MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:
با سلام به شما استاد بزرگوار , جناب کاپتن رامین و تشکر از پاسخهاتون
1- این امواجی که تا 30 روز ارسال میشه حاویِ چی هست ؟
2- بعضی از مسیرهای هواپیماها روی آبهای بسیار عمیق هست که تا چند کلومتر هم میرسه
اگر فرستنده روی سطح آب باشه میتونه مستقیماً امواج بفرسته به ماهواره ها و محل دقیق رو خبر بده یا امواج ارسال کنه به شعاع چند کیلومتری اما دریافت امواج از فرستنده ای که در قعر دریا و اقیانوس هست بردش خیلی کمتره
3- امواج ارسالی باید حاوی مختصات محل سقوط هواپیما باشه تا با کمکش بشه مستقیم بریم سراغ هواپیما
4- دستگاهی که گفتم , به اندازه ی یک توپ تنیس یا کمی برزگتر هست و اندازه اش در مقابل جثه ی غول آسای هواپیما هیچ هست . تازه میشه حفره ای براش تعبیه بشه که درونش جا بگیره و با سقوط هواپیما در آب , سنسورش فعال میشه و با کمک فنر یا یک کپسول کوچک هوای فشرده مثل کپسول جلیقه ی نجات , از هواپیما هُل داده میشه و میاد روی سطح آب و چون به محض فرو رفتن در آب جدا میشه پس زیر بدنه هم گیر نمی افته
همین دو سه روز پیش یک فرستنده به اندازه ی یک توپ تنیس رو نشون داد که زدند سر یک نیزه و نیزه رو فرو کردند درون یخ یخچالهای قطب و گفت این فرستنده تا چند سال امواج میفرسته به ماهواره های نزدیک زمین (150 km) و باهاش ميشه فهميد یخچالهای قطبی روزانه چقدر حرکت میکنه .
یک حسن دیگه ی این فرستنده ی شناور اینه که هر جا بره با جریان آب و باد , قطعات هواپیما یا جسدهای احتمالی هم باهاش میرند . یعنی جهت حرکت راحت مشخص میشه و نیازی به جستجوی مساحتهای پهناور نیست چون دیگه میدونند جریان آب و باد قطعات شناور رو به کدوم سمت برده
5- بنده اگر بخوام این مطلب رو به گوش مسئولین برسونم باید مستقیم با ایرباس و بوئینگ مکاتبه کنم یا سازمان جهانی هواپیمائی ؟
با تشکر از وقتتون
سلام دوستان
حدود 18 ماه پیش بنده این موضوع رو مطرح کردم و دو سه روز بعدش ایمیل زدم به ایرباس و بوئینگ و این موضوع رو به اطلاعشون رسوندم که جعبه سیاه نباید امواج خالی ارسال کنه بلکه باید مختصات محل سقوط رو ارسال کنه
و موضوع فرستنده ی شناور رو هم به اطلاعشون رسوندم
حالا دیروز در یکی از کانالهای اخباریِ جهان گفت که از سال 2018 دیگه جعبه سیاههای هواپیماها مختصات محل سقوط هواپیما رو ارسال میکنند نه یک موج خالی بدون پیام
البته اشاره ای نکرد که آیا وسیله ی شناوری هم به هواپیما اضافه میشه تا موقع سقوط در آب , اون وسیله روی آب بمونه و مختصات محل سقوط رو ارسال کنه
نمیگم پیام بنده باعث شد بالاخره به این فکر بیافتند که ارسال امواج خالی اشتباهه و باید مختصات محل سقوط ارسال بشه
اما این خبر نشون میده که موضوعی که بنده ی مخلص مطرح کردم چیز مهمی بود
بعد از راه افتادنِ این سیستم دیگه لازم نیست کلی کشتی و هواپیما و ماهواره دنبال محل سقوط هواپیما بگردند بلکه خودِ امواج ارسالی از جعبه سیاه بهشون میگه هواپیما دقیقاً کجاست