طراحی سه بعدی تانک ذوالفقار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

طراحی سه بعدی تانک ذوالفقار

پست توسط mo.rahimzade »

سلام خدمت تمام دوستان عزیز
این اولین پست بنده توی این انجمن هست و امیدوارم بتونم به کمک شما اطلاعات اولیه و الزامی برای طراحی مدل تانک ذوالفقار رو کسب کنم
... و پیش از هر چیز باید به خاطر استفاده از الفاظ و تعاریف آماتورم در مورد تانک ها عذر خواهی کنم!!

همون طور که می دونید تنها تصاویری که از ذوالفقار در دسترس هست مربوط به رژه ی ارتش و اگر اشتباه نکنم یه نمایشگاه هست که اون رو هم با پوشش محافظ حرارت پوشندن و این کار باعث میشه پیدا کردن رفرنس برای طراحی به شدت مشکل بشه به علاوه این که همون معدود تصاویر هم با کیفیت بسیار پایین هستن ... پس تنها راه ممکن برای من اینه که تمام اجزا رو بررسی کنم و خودم بلوپرینت تانک رو بکشم که البته تا حالا توی نت همچین چیزی ندیدم ، تنها مورد طراحی تانک ذوالفقار توی سایت های خارجی مثل turbosquid.com هست که متاسفانه اون هم فروشی هست و امکان استفاده اش برای دوستان مون داخل کشور وجود نداره

=======================================================================

تصویر

دوستان عزیز شنی تانک ها چه طور هست و البته تانک ذوالفقار البته اگه بتونید از روی عکس حدس بزنید
چیزی مثل تصویر پایین
تصویر
به علاوه چرخ ها چه طور قرار می گرن و نقش اون چرخ های کوچیک چی ست؟!

در مورد برجک این تانک کسی اطلاعاتی داره مخصوصا با لای اون ... جایگاه فرمانده و ...
باید کاملا مثل تانک آبرامز آمریکایی طراحی اش کنم؟!

نمی دونم شاید اولین پست م کمی گنگ شده باشه اگه این طوره ان شا الله فردا چند تا از طراحی های دستی م رو براتون میزارم تا این مشکل بر طرف شه
پیشاپیش ممنون
New Member

Re: طراحی سه بعدی تانک ذوالفقار

پست توسط mo.rahimzade »

سلام دوستان عزیز

تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

اینها یه سری از طرح های اولیه هستن اما همون طور که قبلا گفته بودم از قسمت بالایی برجک هیچ تصویری وجود نداره و من هم نمی خوام یه تصویر خیالی از اون رو بسازم ... اگر کسی علاقه داره ومی تونه ، عاجزانه ازش می خوام بنده رو راهنمایی کنه

ان شا الله توی پست بعدی نقاط کور تانک که عکس با کیفیتی ازش موجود نیست به علاوه سوال هام رو مطرح می کنم

ممنون
New Member

پست توسط mo.rahimzade »

سلام وقت تون به خیر دوستان

تصویر

این لامپ جلوی تانک آبرامز هست که می خوام لامپ ذوالفقار رو هم مثل اون بسازم ( البته با تغییرات)
اسم دقیق این قطعه توی تانک چیه؟!
توی گوگل چی سرچ کنم که عکس بزرگ تر و با کیفیت تر همین قطعه یعنی لامپ جلوی تانک رو پیدا کنم؟!
به علاوهاون قطعه قرمز الزاما باید وجود داشته باشه؟

تصویر

سوال دوم اون قسمت هایی که توی تانک ذوالفقار مشخص کردم همون قطعات توی تانک آبرامزه؟!
یعنی سایت توپچی و سایت پانارومیک؟!
اگر همون هاست اسم اصلی شون چیه؟! اسم انگلیسی شون تا بتونم توی گوگل سرچ کنم
New Member

پست توسط mo.rahimzade »

اینم بلوپرینت تانک ذوالفقار
کامل و دقیق ترین طرحی ه که از این تانکه موجوده

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”