sinaset نوشته شده:سلام بر شما
بله همینطور،وقتی یک شی یا اشیاء از کنار فرستنده و گیرنده مادون قرمز رد بشه،نور فرستنده مادون قرمز به شی برخورد میکنه و به گیرنده مادون قرمز بازتاب میشه.
گرانده همان ولتاژ صفر می باشد (برای راحتی کار همان قطب منفی باطری )
با مولتی متر،به راحتی می تونید قطب های باتری رو تشخصیص بدید (که البته معمولا قطب منفی رو به رنگ سیاه و مثبت رو با قرمز مشخص می کنند)
باتشکر.
خوب ولتاژ خروجی چقدر هست؟
البته اگه سوالم درست باشه
مثلا میتونه یک رله ی 6 ولت را یا 12 ولت را کار بندازه که اونم یک لامپ را روشن کنه یا نه؟
ویه سوال دیگه تا چیه میزان میتونم این دو تا دیود را از مدار اصلی دور کنم؟ یعنی اگر دیودها را به دو تا سیم وصل کنم تا چه طولی را میتونم اضافه کنم؟ چون قاعدتا مقاومت سیم میره بالا و ممکنه دیودها اصلا روشن نشن که بخوان نور بدن و اون گیرنده هم بخواد تشخیص بده؟
یه سوال دیگه ضمن عرض تشکر البته؟
من تصورم این بود که این دیود گیرنده باید خیلی ساده تر از این ها باشه و البته امیدوارم که با این صنعت الکترونیک امروزی تصور من قابل برآورده شده حتی توسط یه سنسور دیگه باشه. منظورم اینه که تصورم این بود ه این دیور گیرنده در صورتی که نور مادون قرمز بهش برخورد کنه مسیر عبور را برای جریان باز کنه یعنی خودش به صورت سری در مدار قرار بگیره و وقتی نور بشه میرسه مادون قرمز را میگم اجازه ی عبور جریان را بده
اما ظاهرا اینجوری نیست
سنسور دیگه ای نیست که به صورت سری در مداز قرار بدیم و با دریافت نور مادون قرمز یا حتی مثلا کلا سنسورش چیز دیگه ای باشه مثلا اولتراسونیک اما مهم اینه که سری قرارش بدیم و بعد از تحریک اجازه ی عبور جریان بده
همه ی مدارهایی که تا الان دیدم نیاز به یک مدار پشتیبانی دارن