سلام
چند روز هست که یک 405 اس ال اکس (موتور TU5) گرفتم
با اینکه ماشین صفره کلی ایراد توش پیدا کردم
متاسفانه چون گارانتی نداره کاری از دستم بر نمیاد تا برم شکایت کنم
ولی چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که دنده یک چه موقعی که از خلاص میزنم به یک و چه موقعی که از 2 به یک میرم ( با وجود اینکه سرعتم 10km/h است ) باز هم دنده یک جا نمیره و مجبورم موقعی که ماشین خلاصه با دنده دو حرکت کنم و وقتی هم که از 2 میخوام به یک برم دنده جا نرفت دوباره برگردم به 2
دنده های دیگه خوب جا میرن و مشکلی ندارم
لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید چه کار باید بکنم
چون یه کم حساس هستم نمیخوام ماشین را همینجوری بدم دست تعمیرکار یه گند دیگه ای هم برام بالا بیاره
ممنون
جا نرفتن دنده 1 در SLX 405 صفر
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
Re: جا نرفتن دنده 1 در SLX 405 صفر
با سلام
والا من از مکانیک سر رشته ندارم فقط شما به من بگو ماشین صفر چرا گارانتی نداره
والا من از مکانیک سر رشته ندارم فقط شما به من بگو ماشین صفر چرا گارانتی نداره
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

-
- محل اقامت: حومه تهران
- سپاسهای ارسالی: 274 بار
- سپاسهای دریافتی: 130 بار
- تماس:
Re: جا نرفتن دنده 1 در SLX 405 صفر
پدال کلاچ زیره پاتون پایین هست یا بالا ؟
میتونید مقداری ریگلاژ کنید بلکه بهتر بشه . دنده جا نرفتن مخصوصا دنده یک ازاد نشدن صفحه هست
ماشین منم تا توقف کامل نمیکردم دنده یک جا نمیرفت . و صفحه من در اثر روغن ریزی گیربکس از بین رفته بود که
با تعویض و ریگلاژ و تعویض بلبرینگ کلاچ مشکلم حل شد و معمولا در دنده یک که دنده حرکت اولیه هست باید ماشین سرعتش خیلی کم باشه
. شما ریگلاژ کنید و پدال بالا بیاد به احتمال مشکلتون حل میشه . چون میگین صفره و نیاز به صفحه نداره .
جای تعجبه چرا صفر کارانتی نداره !!!!

میتونید مقداری ریگلاژ کنید بلکه بهتر بشه . دنده جا نرفتن مخصوصا دنده یک ازاد نشدن صفحه هست
ماشین منم تا توقف کامل نمیکردم دنده یک جا نمیرفت . و صفحه من در اثر روغن ریزی گیربکس از بین رفته بود که
با تعویض و ریگلاژ و تعویض بلبرینگ کلاچ مشکلم حل شد و معمولا در دنده یک که دنده حرکت اولیه هست باید ماشین سرعتش خیلی کم باشه
. شما ریگلاژ کنید و پدال بالا بیاد به احتمال مشکلتون حل میشه . چون میگین صفره و نیاز به صفحه نداره .
جای تعجبه چرا صفر کارانتی نداره !!!!

هاچبک پراید نیست 

-