اعترافات هولناك مرد جوان از جنايتي كم سابقه‌ پرده برداشت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

يك روانشناس: هر دو متهم داراي اختلالات رواني شديد بوده‌اند

سرويس: حوادث
1385/06/24
09-15-2006
10:26:49
8506-12920: کد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

مردي كه پس از برقراري رابطه غيراخلاقي با زني، براي از بين بردن همسر وي دست به جنايت هولناكي زد‏‏، با اعترافات زن خيانتكار شناسايي و دستگير شد؛ يك روانشناس در اين باره گفت: هر دو متهم داراي اختلالات روحي شديد بوده‌اند.

گزارش وقوع جنايت بيرحمانه

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، اوايل شهريور ماه سال جاري، ماموران معاونت آگاهي شهرستان «خوي» استان آذربايجان غربي از وقوع يك فقره قتل هولناك مردي با هويت «جمال ـ ق» مطلع شدند.

در پي وقوع اين جنايت كه نوعي ترس و اضطراب را در ميان مردم شهر خوي ايجاد كرده بود، كارآگاهان آگاهي با توجه به حساسيت موضوع بلافاصله جهت شناسايي و دستگيري عامل يا عاملان قتل وقوعي وارد عمل شدند.

بر اين اساس جلسه‌اي با حضور سرپرست فرماندهي انتظامي شهرستان خوي برگزار شد كه و در آن، فيلم تهيه شده از قتلگاه و بدن بي‌جان و بدون سر «جمال» كه به طور نامناسب و در نهايت سنگدلي مضروب شده بود، مورد بررسي قرار گرفت و ماموران را با دو فرضيه روبه‌رو كرد.

بازجويي از همسر مقتول

بدين ترتيب كارآگاهان با اين فرضيه كه قتل به احتمال زياد ارتباطي با مسايل ناموسي دارد، تحقيقات را با تمركز بر روي خانواده مقتول آغاز كردند و در حالي كه چند مظنون در رابطه با اين پرونده مورد بازجويي‌ قرار گرفتند، تناقض گويي همسر مقتول به نام «گلي»، شك ماموران را بر انگيخت.

بر اين اساس ماموران با استفاده از روشهاي فني پليس، وي را به طور گسترده مورد بازجويي قرار دادند كه وي در ابتدا منكر هر گونه ارتكاب به قتل شد اما در ادامه بازجويي‌ها سرانجام زماني كه مطلع شد، ماموران از ارتباط او با مرد ديگري آگاه هستند، قفل سكوت را شكست و لب به اعتراف گشود.

«گلي»، وجود رابطه غيراخلاقي را فاش كرد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران «گلي»، ماجرا را اين گونه بازگو كرد: از مدتها پيش من و همسرم با هم اختلاف داشتيم. براي رهايي از اين اختلاف با شخصي به نام «سلمان» آشنا شدم و در در جريان دوستي با او، تن به رابطه غيراخلاقي دادم.

وي ادامه داد: زماني كه «سلمان» به من گفت: «دوستت دارم»، علاقه‌ام به او دو چندان شد و اين در حالي بود كه وي قصد داشت، مرا از زندگي با «جمال» رها كرده و با خود به تركيه ببرد، از اين رو مانع اصلي براي فرار، «جمال» بود، بنابراين به «سلمان» پيشنهاد دادم كه «اگر مي‌خواهد مرا با خودش به تركيه ببرد بايد شوهرم را بكشد».

با اعترافات هولناك «گلي»، ماموران بلافاصله وارد عمل شده و پس از شناسايي منزل «سلمان» در روستاي «سنت» در اقدامي غافلگيرانه شبانه وارد منزلش شده و او را دستگير كردند.

دستگيري متهم به قتل

پس از انتقال «سلمان» به مقر انتظامي، با احتمال اين كه وي در ارتكاب جنايت نقشي داشته، او را مورد بازجويي قرار دادند، اما وي در حالي منكر ارتكاب قتل شد كه در ادامه پي برد،ماموران از رابطه او با «گلي» مطلع هستند، از اين رو در تحقيقات بعدي اعتراف كرد: از چندي پيش با «گلي» ارتباط غيراخلاقي برقرار كردم، اما به دليل اين كه «گلي»، شوهر داشت، نتوانستيم با يكديگر ازدواج كنيم و اين در حالي بود كه چندين بار براي از بين بردن «جمال» اقدام كرده بودم اما هر بار به دليل فشار روحي شديد ناشي از ارتكاب جنايت منصرف شدم.

به گزارش ايسنا «سلمان» ادامه داد: سرانجام شب حادثه، «گلي» به من گفت: «اگر جمال را نكشي و به همين وضع ادامه دهي عليه تو اعلام شكايت مي‌كنم كه به زور به من تجاوز كردي».

اعترافات هولناك

وي معترف شد: من نيز به دليل علاقه و عشقي كه به «گلي» داشتم، نقشه قتل را كشيدم، بنابراين بعد از ظهر روز حادثه به «جمال» كه با او دوست بودم، گفتم: امشب مي‌خواهم در معدن (محل كار مقتول) بيايم و شام را مهمانت باشم، از اين رو با مقداري مواد غذايي به معدن رفتم و پس از صرف شام، «جمال» به علت خستگي زياد خوابيد.

متهم در ادامه اظهاراتش به ماموران گفت: من نيز از فرصت به دست آمده استفاده كردم و با كارد آشپزخانه‌اي كه همراهم برده بودم به صورت ناگهاني سه ضربه به سينه «جمال» وارد كردم و از آنجا كه با ضربات وارده نيمه جان شده بود، براي اطمينان از مرگش، طنابي به دور سر او انداخته و خفه‌اش كردم.

در اين ميان حين خفه كردن مقتول، ديدم چهره من در چشمانش افتاده است، از اين رو تصميم گرفتم سرش را از تنش جدا كنم. بدين ترتيب با همان چاقو سرش را بريده و با خود بردم تا جاي ديگري دفن كنم.

«سلمان» اظهار كرد: پس از دفن كردن سر «جمال»، شب را به صبح رساندم، اما صبح روز بعد، به دليل ترس از فاش شدن جنايت تصميم گرفتم، سر وي را از بين ببرم و به همين دليل، سر جدا شده مقتول را از محل دفن خارج كرده و با سنگ بزرگي، سه ضربه به آن وارد كردم كه به متلاشي شدن مغزش منجر شد و در محل ديگري دفن كردم.

با اعترافات هولناك «سلمان»، ماموران به سرعت به محل دفن سر مقتول رفته و جسد را تحويل پزشكي قانوني دادند.

به اين ترتيب با تكميل اعترافات، پرونده به همراه دو متهم براي بررسي‌هاي حقوقي در اختيار مقامات قضايي قرار گرفت و تحقيقات پليسي در خصوص اين جنايت بيرحمانه همچنان ادامه دارد.

يك روانشناس: نارضايتي از زندگي زناشويي و اختلالات شخصيتي عامل وقوع جنايت است

در اين ميان دكتر مهري نژاد، روانشناس و مدرس دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا، با بررسي وقوع اين جنايت هولناك، اختلافات خانوادگي و ازدواج‌هاي نابهنجار را ريشه وقوع اين نوع قتلها دانسته و مي‌گويد: زماني كه علاقه كافي ميان زوجين وجود نداشته باشند و افراد از زندگي زناشويي خود ارضاء نشوند، به دنبال تامين نيازهاي خود به شيوه‌هاي نامشروع و غيراخلاقي مبادرت مي‌كنند.

وي با بيان اين كه «گلي» كه براي جبران اختلافات با همسرش به سمت دوستي و رابطه نامشروع مي‌رود، داراي اختلالات رواني و شخصيتي از نوع شديد است، خاطرنشان مي‌كند: اين افراد به دليل مشكلات خانوادگي، هنجارها و حساسيت‌هاي جامعه را رعايت نكرده و دست به كارهايي مغاير با عفت عمومي مي‌زنند.

به گفته اين روانشناس، اين زن بدليل ترس از جدايي و طلاق با حفظ همسر، در زندگي خانوادگي كجروي داشته است.

به گزارش ايسنا دكتر مهري نژاد با اعلام اين كه بسياري از افراد در زندگي زناشويي خود راضي نيستند اما مرتكب چنين عملي نمي‌شوند، مي‌افزايد: نارضايتي از زندگي مشترك و اختلالات شخصيتي، دو عامل ايجاد كننده اين جنايت است.

وي در خصوص ارتكاب هولناك قتل از سوي قاتل يا همان معشوق «گلي» به ايسنا مي‌گويد: عامل ترس ناشي از تهديد گلي مبني بر شكايت از «سلمان» و وحشت از مجازات، فرد را به حدي رسانده كه مجبور شود، براي از بين بردن «جمال»، دست به جنايتي بيرحمانه بزند و به اين ترتيب تركيبي از ترس و آسيب پذيري شخصيتي، اين حادثه را رقم زده است.

افراد داراي مشكلات شخصيتي بايد از دوران كودكي شناسايي شوند

اين مدرس دانشگاه در خصوص راهكارهاي جلوگيري از وقوع اين گونه رفتارها كه به قتل منتهي مي‌شود، تاكيد مي‌كند: در هر جامعه‌اي معمولا درصدي از افراد دچار اختلالات شخصيتي هستند كه ريشه بيشتر آنها در تربيت خانوادگي است. بر اين اساس شناسايي افراد دچار انواع مشكلات روحي و رواني از دوران كودك و تحت نظر بودنشان در مراكز تخصصي مي‌تواند از وقوع حوادثي نظير آنچه رخ داده جلوگيري كند.

اين روانشناس مي‌افزايد: در اين ميان حمايت از زنان و بررسي مشكلات خانوادگي آنها نيز در درجه اهميت قرار دارد، چرا كه نقش مردان و رفتار آنها با زنان، خود مي‌تواند در تشديد و يا از بين رفتن اختلالاتشان خودداري كن
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

بايد اعدام گردد.
من حاضرم با دستهاي خودم تکه تکش کنم.
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Saeid12345, جان 8)

داری کم کم خطرناک میشی 8) 8) 8)

ما که خیلی مخلصیم بقیه رو نمی دونم :grin:
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
چترباز شماره 1 جان نترس این سعید ما قلیش اندازه یک گونگیشکه (همون گنجشک) :grin:
ولی متاسفانه وضع جامعه هر روز داره بدتر میشه :-?
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

اگه اقدامات انتظامي زياد بشه مي گن مردم رو تو خفقان نگه داشته نكنه مي گن اوضاع نا امنه بد بخت اين دولت :lol:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

mach1, جان

قلبش اندازه یه گنجشک نیست اندازه یه پنگوئنه (آواتار سعید جان) :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

عجب دوستاني دارم من! :grin:
آقا کريم آواتار من در ظاهر عکس پنگوئن هست ولي در واقع علامت سيستم عامل لينوکس تحت وب ميباشد. :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Saeid12345, جان

شرمنده من اینونمی دونستم :? فکر کردم عکست است :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

فکر کردم عکست است

دستت درد نکند! :-?
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Saeid12345, جان

شرمنده :o شوخی کردم.

شرمنده :o :o :o
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”