sorena8803 نوشته شده:با سلام
*سخت ترین مرحله پزشکی است که به کوچکترین دلیلی رد می کنند.خصوصا پرانتزی بودن پا که تقریبا ردخور نداره البته یک واقعیت هست و اون هم اینکه خیلی ممکنه به یک دلیل واهی رد بشی.دندان،قد و وزن،مهره های کمر قلب و کلا همه جا(واقعا همه جا)
*ورزشی :که شامل بارفیکس،دو،دراز نشت میشه که متاسفانه تعداد حداقل رو نمیدونم ولی پیگیر میشم تا فردا انشاالله پیدا میکنم ولی تضمینی نیست
*یک مرحله روانشناسی است که من چیزی ازش یادم نمیاد ولی سخت نیست.
*اما این مرحله مصاحبه عقیدتی و سیاسی اگه مثل زمان ما باشه اول عقیدتی:1-ارکان و واجبات نماز2-نمازهای واجب 3-نحوه خواندن نماز آیات و فطر 4-نحوه غسل وضو وتیمم 5-مبطلات روزه 6-نحوه نماز جمعه 6-نماز جمه و جماعت میری؟ 7-خطبه های این هفته درباره چی بود؟ 8-امام جمعه وجماعتی که میری اسمشون چیه؟ 9-میوه اگر آوردند پوست نکنید(مکروه است) 10-چایی اگه آوردند فوت نکنید(باز هم مکروه است) 11-متلا نماز جمعه ساع چند شروع میشه؟
دوم سیاسی و عمومی 1-مسوولین رده بالای مملکت امشون چیه؟ 2-چند واقعه مهم روزهای اخیر چیست 3-چند مراسم دارای راهپیمایی واعیاد ومناسبتهای منجر به تعطیلی 4-نظرت درباره مثلا قطعنامه چهارم چیه؟
تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
Re: دانشگاه افسری
- سپاسهای ارسالی: 20 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
Re: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی
با سلام
ببخشید من دقیقا نمیدونم کدوم تاپیک باید سوال بپرسم
من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی الکترونیک (فنی) هستم و علاقه ی زیادی به نیروی زمینی ارتش دارم
این طور که فهمیدم ارتش در صورت نیاز با استفاده از ماده 52 استخدام که مربوط به دانش آموخته ها میشه نیرو می گیره .
در مورد رسته یک نظامی در اینترنت مطلب مناسبی نیست
سوالم اینه که رسته نظامی کسایی که استخدام میشن چطوری مشخص میشه ؟ دست خودشونه ؟ آیا قابل تغییر هست ؟؟
بعضی ها میگن ارتش جای خوب و بد داره ؟ درسته ؟
یک نفر که نظامیه و اطلاع (( دقیق )) داره توضیح بده .
با تشکر ...
ببخشید من دقیقا نمیدونم کدوم تاپیک باید سوال بپرسم
من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی الکترونیک (فنی) هستم و علاقه ی زیادی به نیروی زمینی ارتش دارم
این طور که فهمیدم ارتش در صورت نیاز با استفاده از ماده 52 استخدام که مربوط به دانش آموخته ها میشه نیرو می گیره .
در مورد رسته یک نظامی در اینترنت مطلب مناسبی نیست
سوالم اینه که رسته نظامی کسایی که استخدام میشن چطوری مشخص میشه ؟ دست خودشونه ؟ آیا قابل تغییر هست ؟؟
بعضی ها میگن ارتش جای خوب و بد داره ؟ درسته ؟
یک نفر که نظامیه و اطلاع (( دقیق )) داره توضیح بده .
با تشکر ...
ک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی
ببخشید دوستان
من پاپول مرواریدی دارم. تو تست اورولوژی نیرودریایی ارتش احتمال رد شدنم هست؟
من پاپول مرواریدی دارم. تو تست اورولوژی نیرودریایی ارتش احتمال رد شدنم هست؟