SMH نوشته شده:bamn, همش که اهنگ بود![]()
![]()
![]()
بابزی داره میاد![]()
![]()
![]()
باگزی ، نه بابزی ، و دوبار هم شلیک می کنه!
برای این همش آهنگه چون موسیقی متن این فیلم از خودش خیلی معروف تره و جزو برترین موسیقی متن های تاریخ سینماست! تعجب می کنم شماها چطور نمی شناسید؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

SMH نوشته شده:bamn, همش که اهنگ بود![]()
![]()
![]()
بابزی داره میاد![]()
![]()
![]()

mosiuo نوشته شده:فک کنم جواب سوال :فیلم bugsy محصول 1991 باشه که به خاطر موسیقی متن فیلم نامزد جایزه اسکار هم شد.فیلم گنگستری مربوط به مافیا.
انصافا موسیقی جالبی داره محشره

mosiuo نوشته شده:از 30 تا فیلمی که معرفی کرده بود 90 درصدشو دیدم همه موسیقی هاش رو هم دانلود کردم اما هیچ کدوم شباهتی به قطعه ای که شما گزاشتین نداشت.
هر چند قرار بر گزاشتن دیالوگ فیلم ها بود نه موسیقی متن فیلم.

bamn نوشته شده: مسابقه شماره 8 : " جی اف کی " (JFK) محصول 1991 آمریکا ساخته الیور استون
واقعاً نمی دونستید یا قهر کردید؟
اگر نمی دونستید که اشکالی نداره ، فقط دیگه به خودتون نگید خوره فیلم ، چون یک خوره فیلم واقعی به اونچیزی که داره تماشا می کنه توجه می کنه و اون رو به ذهنش می سپره!
اگر هم قهر کردید ؛ خب ، چه انتظاری داشتید؟ اولاً قرار نبود فقط دیالوگ خالی باشه ، اول کار چی گفته بودم؟ " ... چند جمله مشخص ، یا یک صدا و آهنگ آشنا ... " . دوماً همینه دیگه! کسانی که خوره فیلم هستن یا ادعای فیلم بین حرفه ایی بودن دارند نباید وقت خودشان را با آمریکن پای و توآلایت و ... هدر بدهند . باید بروید سراغ آثار کلاسیک و ماندگار .
این اخطار اول . گفته بودم که اگر سه اخطار پشت سر هم بدهم ، تعطیلش می کنم ، پس اگر در مورد جواب مطمئن نیستید ، باز هم حدستان را بیان کنید و از اینکه بگویم اشتباه است نترسید!
بعدی کمی مشکل تر است و اگر باز هم بی جواب بمانم آنوقت مجبور می شوم برای ندادن اخطار سوم یک مورد خیلی آسان انتخاب کنم!
مسابقه شماره 9 : [External Link Removed for Guests]
لینک کمکی : [External Link Removed for Guests]