این اولین پست بنده توی این انجمن هست و امیدوارم بتونم به کمک شما اطلاعات اولیه و الزامی برای طراحی مدل تانک ذوالفقار رو کسب کنم
... و پیش از هر چیز باید به خاطر استفاده از الفاظ و تعاریف آماتورم در مورد تانک ها عذر خواهی کنم!!
همون طور که می دونید تنها تصاویری که از ذوالفقار در دسترس هست مربوط به رژه ی ارتش و اگر اشتباه نکنم یه نمایشگاه هست که اون رو هم با پوشش محافظ حرارت پوشندن و این کار باعث میشه پیدا کردن رفرنس برای طراحی به شدت مشکل بشه به علاوه این که همون معدود تصاویر هم با کیفیت بسیار پایین هستن ... پس تنها راه ممکن برای من اینه که تمام اجزا رو بررسی کنم و خودم بلوپرینت تانک رو بکشم که البته تا حالا توی نت همچین چیزی ندیدم ، تنها مورد طراحی تانک ذوالفقار توی سایت های خارجی مثل turbosquid.com هست که متاسفانه اون هم فروشی هست و امکان استفاده اش برای دوستان مون داخل کشور وجود نداره
=======================================================================

دوستان عزیز شنی تانک ها چه طور هست و البته تانک ذوالفقار البته اگه بتونید از روی عکس حدس بزنید
چیزی مثل تصویر پایین

به علاوه چرخ ها چه طور قرار می گرن و نقش اون چرخ های کوچیک چی ست؟!
در مورد برجک این تانک کسی اطلاعاتی داره مخصوصا با لای اون ... جایگاه فرمانده و ...
باید کاملا مثل تانک آبرامز آمریکایی طراحی اش کنم؟!
نمی دونم شاید اولین پست م کمی گنگ شده باشه اگه این طوره ان شا الله فردا چند تا از طراحی های دستی م رو براتون میزارم تا این مشکل بر طرف شه
پیشاپیش ممنون