کمک در مورد خرید موبایل

در اين بخش ميتوانيد درباره گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

کمک در مورد خرید موبایل

پست توسط zxcvb123 »

سلام دوستان
من میخوام یه گوشی آکبند اندرویدی بخرم و میخواستم کمکم کنید
اول اینکه کوچیک باشه و خوش دست مثلا صفحه نمایشش 3.0 تا 3.5 اینچ باشه, برای فقط تماس و sms , فوقش یه برنامه شبکه اجتماعی میخوام
برام مهمه که کیفیت بدنه و کیفیت صفحه نمایشش خوب باشه , صدا مکالمه و اسپیکرش خوب باشه , هنگی نداشته باشه
سخت افزارش اصلا مهم نیست چون همونطور که گفتم گوشی رو برای تماس و sms و فقط یه برنامه جامعه مجازی میخوام
چی پیشنهاد میکنید؟

تو اینترنت گشتم چنتا گوشی با این مشخصات پیدا کردم
لینکاشون

[External Link Removed for Guests]

دوستان بخاطر این دنبال این جور گوشی اندرویدی هستم که به اجبار میخوام گوشی اندرویدی بخرم در حد نیازم هم باشه
آخه من علاقه زیادی به اندروید ندارم از نسل گوشی بازام هنوز عاشق گوشی ها قدیمی و ویندوز موبایل 5 و 6 ام , سیمبین ها سری آخر مثل بل
گوشیم ویندوز موبایلم htc touch 3g ام چند وقت پیش خراب شد و htc hd mini هم رو هم ازم دزدین , بخاطر همینه که دنبال گوشی اندرویدی افتادم تا اگر یه گوشی ویندوزی خوب گیرم بیاد بخرم

یه سوالی دارم میخواستم بدونم آیا میشه روی گوشیا اندرویدی سیستم عامل ویندوز موبایل یا windows ce 6 نصب کرد؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: کمک در مورد خرید موبایل

پست توسط SMH »

, با سلام دوست عزیز
به انجمن خوش اومدید
-----------------------------------
توی لیستی که خودتون گفتید بهترین مورد Smart dido E3510 Dual SIM Mobile Phone هست .
در مورد سوالتون هم طبق معمول نه ، چنین کاری نمیشه کرد .
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
New Member

پست توسط zxcvb123 »

SMH نوشته شده:  , با سلام دوست عزیز
به انجمن خوش اومدید
-----------------------------------
توی لیستی که خودتون گفتید بهترین مورد Smart dido E3510 Dual SIM Mobile Phone هست .
در مورد سوالتون هم طبق معمول نه ، چنین کاری نمیشه کرد .
موفق باشید

سلام داداش
ممنون

درباره گوشی smart بهتره؟ البته این مدل از 145 هزار تا 165 هزار تو اینترنت دیدم , تو سوابق قیمتی این گوشی تو سایت دیجی کالا نشون میده که این گوشی قبلا دیجی کالا 125 هزار تومن میفروختش
اگر شانس بیارم دیجی کالا بیاره بهتره

البته برند gfive یه مدل بالاترم داره اینه
تو دیجی کالا زده سی پیوش 1.0 دو هسته ای هست اما سایت اصلی سازنده اش زده 1.2 دو هسته ای هست اونم مدیا تک 6572

نظرت درباره این گوشی dimo s350 چیه؟
اینم نقد و بررسی همین گوشی

درباره سوال دومم هم یه لینک دانلود ویندوز ce نسخه 6 پیدا کردم که تو توضیحاتش 4 نوع چیپست معرفی کرده بود که میشه روش نصب کرد یکی هم arm بود خوب سی پیو ها گوشیا ها جدیدم arm ه
حتی یادمه قدیم داداشم خودش از یه آموزشی یاد گرفته بود روی سونی اریکسون p990i خودش ویندوز موبایل نصب کرده بود
اگر نصب بشه که عالیه - اگرم نشه باید دنبال یه گوشی ویندوز موبایلی هم بگردم در کنار گوشی اندرویدی که میخوام بخرم باشه
New Member

پست توسط zxcvb123 »

گوشی Smart dido E3510 Dual SIM Mobile Phone گیر نیاوردم

گوشی G-Five President Shark 3 خریدم 106000 هزار تومن
116 هزار تومن بود که 10 هزار تومن بن تخفیف داشتم

رنگ سفیدشو خریدم , جلو گوشی مشکیه و پشت گوشی سفیده
درباره طراحی گوشی باید بگم خیلی خوش دسته , زیباست و استفاده از دونه ها ریز پشت گوشی هم جذابش کرده هم نمیزاره از دست لیز بخوره
دور بدنه حالت هلالی و قوص داره که زیباست و کار کردن با گوشی راحتر میکنه

صفحه لمسی گوشی کارکردش خوبه و حساسه راحت کار میکنه
3 تا دکمه پایین گوشی چراغ بک لایت ندارن اما اونام حساسن و با کوچیکترین اشاره کار میکنن
گوشی قسمت بالاش و پایین حاشیه زیادی اما مناسبی داره که گوشی وقتی تو دست میگیری کوچیکی گوشی اذیت نکنه آخه گوشیا 3.5 اینچی خیلی جسته ریزی دارن که کار باهاشون سخته اما این گوشی هم شکیله هم خوش دست هم کار کردن باهاش راحته

درباره صفحه نمایش واقعا 165 یپکسل در اینچه , یعنی مناسبه و اذیت نمیکنه مثلا من قبل از این DIMO P2 داشتم واقعا بد بود کور میشدی
بلندگو گوشی زیر گوشیه و صداش در حد قیمتش عالیه , چون گوشیا اندرویدی زیر 200 هزاری معمولا اسپیکر پشتی ندارن و اسپیکر تماس جلو هم برای تماسه و آهنگ اما این گوشی اسپکر پشتی ( زیر گوشی ) داره صداش مناسبه

اندرویدش از اندروید خام استفاده شده و اصلا هنگی و ..... نداره نسخه 4.4.2
وای فایوش تو اتصال مشکلی نداره و عمل کرد خوبی داره
روی صفحه نمایش یه برچست هست که نوشته GFIVE وقتی بکنیش روی گوشی یه محافظ صفحه نمایش هست
صدا مکالمه مناسبه , صدا هندزفری خوبه
باتری در حد همون 1300 جواب میده

روی جعبه گوشی نوشته CPU گوشی 1.0 گیگاهرتزه اما توی تنظیمات خود گوشی نوشته SC7715 CORTEX(TM) 1.2 GHZ پس CPU قویی داره
مثلا موبایل Samsung Galaxy J1 Duos SM-J100H Mobile Phone از همین CPU استفاده میکنه از همین CPU با فرکانس 1.2 فقط دو هسته ایه قیمت گوشیشم 390 هزار تومانه

از حافظه داخلی 95 مگابایت در دسترسه که وقتی مموری کارت روش بندازید همه برنامه ها روی کارت حافظه نصب میشن حتی برنامه بازار که روی گوشیا دیگه فقط روی حافظه داخلی نصب میشه اما روی این گوشی روی مموری کارت نصب میشه , خودم از مموری کارت ها معمولی فله ای 8 گیگ خریدم 8 هزار تومن انداختم روش راحت داره کار میکنه

از RAM گوشی 128 مگ در دسترسه که واقعا تعجب داره مثلا هوآوی Y210 قدیم داشتم اونم RAM ش 256 مگ بود اما کلا 70 مگابایتش در دسترس بود اما این 128 مگابایت , کلی بازی هم ریختم جواب داد

تو نصب برنامه ها شبکه ها جتماعی و ..... مشکلی نداره و راحت اجراشون میکنه

من کلا وقتی گوشی دستم رسید و باهاش کارکردم خیلی فراتر از انتظارم بود.
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي تلفن همراه”