mosiuo نوشته شده:من ادعای خوره فیلم بودن ندارم چون حافظه خوبی ندارم.فیلمهای سربالی زبادی دیدم اما جز بتمن هیچکدوم لیاقت واقعی رفتن جزع 100 فیلم برتر رو ندارن.بتمن هم دیالوگهای بسیار زیباش برتریش داده.لاعقا ژانر فیلم رو بگو ببینم اکشنه یا ترسناک یا جنایی.
:تعداد معدودی از فیلم ها در تاریخ هالیوود هستند که دوران جلوه های ویژه سینمایی را به قبل و بعد از خود تقسیم می کنند . فیلم هایی مثل کینگ کنگ (1933) ، جنگ ستارگان (1977) یا آواتار (2009) . این فیلم هم یکی از همان معدود فیلم هاست . حتی اگر در مورد جواب مطمئن نیستید باز یک حدسی بزنید که اخطار دوم را ندهم!
بله ، پاسختان کاملاً صحیح است .درباره کاراکتر مخوف هانیبال لکتر تاکنون دست کم پنج فیلم سینمایی ساخته شده که " سکوت بره ها " ساخته جاناتان دمی بهترین آنهاست و جوایز اسکار بهترین فیلم ، بهترین کارگردانی ، بهترین فیلمنامه اقتباسی و بهترین بازیگران زن و مرد نقش اصلی را کسب نموده است .
پاسخ مسابقه شماره 29 : فیلم " جولی و جولیا " (Julie & Julia) محصول 2009 آمریکا به کارگردانی نورا افرون و بازی مریل استریپ ، امی آدامز و استنلی توچی .
این فیلم داستان واقعی جولی پاول (امی آدامز) است که تصمیم می گیرد به عنوان سرگرمی همه 1000 دستور پخت و آشپزی کتاب آشپزی جولیا چایلد را در 1000 شب متوالی و به ترتیب فهرست کتاب پخته و تجربه اش را در یک وبلاگ بنویسد ، اما این وبلاگ خیلی زود تبدیل به یکی از پرطرفدارترین صفحات اینترنت شده و خانم پاول مشهور می گردد . فیلم در کنار این داستان به حدود نیم قرن قبل هم می پردازد و راهی که خانم جولیا چایلد به عنوان اولین نویسنده زن کتاب آشپزی در آمریکا برای نوشتن کتابش پشت سر گذاشت . حوادث فیلم در سال 2002 می گذرد و در آن زمان خانم چایلد واقعی همچنان در قید حیات بود (او در سال 2004 فوت کرد) و از کاری که خانم پاول با کتابش کرد اصلاً راضی نبود و این مسئله در اواخر فیلم هم به صورت گذرا مورد اشاره قرار گرفته است . با اینکه منتقدان بخش های مربوط به جوانی جولیا چایلد را بیشتر پسندیدند و یکی از بی نهایت! نامزدی های اسکار خانم استریپ برای این فیلم ثبت شد ، به عنوان کسی که بیشتر از 10 سال دارم وبلاگ نویسی می کنم ، بخش های مربوط به خانم پاول را بیشتر دوست دارم .
و اما مسابقه شماره 30 :[External Link Removed for Guests]
لینک کمکی : [External Link Removed for Guests]
در ضمن ، می خواستم چند تا سورپرایز هم برایتان بگذارم ، اما چون این صفحه خیلی سوت و کور است و جز یکی-دو نفر ، هیچکس دیگری مشارکت ندارد ، آنها را در کانال تلگرامم گذاشتم . اگر می خواهید استفاده کنید ، تشریف ببرید آنجا! [External Link Removed for Guests]