یکی از بچه ها که تبلتش اندرویدش 4.4.2 بود ازم خواست با نرم افزاری که می گفت تبلتشو روت کنم!
منم قبول کردم و مراحل رو طبق آموزش قدم به قدمی که ازسایت بازار گرفته بود دنبال کردم اما نشد[emoji17]
هم نرم افزار iroot رو دانلود کردم و هم نرم افزار kingroot رو برای هردوشون خطای با شکست مواجه شد رونشون داد!!!
منم اشتباه کردم گفتم ببینم گوشیم آپدیت میشه یا نه مراحل روت گوشی من انجام شد و خاموش و روشن شد و وارد صفحه روت شد و صفحه آغازین اندروید مراحل روت رو نشون داد امانسخه گوشیم همون 4.4.4 موند!!! برای همین پشیمون شدم و نرم افزار su رو دانلود کردم و آنروت رو زدم اما آنروت نشد!!!
نرم افزار super su و نرم افزارginger unroot با هیچ کدوم آنروت نشد[emoji31]
خواستم از طریق خود گوشی گوشیم رو به روز رسانی کنم
خطا میداد،خطاش این بود:
{می گفت سیستم عامل گوشی شما دستکاری شده یا ویرایش شده از طریق یک راه غیرمجاز یا نا امن}

پس معلوم میشه سیستم عامل گوشیم یه تغییری کرده!!!
یه نرم افزار از گوگل پلی گرفتم و آنروت رو زدم گفت اصلا" گوشیتون روت نشده از es منیجر استفاده کردم تا فایلهای روت رو به صورت دستی پاک کنم ،تیک روت اکسپلورر رو میزنم میگه توی گوشی شما انجام نمیشه[emoji52]
میترسم مشکلی براگوشیم پیش بیادچه اشتباهی کردم روتش کردم،من با سیستم عامل گوشیم مشکلی نداشتم!!!
مدل دقیق گوشیم اینه:
galaxy grand prime G530H
لطفا" راهنماییم کنیدتابتونم نسخه اندروید گوشیم رو به نسخه کارخونه ای برگردونم!
نسخه اندروید گوشیم 4.4.4هست!
یکی از دوستان لینک رام اصلی رو برام فرستاداما قابلیت resum نداشت و بعد از خاموش شدن لپ تاپ دیگه نتونستم ادامه فایل رو دانلودکنم!!!
Sent from my SM-G530H using Tapatalk
اینم جزئیات سیستم عامل گوشیم:

.