تبدیل موس sp2 به usb
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
تبدیل موس sp2 به usb
سلام ببخشید دوستان من یه موس sp2 دارم و میخام اونو تبدیلش کنم به usb یه تبدیل هم خریدم ولی وصلش ک میکنم به لپتاپ اصلن کار نمیکنه.چراغ موس روشن میشه ولی موس کار نمیکنه کسی میدونه علت چیه؟؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: تبدیل موس sp2 به usb
,
فکر میکنم منظورتون PS2 باشه. خوب ماوسهای PS2 توان مصرفی بالاتری دارند و ممکنه به همین دلیل با توان خروجی پورت USB شما سازگار نباشه، با یک PC تست کنید، اگر روی اون هم کار نکرد شاید تبدیل مشکل داره، مورد دیگه هم اینکه ممکنه چون PS2 هست نیاز باشه بعد از وصل کردن اون به سیستم، یکبار ریستارت کنید
فکر میکنم منظورتون PS2 باشه. خوب ماوسهای PS2 توان مصرفی بالاتری دارند و ممکنه به همین دلیل با توان خروجی پورت USB شما سازگار نباشه، با یک PC تست کنید، اگر روی اون هم کار نکرد شاید تبدیل مشکل داره، مورد دیگه هم اینکه ممکنه چون PS2 هست نیاز باشه بعد از وصل کردن اون به سیستم، یکبار ریستارت کنید
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد