشتهای سامرا داره تستهای میدانی رو پشت سر میگذرونه اونوقت خبر میرسه که داریم تی 90 میخریم خوب به واقع خبر دلسرد کننده ای برای تیم طراحی این تانکه حالا شاید بقول شما برای پر کردن خلا زرهی نیروهای مسلح باشه. انشالله که خیره!در مورد چین هم این کشور انواع و اقسام تانکها رو بصورت مستقل تولید کرده بله از تکنولوژی روسها کمک گرفتن اما تولیدشون تحت امتیاز نبوده و بیشتر حاصل مهندسی معکوس بوده . آخرین تانک تولیدی ارتش خلق چین هم تایپ 99 جی و ام بی تی 3000 بودن که این آخری با وزن 60 تن در زمره برترین تانکهای دنیاست.
کشور هند هم تا به حال تانکی نساخته بود که بخوایم بگیم از این لحاظ برتر از کشورمون بوده . بله با مشاوره اسرائیلی ها بالاخره پروژه تانک بومی ارجون بعد از 4 دهه کار به سر انجام رسید اما هنوزم بگی نگی کار داره!!!
من قبلا هم تو پستهای مختلف گفتم ما یه شبه نمیتونیم لئوپارد یا آرماتا بسازیم . اما اگر بسترش رو فراهم میکردیم بودجه در اختیار میذاشتیم شک نکنید که الان نیازی به خرید تی 90 نداشتیم . از حوصله عزیزان تشکر میکنم والسلام!
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 465 بار

پست توسط sabalan1400 »

باید دنبال فنآوری باشیم که تو جنگ باهامون رفیق باشه... بومی باشه، کارا باشه ... مثل موشک هامون ... مثل پهپادهامون ... حرف دوستمون خیلی قشنگه بود که به تولید داخل بپردازیم....
دست دانشمندان داخلی را باید بوسید و هوای جیبشون رو هم داشت.
New Member
نمایه کاربر

پست توسط tomcatflight »

reza4231 نوشته شده:برادر من بنده هیچگاه حرفی رو بدون مدرک به زبون نمیارم . وقتی عرض میکنم میشد بدونید که پیرو اطلاعات جامعی که دارم میگم میشد.
بله ما دهه 80 هم تحریم بودیم اما نه از جانب همه کشورها !!! بودن کشورهایی مثل چین ، هلند ، اکراین و حتی روسیه و فرانسه وغیره که قرارداد های خوبی هم با خیلی هاشون بستیم . یه مثال میزنم برای گواه حرفم که در همون دهه از فرانسه ی ژاک شیراک قطعات یدکی و موشک ماژیک برای
برای میراژ اف وان های غنیمتی مون خرید کردیم و حتی قراردادهایی هم برای خرید 20 فروند میراژ دیگه هم میرفت که بسته بشه که به دلایلی که الان مجال گفتنش نیست کنسل شد.بابت این مورد هم برید تحقیق کنید ببینید حرفم راسته یا نه

دوست عزیز من بنده خودم حدود 20 ساله که با مجموعه های نیروی هوائی سپاه و ارتش و همچنین وزارت دفاع همکاری نزدیک دارم جهت اطلاع عرض می کنم بدون اطلاع صحبت نمی کنم
در خصوص خرید قطعات و موشکها بله ما رفتیم مذاکره کردیم ژاک شیراک قول داد ولی ما جز دسترسی به دفترچه های فنی به چیز دیگه ایی دست پیدا نکردیم هیچ قطعه و هیچ موشکی به ایران تحویل نشد تا حالا شما هیچ وقت عکس یا تصویری هم از لود موشک ماژیک بروی میراژهای باد اورده رو ندید یه مورد لود موشک شبیه به موشک ماژیک که فکر کنم موشک PL7 چینی باشه و فقط در حد بستن روی هواپیما ( البته تلاشهایی در شرفه که بشه این موشک رو با رادار اون منطبق کرد در حال حاظر کارشناسا تونستن رادارهای جنگنده های میراژ رو رمز کشایی کنند ) اونم در نمایشگاه دستاوردهای خصوصی که برای بازدید رهبری و رئیس جمهور بود نه برای عموم

reza4231 نوشته شده:در رابطه با تولید تانک با نظر شما مخالفم!ما تانک ساختیم! در همون دهه 80 هم ساختیم! منظورم دوالفقار یک و دو نیست. چون اون تانکها برگرفته از ام 60 و تی 55 و سرهم بندی قطعات اونا بود!اونها نوعی محک بودن برای قابلیتهای بروبچه های خلاق وزارت دفاع!

میشه اطلاعاتی در خصوص این تانک نامرئی بفرمائید
تانکی کی ما در ده 80 میساختیم T72 خریداری شده بودن که قرارداد آنهم در ده هفتاد بسته شده بود که تولید شون هم از همون ده هفتاد شروع شده بود با نرخ تولید 3 تانک در ماه که البته با کارشکنی روسها این نرخ تغییر می کرد.
در ضمن تانکهای سری ذوالفقار در جهاد خودکفائی نیروی زمینی ارتش کار میشه و مجموعه وزارت دفاع بیشتر جنبه تامین برخی سامانه ها رو بازی می کنه و کلا پروژه از ابتدا تا انتها در اختیار جهاد خود کفائی نیروی زمینی ارتش است .

reza4231 نوشته شده:بنده به مدد عده ای از دوستان در جریان کامل طراحی و ساخت سری سوم ذوالفقار بودم. نمیشد گفت برترین تانک دنیاست !اما به واقع اعجوبه ای بود واسه خودش! فوق العاده چابک ،قبراق و پرقدرت ! نسبت نیرو به وزنش در حد تانکهای مدرن غربی و خیلی برتر از تی 90 و تی 72 بود
موتور 1000 اسبیش هم مشابه تی 80 یو و از اکراین خریداری شده بود که بعدها همین موتور هم تولید داخلش کردیم. من به جرات میتونم بگم تو همه زمینه ها سرتر از تی 72 و تی 90 صادراتی (و نه مدل آ)و حداقل مزیتش ناشناخته بودن قابلیتهاش برای دشمن بود.

تانک ذوالفقار 3 دارای وزن 40تن است که با توجه به وزن پایین اون قدرت 1000 اسب بخاری موتور خوبه ولی این یکی از نشونه های ضعف شدید در زره می باشد در خصوص تولید موتور کارهایی شده ولی هنوز به مرحله اجرا نرسیده

reza4231 نوشته شده: وقتی عرض میکنم میتونستیم بسازیم یعنی به واقع میتونستیم ! نمیگم چندتا اما خیلی بیشتر از 50 فروند هم ساختیم! قرار بود 1000 فروند بسازیم اما...دریغ و افسوس...که نساختیم و بقیه ماجرا...
دوست عزیز شک نکنید که محدودیتهای کشور هایی مثل ژاپن و کره برای طراحی و تولید جنگ افزار اگه بیشتر از ماها نباشه کمتر نیست اینو بواقع عرض میکنم حتما برید بپرسید از افراد و منابع مطلع! قبلا هم عرض کردم ساخت تانک نیازمند تکنولوژی پیچیده ایه اما نه به پیچیدگی ساخت موشک بالستیک دور برد نقطه زن و یا یک شناور رزمی پیشرفته در حد جماران! تکنولوژی و متریال و قطعات ساخت اونا جزو موارد تحریمی نبودن؟ بلاشک بودند!

در خصوص دسترسی نامحدود کشورهای مانند کره ژاپن و ترکیه بهتر شما یکم حداقل مطالعه تون رو بیشتر کنین البته توصیه میشه به منابع اصلی نه ترجمه شده رو بررسی کنید .
صنایع هوافضا و صنایع تسلیحاتی کشورهای نامبرده دسترسی نامحدودی به شرکتها بزرگی چون جنرال داینامیکس بوئینگ لاکهید و امسال اونا دارن چون خودشون در خیلی از پروژه نظامی آمریکا شریک هستند چه از لحاظ مالی چه از لحاظ فنی برخی جنبه های دفاعی آمریکا در این کشورها توسعه یافته است نمونه کاملا بارز این همکاری های مشترک و علنی پروژه جنگنده F35 می باشد
در خصوص فناوری های تانک متاسفانه باید عرض کنم تانک از ده هشتاد میلادی به این ور دیگه یک کوه فولادی نیست که از فولاد ساخته بشه و حالا فقط با شیب بندی و زاویه و افزایش قطر بدنه بشه فقط و فقط حفاظت تانک رو بالا برد شما حتما از دوستانتان در خصوص آلیاژهای نسل پنجم و ششم که امریکا به اون دست پیدا کرده ( حتی من با متخصصین آلیاژهای فضایی در صنایع هوائی ایران که صحبت می کردم بحث بر آلیاژهای محرمانه نسل 9 بود که فقط در اختیار آمریکاست ) دلیل عقب افتادی روسیه از آمریکا یکی نداشتن همین فناوری آلیاژهای پیشرفته است که جهت تولید وسایل نظامی کاربرد داره تا الان از خودتون سوال شده وسیله ائی که به نظر شما اینقدر ساده تر از ناو جماران ( در ساخت بدنه ناو از فولاد دریایی استفاده میشه که در کشور به صورت وارداتی میاد نکته در ناوهای جنگی تجهیزات اونها مهم است نه آلیاژ بدنه اونها ) و موشک ( بدنه موشک های بالستیک از آلمینیوم نسل دوم استفاده میکنه آلمینیوم 5000 استفاده شده در بدنه هواپیما ) که البته مقایسه کاملا غلطی است چطور در نسخه های آمریکائی و المانی و حتی فرانسوی اینقدر گرونه که خرید تعداد زیاد اون برای دیگر کشورها میسر نیست قرارداد خریدتانکها رو ببینیم 100 200 300 دستگاه اونم با زمان تحویل گیری طولانی خیر عزیز من تانک یه کوه آلیاژِی پیشرفته است
در تانک مهمترین نکته دفاعه یعنی در مواجعه با مهمات آسیب نبینه بعد حالت تهاجمی اصلا فلسه وجودی تانک همینه در زیر اتش دشمن به جلو بره

reza4231 نوشته شده: اما ما تونستیم بسازیم . الان ذوالفقار 3 رو بردن تو دشتهای سامرا داره تستهای میدانی رو پشت سر میگذرونه اونوقت خبر میرسه که داریم تی 90 میخریم خوب به واقع خبر دلسرد کننده ای برای تیم طراحی این تانکه حالا شاید بقول شما برای پر کردن خلا زرهی نیروهای مسلح باشه. انشالله که خیره!در مورد چین هم این کشور انواع و اقسام تانکها رو بصورت مستقل تولید کرده بله از تکنولوژی روسها کمک گرفتن اما تولیدشون تحت امتیاز نبوده و بیشتر حاصل مهندسی معکوس بوده . آخرین تانک تولیدی ارتش خلق چین هم تایپ 99 جی و ام بی تی 3000 بودن که این آخری با وزن 60 تن در زمره برترین تانکهای دنیاست.
کشور هند هم تا به حال تانکی نساخته بود که بخوایم بگیم از این لحاظ برتر از کشورمون بوده . بله با مشاوره اسرائیلی ها بالاخره پروژه تانک بومی ارجون بعد از 4 دهه کار به سر انجام رسید اما هنوزم بگی نگی کار داره!!!
من قبلا هم تو پستهای مختلف گفتم ما یه شبه نمیتونیم لئوپارد یا آرماتا بسازیم . اما اگر بسترش رو فراهم میکردیم بودجه در اختیار میذاشتیم شک نکنید که الان نیازی به خرید تی 90 نداشتیم . از حوصله عزیزان تشکر میکنم والسلام!

در خصوص تانک ذوالفقار باید عرض کنم این تانک برای ایران با امکانات موجود حرکت بسیار بزرگیه که محدودیت عدم دسترسی به برخی تجهیزات و مطالعات دیگر کشورها هم سرعت کار روی اون رو کم کرده هم ضعفهای زیادی رو در اون ایجاد کرده همون طور که خودتون گفتین در مرحله آزمایشه و هنوز راه زیادی برای تکمیل اون باید پیموده شده
در خصوص چین این کشور انواع و اقسام تانک رو تا حالا یا تحت امتیاز یا کپی می کرده که همه اونها هم از روسیه هستن که ضعفشون مشخصه ( البته روسیه سعی کرده با ساخت تانک آرمتا و به کار بردن نسل جدی آلیاژهای نسل چهارم و طراحی ماژولار تانک بهتری رو بسازه که البته هنوز از توانایی های این تانک چیز زیادی در دسترس نیست البته در فیلمهای تست مشکلات مجاورت خدمه با مهمات و کمبود قدرت موتور ضعف در نشانه روی کاملا مشهوده میتونین برای دیدن فیلم تستهای این تانک به سایت آپارات یا یوتیب مراجعه کنید ) تانک تی 99 چین خودش کپی تی 88 اوکراینی که جزو رده پایین حتی از تی 90 پایین تره از نظر قابلیتها اون پروژه تانک هند هم حدود بیست ساله در حال پیگیریه و هنوز هم به جای نرسیده و برای همین هند هم برای پر کردن خلع تکمیل تانک خودش تانک تی 90 رو خریده
Major II
Major II

پست توسط reza4231 »

عرض سلام دوباره ! البته شاید از نظر شما بنده،نا آگاه و فاقد مطالعه هستم !!! اشکالی نداره نظر شما محترم! اما نکته جالب قضیه تناقضات فراوانی هست که در فرمایش هاتون مشاهده میشه . اینکه با ژاک شیراک چه قراردادهایی بستیم و چیا تحویل گرفتیم و چیا رو نگرفتیم کاری بهش نداریم اما به واقع اگه شما موشک ماژیک رو روی اف وان های ایرانی ندیدین مشکل بنده نیست . بنده در سال87 در نمایشگاه دستاوردهای هوایی کشور در مشهد این موشک رو از نزدیک دیدم و باید بگم شباهتش به پی ال 7 چینی شاید شما رو به اشتباه انداخته باشه.!!!
من اینا رو مثال زدم تا بدونید که تحریم های اون دوران ،مختص امریکا و چند تا کشور همپیمانش بود و به شدت حالا حساسیت رو ما نبود!
ما تو اون دوران تونستیم از روسیه میگ 29 و سوخو 24 ، سیستم پدافند تور ام 1 و تانک تی 72 ، از هلند هواپیماهای ترابری فوکر 27 ،از چین ،اف 7 و از سوئد و اوکراین و برزیل و ...خیلی چیزای دیگه بخریم .حتی می تونستیم جنگنده گریپن رو بخریم که اینقدر سر قرارداد ،طولش دادیم که بگوش کدخدا رسید و طرف سوئدی رو یه جورایی مجبورش کردن بیخیال فروشش به ایران بشه . حالا اگه منظور شما از تحریم این یوده که ما رو باید تو پروژه JSF لاکهید مارتین مشارکتمون می دادند!!! بله حق با شماست
دوست محترم میراژهای به قول شما باد آورده کشورمون از نوع EQ،BQبودن که با توجه به رادار سیرانو4 نصب شده بر روی آن که بیشتر مخصوص کشف و انهدام اهداف زمینی و دریایی بودند ،در پازل تاکتیکی نیروی هوایی کشور که به دنبال جنگنده رهگیر بود، جایی نداشت . بنابراین تصمیم گرفته شد که تغییراتی در برنامه رادار این جنگنده داده شه تا بتونه با راهبرد تعریف شده براش همخونی داشته باشه که بنده از کم و کیف کار خبر ندارم. دفترچه هایی هم که فرمودین ،به سفارش کشورمون بود چون چندین فروند هواپیمای ترابری پر از قطعات یدکی اف وان ها رو باد با خودش آورده بود و برای استفاده از اینها به این دفترچه های تعمیراتی نیاز داشتیم . اینا شاید از نظر شما کاغذ پاره ای بیشتر نباشه اما کافیه بدونید تحویل همین کاغذ پاره ها به اندازه خرید جنگنده مشقت باره . تازه الان بعد برجام ، امریکایی ها حاضر شدن یه سری از همین دفترچه های مربوط به هواپیماهای بوئینگ مسافربری رو تحت عنوان اولین گامها در راه رفع تحریم های کشورمون تحویل ما بدن!
برادر محترم بنده نگفتم که کره و ژاپن به تکنولوژی دسترسی ندارن. اینها خودشون مولد و صادرکننده تکنولوژی تو دنیا هستن . حرف بنده اینه که در زمینه نظامی اینها باید بله قربان گوی بی چون و چرای کدخدا باشن!و شک نکنید که امریکا به هیچ وجه اجازه تولید مستقل جنگ افزار های تراز اول رو به اونها نخواهد داد.هر پروژه ی نظامی بخوان انجام بدن یا امریکا در اون شریک هست یا تحت نظارت های شدیدش باید صورت بگیره.
به عبارت بهتر دست این کشورها همیشه رو هست و چیزی به عنوان پروژه سری نمیتونن که داشته باشن.
وقتی دهه گذشته نیروی هوایی ژاپن رسما تقاضای خرید اف 22 رپتور رو به شرکت لاکهید مارتین ارائه کرد ،مقامی در پنتاگون در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز از این پیشنهاد به عنوان جک سال یاد کرد!! این نشون میده که شما هر چقدر هم به تکنولوژی روز دسترسی داشته باشید و با ابرشرکت هایی مثل جنرال داینامیکس یا نورث روپ گرومن پروژه های مشترک انجام بدید نمیتونید جنگ افزار های تاپ دنیا رو در اختیار بگیرید یا به صورت مستقل به طراحی و ساختش بپردازید.
بنده نگفتم کشوری مثل کره جنوبی علم و توان ساختش رو نداره . البته که داره و حتی شاید اگه بخواد ، بهترینش رو هم میتونه بسازه اما اجازش رو نداره! یادتون حست که سر غنی سازی اورانیم چه بلایی سر کره ای ها آوردن که مجبور شدن کل برنامه هسته ایشون رو جمع کنن و بیان جلو دوربین ها از همه عذرخواهی کنن.
از این بابت گفتم که محدودیت این کشورها کمتر از ایران نیست وگرنه کسی بر دسترسی اینا به علم روز دنیا و ارتباط بدون محدودیتشون با شرکتها و نهادهای بین المللی شکی نداره.اما کدخدا و شرکاش اجازه ظهور یک قدرت نظامی دیگه رو در منطقه هرگز به این کشورها نخواهند داد.
کشور آلمان میتونه از لحاظ تیراژ تولید اتومبیل حرف اول رو تو دنیا بزنه و سالانه میلیون ها ماشین بسازه و صادر کنه ! اما خبر دارید که نمیتونه بیشتر از 500 فروند تانک و 300 فروند جنگنده در خدمت داشته باشه؟ میدونین که نیروی زمینی ارتش آلمان نمیتونه بیشتر از300 هزار سرباز در اختیار داشته باشه؟ اینها به نظر شما محدودیت نیست؟ یکی از بستگان که در کشور آلمان تحصیل میکرد حرف جالبی میزد.
میگفت از دانشجوهای آلمانی رشته فیزیک اتمی که در دانشگاه های آلمان فارغ التحصیل میشن حتی اجازه نمیدن یک نفرش تو کشور خودش مشغول به کار بشه و با پیشنهاد های وسوسه انگیز مالی جذب شرکتها و نهادهای امریکا و انگلستان و کشورهای دیگه میشن.تا مبادا دانش اینها در آینده گریبانشون رو بگیره
دوست عزیز خوبه که شما حداقل به وجود تانکی به نام ذوالفقار باور پیدا کردین چون اول صحبت هاتون از خیالی بودن این تانکها سخن به میان اوردین
بنده میدونم که وزن 40 تنی تانکی مثل ذوالفقار یا تی 90 یعنی زره کمتر در مقایسه با تانکهای شصت و چند تنی تانکهای غربی! اما مگر من خواستم اینا رو با اونها مقایسش کنم که شما کوه فولادی رو مثال میزنید!!!
عزیز دل برادر !کل حرف ما این بود که تو اون مقطع اگر ما ذوالفقار رو انبوه سازی میکردیم الان دیگه نیاز نبود دنبال خرید تی 90 باشیم . وگر نه بنده در یکی از تاپیکهای مربوط به ذوالفقار شاخصه های اصلی یه تانک نسل سومی رو بازشمردم که داشتن زره کامپوزیتی،وزن بالای 60 تن و موتور بالای 1500 اسبی از آن جمله بود. و باز هم بنده در همون پستها اشاره کردم که ذوالفقار فعلی جایی در بین تانکهای برتر دنیا نداره. در مورد تایپ 99 بنده با نظر شما در مورد تانک اوکراینی موافق اما کارایش رو خیلی برتر از تی 90 میدونم. اما ام بی تی 3000 چینی جزو برترینها و در رده بندی مجله میلیتاری همپای ابرامز و لئوپارد 2 قرار داده شده . اما مهم ترین شاخصه این جنگ افزارها که به نظر بنده بزرگترین مزیت ساخته های کشورهایی مثل چینه ناشناخته بودن و پویشیدگی توانایی های اوناست که قدرت بازدارندگی بسیار بالایی رو به همراه داره.
بله حق با شماست قیمت یک فروند تانک نسل سوم 5 الی 10 میلیون دلاره و هر کشوری توان خریدش رو نداره و اگه دقت کرده باشین گفتم که حتی کشور های متمولی مثل رژیم منحوس سعودی هم علی رقم خرید آبرامز ، ام 60 های قدیمی خودش رو هم دستی به سر و گوششون کشیده و ازشون استفاده میکنه . اما باز رو حرفم هستم که جوونای ما که تونستن موشک و ناوشکن بسازن با کمی مهربانی و دست و دل بازی مسئولان میتونن تانک نسل سوم هم بسازن. امیدوارم دوستان از این بحث و گفتگوی طولانی ما خاطرشون آزرده نشده باشه! یا علی!
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط masoud-35 »

airmag نوشته شده:دوستان خوبم متاسفانه در چندین سال گذشته بصورت هفتگی و ماهانه و سالیانه شاهد افتتاح طرح هایی بودیم که در معرفی آنها همواره اعلام می شد یا کشور اول صاحب این تکنولوزی هستیم یا دوم واگر هم خیلی انصاف داشتیم دیگه میشدیم رده 5. فقط و فقط تبلیغات و دیگر هیچ.تانکبر ماز روسیه زمان شاه را رنگ کردیم و گفتیم تانکبر پیشرفته ببر 400.موشک های سری 701 و 801 و 802 چینی رو خریدیم و هر ساله یه اسم گذاشتیم روش و گفتیم موشک های ایرانی(موشک نور و قادر و غدیر و نصر و .......).اسلحه های چینی را در ایران تولید کردیم و هر ساله یه رنگش میکنیم و یه اسم میزاریم و کلی هم خوشحالیم.روزی یه رنگ میزنیم به سیستم دفاعی هاک و تحت صدها عنوان هر ساله افتتاحش می کنیم.اف 5 بدبخت را هر روز رنگ می کنیم و با اف 18 مقایسه میکنیم و میگیم جنگنده روزآمد ساختیم.تانک ام 60 را هر سال یه رنگ میزنیم میبریم تو رزه های دفاع مقدس و میگیم بروزرسانی.کبراهای هونیروز رو دوربین نصب می کنیم و تو بوق و کرنا می کنیم که روزآمدش کردیم. بیش از 15 سال از ادعای ساخت تانک ذوالفقار گذشته اما تعداد تولیدش به 5 تا نرسیده بعدش هر سال میگیم خط تولید انبوه تانک پیشرفته را راه اندازی کردیم. دقت کردین هر سال هاورکرافت هامون رو تر تمیز می کنیم و یه مراسم براشون برگزار می کنیم.
دوستان خوبم من هم مثل همه شما به کشورم و نظام و اعتقاداتم علاقمندم و خواهان پیشرفت روزافزون اون هستم و همچنین میدونم که تحت تحریم های شدید پیشرفت بخصوص در بخش نظامی خیلی سخته ولیکن این باعث نمیشه خودم را .... فرض کنم و هر کسی با هر سطح سوادی بیاد تو تلویزیون و یه سری حرف دروغ و ناصحیح یزنه گوش کنم.براستی ما صنعت نظامی پیشرفته داریم.؟؟!!!بیایید واقع بین باشیم و بجای مقایسه خودمون با اسرائیل و ترکیه با کشورهایی ضعیفتری مقایسه کنیم.
در بقیه بخش ها کاری ندارم ولیکن در بخش نظامی و صنعت نظامی حرفی برای گفتن نداریم. یه نمونه آخرش هم اس 300.وقتی روسها منصرف شدن ما گفتیم خودمون میسازیم و کلی هم مانور دادیم همین که روسهای نامرد کمی تغییر موضع دادن سریع رفیتم دنبالشون خواهش و تمنا که به ما تحویل بدن.
اگر میخواید وضعیت نظامی کشور را نگاه کنید برید کلیپ های جنگی سپاه با اکراد رو تو آپارات نگاه کنید ببینید خبری از سلاح پیشرفته و زره انفرادی و ابزار و تکنولوزی نیست.همون آک 47 و قناصه و کلاه آهنی و نفربر های قدیمی روس و ....
برید در مانورهای سالیانه نیروی هوایی ببینید وضعیت ناوگانو.برید از دوستان و اقوامتون بپرسید در سال پذشته برای هر نوبت پرواز بدون مشکل سوخو 25 های سپاه گوسفند قربونی میشد رو باند.برید از دوستان و اقوامتون تو پنها بپرسید چند درصد ناوگان هلی کوپتری ما توان پرواز در شب را داره.برید از دوستان در لشکر زرهی قزوین وضعیت تانکها رو بپرسید و صدها و هزارها درد و دل....
یاعلی

سلام دوست عزیز

متاسفانه در این چندین ساله همه اش تبلیغ بوده ودیگر هیچ من مثل همه دوستان به کشور ومردم کشورم علاقه دارم ولی متاسفانه تبلیغات جای عملکرد را گرفته داریم خودموت را گول میزنیم
عمده مشکلات بر میگرده به ضعف مدیریت البته در مواردی بخاطر وجود افراد دلسوزومتخصص مثل شهید مقدم تا حدودی موفق بودیم ولی در بیشتر جاها حرف وشعار جای عمل را گرفته وبیشتر مسولین مردم را.....فرض میکنند
اگر مدیران دلسوز ومتخصص بودند بجای اینکه نخبه هامون به آمریکا وکانادا برن در همین جا به کشور خودمون خدمت میکردند
هیچ وقت هیچ مدیری پاسخگو نیامده وبرای همین یکنفر میاد هرچی که دلش بخواهد میگوید با مدیریت صحیح خیلی جاهها میتونیم موفق شویم
مسولینی که خودشان یا فرزندانشان تابعیت کشورهای غربی وآمریکا را دارن به چه درد مملکت میخورن اونها همیشه آماده مهاجرت هستند ودلشون برای این مملکت نمسوزد
New Member
نمایه کاربر

پست توسط tomcatflight »

reza4231 نوشته شده:عرض سلام دوباره ! البته شاید از نظر شما بنده،نا آگاه و فاقد مطالعه هستم !!! اشکالی نداره نظر شما محترم! اما نکته جالب قضیه تناقضات فراوانی هست که در فرمایش هاتون مشاهده میشه . اینکه با ژاک شیراک چه قراردادهایی بستیم و چیا تحویل گرفتیم و چیا رو نگرفتیم کاری بهش نداریم اما به واقع اگه شما موشک ماژیک رو روی اف وان های ایرانی ندیدین مشکل بنده نیست . بنده در سال87 در نمایشگاه دستاوردهای هوایی کشور در مشهد این موشک رو از نزدیک دیدم و باید بگم شباهتش به پی ال 7 چینی شاید شما رو به اشتباه انداخته باشه.!!!
من اینا رو مثال زدم تا بدونید که تحریم های اون دوران ،مختص امریکا و چند تا کشور همپیمانش بود و به شدت حالا حساسیت رو ما نبود!
ما تو اون دوران تونستیم از روسیه میگ 29 و سوخو 24 ، سیستم پدافند تور ام 1 و تانک تی 72 ، از هلند هواپیماهای ترابری فوکر 27 ،از چین ،اف 7 و از سوئد و اوکراین و برزیل و ...خیلی چیزای دیگه بخریم .حتی می تونستیم جنگنده گریپن رو بخریم که اینقدر سر قرارداد ،طولش دادیم که بگوش کدخدا رسید و طرف سوئدی رو یه جورایی مجبورش کردن بیخیال فروشش به ایران بشه . حالا اگه منظور شما از تحریم این یوده که ما رو باید تو پروژه JSF لاکهید مارتین مشارکتمون می دادند!!! بله حق با شماست
دوست محترم میراژهای به قول شما باد آورده کشورمون از نوع EQ،BQبودن که با توجه به رادار سیرانو4 نصب شده بر روی آن که بیشتر مخصوص کشف و انهدام اهداف زمینی و دریایی بودند ،در پازل تاکتیکی نیروی هوایی کشور که به دنبال جنگنده رهگیر بود، جایی نداشت . بنابراین تصمیم گرفته شد که تغییراتی در برنامه رادار این جنگنده داده شه تا بتونه با راهبرد تعریف شده براش همخونی داشته باشه که بنده از کم و کیف کار خبر ندارم. دفترچه هایی هم که فرمودین ،به سفارش کشورمون بود چون چندین فروند هواپیمای ترابری پر از قطعات یدکی اف وان ها رو باد با خودش آورده بود و برای استفاده از اینها به این دفترچه های تعمیراتی نیاز داشتیم . اینا شاید از نظر شما کاغذ پاره ای بیشتر نباشه اما کافیه بدونید تحویل همین کاغذ پاره ها به اندازه خرید جنگنده مشقت باره . تازه الان بعد برجام ، امریکایی ها حاضر شدن یه سری از همین دفترچه های مربوط به هواپیماهای بوئینگ مسافربری رو تحت عنوان اولین گامها در راه رفع تحریم های کشورمون تحویل ما بدن!
!

سلام ممنون از پیگیریتون من جهت صحبتهام ادله همکاری بیست ساله با صنایع دفاع و نیروی هوائی سپا و ارتش که خودم در خیلی از این مسائل درگیر بودم البته بیشتر در صنایع هوائی و الکترونیک
من یکم ناراحت شدم شما با احساسات مطلب مینویسید و اطلاعات شما بیشتر از منابع کاملا ناآگاه هست که از خود جملات خودتون نقل قول می کنم خربد هواپیماهای فوکر f27 در پیش از انقلاب و در سال 40 شمسی صورت گرفته نه پس از انقلاب تانک تی 72 رو ما بعد جنگ خریدیم ولی سامانه تور ام 1 رو ما در سال 87 خریدیم ما در همون زمان که قرارداد میگ 29 و سوخو 24 رو بستیم به تعداد محدود دریافت کردیم خود روسیه بلافاصله مارو مورد تحریم قراداد به طوری بچه های فنی حتی دفترچه های فنی این هواپیماها رو نتونستن بگیرن بعداً روسها تحویل دادن ما موتور نداشتیم و مدت زیادی میگها و سوخوهای ما زمینگیر شدن در ده 70 بعداً دوباره با رایزنی تونستیم از روسیه قطعه بگیریم قرارداد خرید رو در زمان اتحاد جماهیر شوری بسته بودیم ولی یلتسین از تحویل بسیاری از این تجهیزات امتنا کرد وقتی پوتین اومد به ما دادن حتی ما رفتیم میگهای مولداوی رو قاچاقی بخریم که آمریکا همه رو خرید در ضمن دوست عزیز هیچ مذاکره ائی هم برای خرید گریپن نشد به جاش ما با کارخانه امبرا و کشور برزیل در خصوص خرید 40 فروند AMX قرارداد امضا کردیم که اونم آمریکا اجازه نداد به ما بدن و قرارداد لغو شد
شما جوری در خصوص کار و تغییر روی رادار سیرائو فرانسه صحبت می کنین انگار ما سازنده این رادار بودیم کدهای مرجع رو داریم و هرکاری دلمون بخواد می کنیم
خیر عزیز من رادارها دارای کدهای پچ شده هستن که سازنده این کارو می کنه و شکستنش برای یه سازنده رادار دیگه هم بدون داشتن کدهای مرجع اون شاید چند سال طول بکشه نیروی هوائی بعد 30 سال از خدمت هواپیمای F14 در ایران همین چند سال پیش تونست بخشی از کدهای رادار این هواپیمارو رمز گشایی کنه که خودش یه کار بزرگیه خیلی از کشورها نمی تون همین رو هم انجام بدن متخصصین رادار با توجه به همین تجربه اقدام رمز گشایی رادار میراژها کردن که هنوز نتونستن موفق بشن اون دفترچه ها کاغذ پاره نبودن و من نگفتم کاغذ پاره خواهش میکنم حق مطلب رو ادا کنید اون قطعات هم ما از عراق گرفتین توافقی بود که آقای خرازی وزیر خارجه وقت در دیدار با صدام به شرط کمک های ایران از صدام گرفت و قرار شد عراق هم پیگیر هواپیماهاش نشه
در خصوص اطلاعات شما هم درباره ژاپن کره و آلمان متاسفم که اطلاعات شما از تعاملات دنیا در تجارت با افکار شعاری دوستان گره خورده و هنوز فکر می کنین دوران قدیم و ارباب نوکر است خیر قربان الان دنیا دنیای تعاملاته من دیگه نمی خوام در این خصوص با شما بحث کنم ممنون از پیگیریتون .
Major II
Major II

پست توسط reza4231 »

دوست عزیز بنده هم نمیخوام وقت حضرتعالی و بقیه سروران رو بگیرم بنده هم از حرف خودتون دلیل میارم و بحث رو تموم میکنم . اول اینکه منظور بنده این نبود همه فرندشیپ های ارتش رو بعد انقلاب خریدیم . خواستین تو خصوصی شماره بدنه اونایی که بعد انقلاب و بعد از سالهای دفاع مقدس خریدیم بهتون میدم.
برادر گرامی بنده آیا گفتم که رادار سیرانو 4 رو آنالیز کردیم و تغییر کاربری دادیم؟عرض کردم که تلاشها برای این کار شروع شد و دیگه از کم و کیف کار که بعدا بچه ها موفق شدن این مهم رو به انجام برسونن یا نه اطلاع ندارم.به هر حال باید از یه جایی شروع کرد برادر، خودتون می فرمایین رادار تامکت رو تونستن آنالیز کنن . اگر تونستن AWG 9 رو رمزگشایی کنن قطعا سیرانو رو هم میتونن!باید به توانایی های این بروبچه ها ایمان داشته باشیم.
من کاری به کارشکنی روسها در زمینه تحویل خریدهامون ندارم ! این عادت بد رو روسها همیشه داشتن اما بشما خاطر نشان میکنم کشور ما هیچ قرارداد نظامی با اتحاد جماهیر شوروی سابق ، چه قبل انقلاب و چه در زمان جنگ تحمیلی نداشته است و تمام جنگ افزار های روسی ما یا کپی چینی بودند و یا از طریق دول واسطه مثل سوریه و کره شمالی تامین میشد.
دوست گرامی تصمیم به خرید جنگنده گریپن زاییده خیال بنده نیست...!!! این مذاکرات در اوایل دهه 80 اتفاق افتاد ، درست بعد از اینکه از خرید فلانکر از روسها نا امید شدیم. اگر با دوستان یا نزدیکان و یا خود سردار محسن رضایی ارتباط دارین میتونید این قضیه رو از ایشون استعلام کنید.
در مورد کره و ژاپن یا آلمان بله حق با شماست ، جای تاسف داره اما حقیقت محضه !! به شما پیشنهاد میکنم یه سفر به یکی از این کشورها برید و پای صحبت مردمانشون بشینید . اونوقت یه سری از این حقایق تلخ دستگیرتون میشه! پی خواهید برد که دنیا زیاد هم جای تعامل و این حرفها نیست.
مخصوصا ملت ژاپن و آلمان که همیشه حس حقارتی بعد از جنگ جهانی دوم ،توسط امریکا و متحداش در وجود اینا کاشته شده و همیشه این حس در درونشون زبانه میکشه . باورتون میشه که سربازای امریکایی که در پایگاه های درون خاک این دو کشور مستقرن دارای حق کاپیتولاسیون هستند؟
اینها شعار نیست برادر !!! واقعیته ! واقعیتی تلخ که مال دوران قدیم هم نیست! مال همین دوران هزاره سومه!!
خواهش میکنم دوستان دیگه هم تو این زمینه برن و تحقیق کنن ببینن که این کشورها که هر کدوم غول اقتصادی دنیا هستند ،از لحاظ نظامی چقدر تحت کنترل و محدودیت همه جانبه از طرف امریکا هستند.
ممنون از شما دوست عزیز و همه عزیزانی که بنده رو تحمل کردن! یا حق!
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”