کدوم دي وي دي رايتر بهتره؟

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: کدوم دي وي دي رايتر بهتره؟

پست توسط CAESAR »

سلام دوستان
بنده کارم با رایتر زیاده بطوریکه بصورت متوسط هر 5 یا 6 ماه هردو رایترم رو باهم عوض میکنم چون عمر مفیدشون تموم میشه و DVD میسوزونن.
سونی، لایت آن، سامسونگ و ال جی استفاده کردم و همه شامل این تعویض شدند یعنی عمرشون در یک حد بوده.
دیدم که همه برند پلکستون رو پیشنهاد دادند، من برام هزینش خیلی مهم نیست فقط عمر بالاشه که ملاکه.
این برند خیلی کمیابه متاسفانه، اگر آدرس فروشگاه آنلاینی رو دارید یا کسی که بتونه برام پست کنه لطف بفرمایید.
با سپاس
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 3027 بار
سپاس‌های دریافتی: 299 بار

پست توسط varyag »

CAESAR نوشته شده:سلام دوستان
بنده کارم با رایتر زیاده بطوریکه بصورت متوسط هر 5 یا 6 ماه هردو رایترم رو باهم عوض میکنم چون عمر مفیدشون تموم میشه و DVD میسوزونن.
سونی، لایت آن، سامسونگ و ال جی استفاده کردم و همه شامل این تعویض شدند یعنی عمرشون در یک حد بوده.
دیدم که همه برند پلکستون رو پیشنهاد دادند، من برام هزینش خیلی مهم نیست فقط عمر بالاشه که ملاکه.
این برند خیلی کمیابه متاسفانه، اگر آدرس فروشگاه آنلاینی رو دارید یا کسی که بتونه برام پست کنه لطف بفرمایید.
با سپاس

سلام خدمت شما دوست عزیز در مورد برند آخری که ذکر کردید بنده اطلاع دقیقی ندارم ولی خودم از مارک asus استفاده میکنم که برای من خوب بوده البته مثل شما ازش کار نکشیدم، اما بنده خدایی که مغازه محصولات فرهنگی داشت هم از همین ایسوس استفاده می کرد و گفت تنها مشکلی که باهاش داشتم این بود که بعد دوسال این ریل خروجیش به نسبت سابق کندتر شده ولی مشکل دیگه ای نداره
پیشنهاد میکنم این مارک رو هم امتحان کنید
موفق باشید
افتادگی آموز گر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
نردبان این زندگی ما و منی ست ____عاقبت این نردبان بشکستنیست
لاجرم آن کس که بالاتر نشست ______استخوانش سخت تر خواهد شکست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام بر شما

اینجا را ببینید:
Please Login or Register to see this codeشما باید برای کار با DVD همه نکات ایمنی را رعایت کنید، به عنوان مثال به دستگاه استراحت لازمه را بدهید،و سعی کنید با سرعت پایین تر عملیات رایت را انجام دهید. فاصله بین هر رایتتان خوب باشد. و در صورت عدم نیاز و اجبار از رایتر استفاده نکنید و ..
ضمن اینکه منبع تغذیه خوب و کیسی با تهویه خوب و محیط خنک نیز تاثیر مثبت به عملکرد و طول عمر دستگاه شما دارد.

باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”