کمک در آپدیت htc one گوگل ادیشین

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

کمک در آپدیت htc one گوگل ادیشین

پست توسط gunes »

سلام اقا مهدی. خسته نباشین. ببخشین مزاحم شدم. کارم خیلی گیره. راستش یه اچ تی سی وان ام7 نسخه گوگل پلی ادیشن دارم. اندروید خودش 4.2.2 هست. موقع اتصال وایفای رفتم قیمت آپدیت سافت‌ور که نوشته بود ورژن 5.1 با حجم 650 مگ. اما هر چه میزنم پیام زیر رو میده. سواد انگلیسی ندارم و متوجه منظورش نیستم. عین متن و عکس رو خدمتتون تقدیم میکنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین. ضمنا گوشی روت نشده. یعنی فایلهای روت و... تو اپلیکیشنها نیست. قربان شما.

تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: کمک در آپدیت htc one گوگل ادیشین

پست توسط Mahdi1944 »

سلام
پیام داره میگه که اندروید 5.1 برای گوشی شما ارائه شده تا نقص‌های امنیتی و موارد دیگه رو رفع کنه، برای این کار نیاز هست حداقل 500 مگابایت دانلود بشه، اگر از اینترنت محدود موبایل یا رومینگ استفاده میکنید، ممکنه هزینه‌ی زیادی براتون داشته باشه و میگه در صورت موافقت کلید دانلود رو بزنید.
البته چون HTC ایران رو تحریم کرده، احتمالا از ایران امکان دانلود ندارید، باید حتما از روشهای رفع این مشکل استفاده کنید و یا اینکه از یک لینک دیگه اون رو دانلود و به صورت دستی در مموری کپی و با ریکاوری خود گوشی نصب کنید
این لینک دانلود این رام هست:
[External Link Removed for Guests]
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط gunes »

Mahdi1944 نوشته شده:سلام
پیام داره میگه که اندروید 5.1 برای گوشی شما ارائه شده تا نقص‌های امنیتی و موارد دیگه رو رفع کنه، برای این کار نیاز هست حداقل 500 مگابایت دانلود بشه، اگر از اینترنت محدود موبایل یا رومینگ استفاده میکنید، ممکنه هزینه‌ی زیادی براتون داشته باشه و میگه در صورت موافقت کلید دانلود رو بزنید.
البته چون HTC ایران رو تحریم کرده، احتمالا از ایران امکان دانلود ندارید، باید حتما از روشهای رفع این مشکل استفاده کنید و یا اینکه از یک لینک دیگه اون رو دانلود و به صورت دستی در مموری کپی و با ریکاوری خود گوشی نصب کنید
این لینک دانلود این رام هست:
[External Link Removed for Guests]

سلام. ممنون از لطفتون. بنده فایل رو در روت اصلی گوشی کپی کردم. بعد از رفتن به ریکاوری اصلی گوشی، منوی ریکاوری رو خیلی ریز در بالای سمت چپ صفحه میاره. میرم گزینه update fron internal memory رو میزنم و گوشی بعد رستارت روشن میشه و هیچ عملی انجام نمیشه. آیا ممکنه ریکاوری ناقص بوده باشه؟ امکان نصب ریکاوری اورجینال هست؟ نمیخوام روت بشه. یا اگه بشه، کدوم کاستوم ریکاوری رو نصب کنم؟
ضمنا نام فایل رو یکبار اصلی رو قرار دادم و یکبار به update.zip تغییر دادم اما نشد.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

مگه شما ریکاوری نصب کردید؟ قاعدتا باید ریکاوری اصلی باشه. اگر ریکاوری دیگه‌ای تصب هست، دنبال ریکاوری سازگار با گوشی TWRP یا Philz باشید. ضمنا تست کنید ببینید روی اکسترنال کپی کنید هم همین وضعیت هست یا خیر؟ چون سنت HTC این هست که آپدیت باید از طریق مموری کارت نصب بشه، نه حافظه داخلی. شاید مشکل شما هم همین باشه

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط gunes »

Mahdi1944 نوشته شده:مگه شما ریکاوری نصب کردید؟ قاعدتا باید ریکاوری اصلی باشه. اگر ریکاوری دیگه‌ای تصب هست، دنبال ریکاوری سازگار با گوشی TWRP یا Philz باشید. ضمنا تست کنید ببینید روی اکسترنال کپی کنید هم همین وضعیت هست یا خیر؟ چون سنت HTC این هست که آپدیت باید از طریق مموری کارت نصب بشه، نه حافظه داخلی. شاید مشکل شما هم همین باشه

خیر. بنده با ریکاوری اورجینال گوشی میزنم. اصلا گوشی رو دستکاری نکردم. بنده احساس میکنم ریکاوری به نوعی مورد دارد. چون خیلی ریزتر از سایز معمول هست (عکس رو ضمیمه کردم) . الان در قسمت ریکاوری گزینه یواس‌بی نداره. فقط sd card و اینترنال رو نشون میده. چون یواس‌بی وصل بوده وقتی میخواستم گوشی رو به ریکاوری ببرم. اون فایلی که دیروز زحمت کشیدین لینک دادین، هم تو اینترنال و هم یو‌اس‌بی کپی کردم و اسمش رو به update.zip تغییر دادم. یبار هم همون اسم رو امتحان کردم. اما متاسفانه موقع آپدیت میره گوشی بصورت معمولی شروع به کار میکنه. راستش خیلی سایتها رو دیدم، همچین مشکلی نبود یا اصلا راه‌حل براش نداده بودند. خیلی برام مهمه که اپدیت کنم مهندس. اگه نتونم گوشی رو میفروشم. اما حیفم میاد. درسته که آپدیت 6 هم احتمال داره براش بیاد؟ چون نسخه گوگل هست. نظرتون راجع به کاستوم رام چیه؟ اونم حیفم میاد رام اورجینالش رو هدر بدم. لطفا کمکم کنین. ممنون.

تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
منطور از مموری کارت خارجی، همون SD Card هست، نه OTG. بسیاری گوشی‌ها مموری داخلی رو Internal SDCard و حافظه مموری کارت رو External SDCard میشناسن که در مورد گوشی شما همون SDCard مد نظر هست. ریکاوری شما مشکلی نداره، خطایی که الان میده، مربوط به این هست که مربوط به اینه که به هر دلیلی مموری شما مانت نشده، احتمالا پارتیشن اون NTFS هست. لطفا اون با Fat و یا Fat32 فرمت کنید و دوباره تست کنید، نام فایل هم همونطور که خودتون اشاره کردید یکبار با همون نام اصلی و یکبار هم با نام update.zip تست کنید. در صورتی امکان یک عکس هم از خطا زمانی که فایل روی اینترنال هست و سعی در نصب میکنید ارسال کنید تا ببینم خطا چیه. ضمنا سوالی که وجود داره اینه که در حالی که گوشی شما بوت نمیشه، چظور اطلاعات رو در اینترنال گوشی کپی کردید که بتونید تست کنید؟

در مورد آپدیت بالاتر هم چون نسخه‌ی گوگل هست به احتمال زیاد میاد، اما اگر هم رسمی ارائه نشه، CyanogenMod حتما براش میاد رسمی و یا اینکه پورت میشه براش، رام غیر رسمی یا کاستوم هم باید دید چه تغییراتی در اون ایجاد شده، به طور کلی نمیشه گفت خوبه یا بده، باید هر رام کاستوم به صورت جدا بررسی بشه

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط gunes »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
منطور از مموری کارت خارجی، همون SD Card هست، نه OTG. بسیاری گوشی‌ها مموری داخلی رو Internal SDCard و حافظه مموری کارت رو External SDCard میشناسن که در مورد گوشی شما همون SDCard مد نظر هست. ریکاوری شما مشکلی نداره، خطایی که الان میده، مربوط به این هست که مربوط به اینه که به هر دلیلی مموری شما مانت نشده، احتمالا پارتیشن اون NTFS هست. لطفا اون با Fat و یا Fat32 فرمت کنید و دوباره تست کنید، نام فایل هم همونطور که خودتون اشاره کردید یکبار با همون نام اصلی و یکبار هم با نام update.zip تست کنید. در صورتی امکان یک عکس هم از خطا زمانی که فایل روی اینترنال هست و سعی در نصب میکنید ارسال کنید تا ببینم خطا چیه. ضمنا سوالی که وجود داره اینه که در حالی که گوشی شما بوت نمیشه، چظور اطلاعات رو در اینترنال گوشی کپی کردید که بتونید تست کنید؟

در مورد آپدیت بالاتر هم چون نسخه‌ی گوگل هست به احتمال زیاد میاد، اما اگر هم رسمی ارائه نشه، CyanogenMod حتما براش میاد رسمی و یا اینکه پورت میشه براش، رام غیر رسمی یا کاستوم هم باید دید چه تغییراتی در اون ایجاد شده، به طور کلی نمیشه گفت خوبه یا بده، باید هر رام کاستوم به صورت جدا بررسی بشه

ممنون بابت پاسختون. گوشی روشنه. مشکلی نداره. تو قسمت آپدیت سیستم عامل هم طبق عکس چند پست قبلی آپدیت و حجمش رو میاره. فلش مموری fat32 بود و وقتی به گوشی وصل میکردم، تو قسمت storage میاورد. محض اطمینان به fat فرمت کردم. فقط تو قست ریکاوری نمیاره. فایل آپدیت شما رو با کابل به اینترنال کپی کردم. در هر دو حالت اینتر و اکستر به اپدیت نمیره مهندس. هیچ خطایی هم نداد. گوشی ویبره میزنه و روشن میشه. انگار گوشی رو رستارت کرده‌ام. فایل ruu هم پیدا نشد. دیگه هیچ روشی نداره؟ چرا خود گوشی نمیتونه آپدیت کنه؟ من که از هیلتر عبور میکنم؟ در یه سایتی دیدم که نرم افزار فلشر درست کردند برای وان. اما ترسیدم باهاش کار کنم گوشی بخوابه. هرچند بعد نتونستم پیداش کنم! یه دوستی دارم که نکسوس داره. اونم ئقیقا مشکل منو داره. تصورم اینه که همون بحث هیلتر باید باشه. اما من اینارو دور زدم و بازم نشد! ببخشید سرتون رو درد آوردم. ممنون و تشکر بابت جواباتون.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
سایت needrom.com رو چک کردید؟ اونجا معمولا رام اغلب گوشی‌ها پیدا میشه

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط gunes »

سایت needrom.com رو چک کردید؟ اونجا معمولا رام اغلب گوشی‌ها پیدا میشه

ممنون. این سایت نداره. سوالی که هست اینه که تو سایت xda نوشته باید s-off بشه. درسته؟ من ریلاک بوتلودر کردم. آیا برای اس آف روت نیازه؟ من چکار کنم که آپدیت رسمی رو بگیرم و گوشی رو روت نکنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
بله،‌ برای هر کاری خارج از چارچوب عادی خودش، نیاز هست که S-off‌ بشه
اینکه تاکید دارید روت نکنید و اینها برای من واقعا جای تعجب و سواله!!!
بعضی دوستان چنان از روت حرف میزنند که آدم خیال میکنه یک اژدهای هفت سر هست که ممکنه شب بیاد و همه رو بکشه و فرار کنه ...
گوشی آندرویدی بدون روت هیچ معنی و مفهومی نداره، اینکه S-off نیاز به روت داره یا خیر، بستگی به مدل گوشی و روت S-off کردن داره، اما معمولا اول S-off باید کرد تا بشه روت کرد. پس نباید نیازی به روت داشته باشه. اما به همه از جمله شما شدیدا توصیه میکنم گوشی رو روت کنید، گوشی روت نشده تفاوت چندانی با تخته سنگ تاچ نداره ...
راستی فایل zip‌ که گرفتید درست دانلود شده؟ اون رو روی کامپیوتر بدون مشکل میتونید extract کنید؟ شاید فایل بد دانلود شده باشه که با ریکاوری نصب نمیشه. شاید هم آپدیت مربوط به کشور دیگه‌ای هست و فریمویر فعلی گوشی شما مربوط به کشور دیگه‌ای و با هم سازگار نیستند و چون S-off‌ نشده قادر به نصب نیست

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط gunes »

بله،‌ برای هر کاری خارج از چارچوب عادی خودش، نیاز هست که S-off‌ بشه
اینکه تاکید دارید روت نکنید و اینها برای من واقعا جای تعجب و سواله!!!
بعضی دوستان چنان از روت حرف میزنند که آدم خیال میکنه یک اژدهای هفت سر هست که ممکنه شب بیاد و همه رو بکشه و فرار کنه ...
گوشی آندرویدی بدون روت هیچ معنی و مفهومی نداره، اینکه S-off نیاز به روت داره یا خیر، بستگی به مدل گوشی و روت S-off کردن داره، اما معمولا اول S-off باید کرد تا بشه روت کرد. پس نباید نیازی به روت داشته باشه. اما به همه از جمله شما شدیدا توصیه میکنم گوشی رو روت کنید، گوشی روت نشده تفاوت چندانی با تخته سنگ تاچ نداره ...
راستی فایل zip‌ که گرفتید درست دانلود شده؟ اون رو روی کامپیوتر بدون مشکل میتونید extract کنید؟ شاید فایل بد دانلود شده باشه که با ریکاوری نصب نمیشه. شاید هم آپدیت مربوط به کشور دیگه‌ای هست و فریمویر فعلی گوشی شما مربوط به کشور دیگه‌ای و با هم سازگار نیستند و چون S-off‌ نشده قادر به نصب نیست

مهندس جان ممنون. چشم. بنده به غیر از کاستوم رام، حاضرم طبق راهنمایی شما گوشی Htc one GPE خود رو روت و اس اف و آنلاک کنم و فایل OTA 5.1 رسمی که لینکش رو دادین و منم دانلود کردم، رو گوشی 4.2.2 خود نصب کنم. الان گوشی آنلاک هست و کاستوم cwm ورژن 6.0.1.3 رو داره. اون فایل رو از طریق cwm هم نتونستم نصب کنم. الان دقیقا بنده چکار کنم؟ فقط باز عرض میکنم که همین 5.1 دانلود شده رو نصب کنم. کاستوم نباشه. خیلی ممنون.
تصویر
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خوب طبق این پیام، CWM امکان باز کردن update.zip رو نداره، همونطور که در پست قبل هم گفتم‌، چک کنید ببینید فایل zip رو میتونید توی کامپیوتر باز کنید یا خیر، اگر باز میشه لطفا تصویری از محتویات اون بگذارید. ممکنه ناقص دانلود شده باشه و یا ممکنه فایل zip متداخل باشه. محتوای زیپ رو که باز میکنید باید فاقد فایل فشرده دیگه‌ای در مسیر اصلی باشه و اسکریپت نصب و فولدرهایی مثل system و مواردی مانند این رو بشه دید. ضمنا وقتی Choose Zip from SDCard رو میزنید قادر به مشاهده محتویات مموری کارت با اینترنال گوشی هستید یا خیر؟ اگر بله، دستی اون رو انتخاب کنید و ببینید چه خطایی میده

ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”