*sina* , سلام سینا جان
مشخصه ....
فتوشاپ ...
دانلود رام فوق العاده LolliFox
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
Re: دانلود رام فوق العاده LolliFox
سلام دوستان
این رام مصرف باتریش زیاده ! من با رام فابریک خیلی بیشتر با گوشی کار میکردم مثلا تو حالت استندبای(درحد ۲۰ دقیقه در روز) حدود ۵ روز شارژ داشت ! اما الان بزور ۲ روز شارژ نگه میداره !
(موقع فلش زدنش باتری استاتوس رو وایپ کردم ،مشکل نداره؟)

Sent from my Huawei Y511-U30 using Tapatalk
این رام مصرف باتریش زیاده ! من با رام فابریک خیلی بیشتر با گوشی کار میکردم مثلا تو حالت استندبای(درحد ۲۰ دقیقه در روز) حدود ۵ روز شارژ داشت ! اما الان بزور ۲ روز شارژ نگه میداره !
(موقع فلش زدنش باتری استاتوس رو وایپ کردم ،مشکل نداره؟)

-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
سلام دوستان
الان نرم افزار سایجیک رو نصب کردم که رو رام قبلی مه پاره رو راحت پیدا میکرد اما الان اصلا سخت افزار جی پی اس رو نمیشناسه ! چطور درست میشه ؟
الان نرم افزار سایجیک رو نصب کردم که رو رام قبلی مه پاره رو راحت پیدا میکرد اما الان اصلا سخت افزار جی پی اس رو نمیشناسه ! چطور درست میشه ؟
-
- سپاسهای ارسالی: 17 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
دوست عزیز سلام.
امروز توی needrom این ورژن از لالی فاکس رو دیدم یه سری مشکل که نه...چند تا عیب برطرف شده بود..گفتم اطلاع بدم خوشحال میشم نظرت رو بدونم.ممنون
[External Link Removed for Guests]
امروز توی needrom این ورژن از لالی فاکس رو دیدم یه سری مشکل که نه...چند تا عیب برطرف شده بود..گفتم اطلاع بدم خوشحال میشم نظرت رو بدونم.ممنون
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام دوست عزیز
رام LolliFox بعد از این ورژنی که بنده قرار دادم برای دانلود بر پایه و اساس اندروید کیت کت کار می کنه و برای همین هم برای گوشی ما فعلا اپدیت نشده ...
فعلا رام MIUI 7 با اندروید 4.4 برای گوشی ما پرت شده که باگ هاش زیاد هست تقریبا و نمی شه از اون برای استفاده ی روزانه بهره برد.
موفق باشید
رام LolliFox بعد از این ورژنی که بنده قرار دادم برای دانلود بر پایه و اساس اندروید کیت کت کار می کنه و برای همین هم برای گوشی ما فعلا اپدیت نشده ...
فعلا رام MIUI 7 با اندروید 4.4 برای گوشی ما پرت شده که باگ هاش زیاد هست تقریبا و نمی شه از اون برای استفاده ی روزانه بهره برد.
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
سلام
من این رام رو چند وقت پیش نصب کرده بودم امروز گوشی رو فکاوری ریسیت کردم بعد از اینکه گوشی روشن شد ارور Unfortunately, Setup wizard has stopped و Unfortunately, System UI has stopped رو میده و هیچ کاری نمیشه کرد و بعد از زدن اوکی یه صفحه سیاه میاد
چکار باید بکنم
من این رام رو چند وقت پیش نصب کرده بودم امروز گوشی رو فکاوری ریسیت کردم بعد از اینکه گوشی روشن شد ارور Unfortunately, Setup wizard has stopped و Unfortunately, System UI has stopped رو میده و هیچ کاری نمیشه کرد و بعد از زدن اوکی یه صفحه سیاه میاد
چکار باید بکنم
-
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
SMH نوشته شده: , با سلام دوست عزیز
اول همه ی وایپ ها رو انجام بدید و دوباره رام رو نصب کنید
موفق باشید
ریکاوری هم نمیره که .ایپ و رام نصب کنم

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام
با استفاده از ریکاوری های موجود در انجمن و فلش تولز یکی از اونها رو روی گوشیتون فلش بزنید
موفق باشید
با استفاده از ریکاوری های موجود در انجمن و فلش تولز یکی از اونها رو روی گوشیتون فلش بزنید
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
ممنون از معرفی این رام عالی . فقط من هم مشکل gps دارم . کلا نمیشناسه . اونم سخت افزاری...آیا میشه کاری کرد . یا یکی از باگ های غیر قابل حله