ویندوز ۸ مایکروسافت بازنشسته شد

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

ویندوز ۸ مایکروسافت بازنشسته شد

پست توسط sinaset »

شرکت مایکروسافت سرانجام تصمیم گرفت به پشتیبانی از نسخه قبلی سیستم عامل رایانه‌ای خود یعنی ویندوز ۸ پایان دهد و این پلتفرم را برای همیشه بازنشسته کند.
 تصویر 

به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از تِک‌آی، شرکت مایکروسافت سال گذشته در همین زمان اعلام کرد که به پشتیبانی از ویندوز ۷ پایان می‌دهد و این بار زودتر از موعد زمان بازنشستگی ویندوز ۸ فرارسید و در تاریخ ۱۲ ژانویه ۲۰۱۶ آخرین به‌روزرسانی امنیتی برای این سیستم عامل عرضه شد.

این امر اندکی عجیب به نظر می‌رسد که ویندوز ۸ به این زودی بازنشسته شده است. زیرا مایکروسافت این سیستم عامل را سال ۲۰۱۲ میلادی عرضه کرد و روال همیشه بر آن بود که هر سیستم عامل مایکروسافت حدود یک دهه به حیات خود ادامه می‌دهد.

البته این اتفاق برای ویندوز ۸.۱ که ساختار متفاوتی نسبت به نسخه ۸ دارد صورت نگرفته است و مایکروسافت به این محصول به عنوان یک سیستم عامل مجزا نگاه می‌کند.

ویندوز ۸ از زمان ورود خود به بازار مورد انتقادات شدید قرار گرفت و هرگز نتوانست محبوبیت زیادی کسب کند. بسیاری از کاربران نیز هم‌اکنون آن را کنار گذاشته‌اند.

آن دسته از کاربرانی که همچنان ویندوز ۸ دارند از این پس هیچ به‌روزرسانی امنیتی دریافت نخواهند کرد. با این وجود اگر کاربران رایانه خود را به ویندوز ۸.۱ یا ویندوز ۱۰ به‌روزرسانی کرده باشند تا سال ۲۰۲۳ می‌توانند به‌روزرسانی‌های امنیتی را در اختیار بگیرند.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

Re: ویندوز ۸ مایکروسافت بازنشسته شد

پست توسط Java »

جناب سيناست نظر شما در مورد مهاجرت از 8.1 به 10 چيه؟؟؟؟ براي پلتفرم AMD و ATI‌ آيا مشكل درايور پيدانمكنيم؟؟؟ قبلا" شنيده بودم.... كه درايورهاش براي بعضي سيستم ها نيومده!!!
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام بر شما
تشکر از سوالتون.
-
از ویندوز 8.1 به 10 ؟!
خوب ویندوز 10 تکمیل تر از ویندوز 8.1 می باشد.
قبلا شنیده بودم که مشکلاتی داشته،(زمانی که هنوز تکمیل نشده بود).ولی تا بحال در انجمن سنترال و جاهایی دیگر گزارشی در زمینه اشکال عدم نصب درایور و .. نشنیده ام .(ولی ممکنه مشکلات کوچک هم داشته باشه...)
بشخصه هنوز ویندوز 7 هستم .
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4743 بار
سپاس‌های دریافتی: 8769 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام
بنده وقتی یه جا خیمه میزنم دیگه همونجا لنگر میندازم تا وقتی که مجبور بشم اسباب کشی کنم
موبایل بنده با winmo کار میکنه که 7 سال پیش اومده بازار
یه لپ تاپِ هندلی هم دارم که داره با ویستا کار میکنه
تا وقتی کار کنند دست از سرشون برنمیدارم تا مشت محکمی هم باشه به دهان امریکا و صهیونیستها و یاوه گویان شرق و غرب غیره و غیره . اصلاً مرگ بر ناسا !!!! مرگ بر مرغ کنتاکی
و مرگ بر ویندوز 7 و 8 و 10 و 11 و 12 و 13 و .....
:D
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6318 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

پست توسط Ali$amir »

سلام دوستان :razz:
جنابJava، مطمئن باش درایور این قطعات وجود داره
با اطمینان کامل میگم نصب کن و با نرم افزارهای مخصوص شناسایی درایور مثل این:
دانلود DriverEasy Professional v4.9.7.2779 - نرم افزار شناسایی ...
حتما درایورهات پیدا و نصب میشه
و نظر بنده هم در مورد ویندوزها بدین صورت هست شاید چندان علمی نباشه اما بنظرم مایکروسافت با ویندوز ایکس پی تونست کارش عالی پیش ببره و بعد ویندوز سون و هم اکنون هم ویندوز 10 که سردمدار این شرکت محسوب میشه
به شخصه ویندوز ویستا و 8 و 8.1 را ملاقات نکردم چون بنظرم ارزشش نداشتن که سراغشون برم
به عقیده بنده در خصوص نرم افزار تا اونجا که امکانش هست به روز باشید بهتره ولی سخت افزار در حد مورد نیاز کفایت میکنه البته ناگفته نمونه که برای به روز بودن نرم افزار باید سخت افزار جوابگو باشه
یک سیستم دارم که حدود 9 سال پیش بستم و شاید باور نکردنی باشه اما حدود 6 سال ویندوز 7 نصب کردم و با اپدیت کردن و انتی ویروسهای به روز، ویندوز عوض نکردم ضمنا توی خونه هر کی از راه می رسید ازش استفاده میکرد از نت گرفته تا بازی و کاربراش از 2 ساله بودن تا 26 سال :smile:
و به محض ارایه نسخه نهایی ویندوز 10 اون را نصب کردم الان سرعت سیستم خیلی عالی هست بالاترین زمان بوت و راه اندازی ویندوز با این سیستم قدیمی حدود 30 ثانیه بوده و خیلی باهاش احساس آرامش دارم :-)
بنظرم مهاجرت به ویندوز 10 برای اونایی که از ویندوز استفاده میکنن خالی از لطف نباشه
حتما انجامش بدید
یاعلی :razz:
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Java,
هیج مشکلی نخواهید داشت، درایور نهایی و بدون مشکل 15.12 ارائه شده و اگر هم چیپ‌های شما قدیمی‌تر از 2012 هست، از طریق ویندوز اپدیت میتونید درایورهای اون رو دریافت کنید. به همه‌ی دوستان توصیه میکنم به ویندوز 10 مهاجرت کنند :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”