مهشید زنده زنده سوخت مهیار به دیه محکوم شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

مهشید زنده زنده سوخت مهیار به دیه محکوم شد

پست توسط Karim1504 »

ایسکانیوز ـ پسری که به دنبال مرگ دختر مورد علاقه اش بازداشت شده و مدعی است مهشید خودسوزی کرده ، امروز در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران به دیه محکوم شد.

به گزارش خبرنگار سرویس حوادث ایسکانیوز، در آخرین نشست رسیدگی به این پرونده که شنبه 15 مهر 85 در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران به ریاست قاضی عزیزمحمدی برگزار شد شهریاری – نماینده دادستان – به تشریح کیفرخواست پرداخت: شامگاه 22 مرداد مهیار، بدن سوخته و نیمه جان دختری به نام مهشید را به بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری تهران رساند و مدعی شد او به دنبال مشاجره لفظی، روی خود بنزین پاشیده و خودسوزی کرده است.

در این میان بازپرس کشیک دادسرای جنایی به بیمارستان رفت و از مهشید بازجویی کرد.

دختر نیمه جان در آخرین لحظه های زندگی خود مهیار را عامل آتش سوزی نامید: وقتی با مهیار درگیر شدم، او در انتهای یک کوچه خلوت گالن بنزین را روی سرم ریخت و ته سیگار روشن را رویم انداخت من به خاطر علاقه زیادم به او دروغ گفتم که خودسوزی کرده ام اما حالا واقعیت را می گویم.
نماینده دادستان ادامه داد: اکنون با توجه به اظهارات مهشید پیش از مرگش و همچنین مدارک موجود برای مهیار 23 ساله تقاضای اشد مجازات اسلامی دارم سپس مادر مهشید مقابل قاضی عزیزمحمدی قرار گرفت و برای متهم تقاضای مرگ کرد.
وکیل مدافع اولیای دم نیز به رییس شعبه 71 دادگاه کیفری گفت: وقتی بر بالین مهشید حاضر شدم و حرفهای او را درباره رابطه اش با مهیار شنیدم از بازپرس جنایی خواستم تحقیقات بیشتری بکند حال به نمایندگی از مادر و خواهر داغدار مهشید از محضر دادگاه برای مهیار تقاضای اشد مجازات اسلامی دارم.
وقتی نوبت به مهیار رسید به دفاع از خود پرداخت: آدمکش نیستم. من عاشق مهشید بودم و زمانی که خودسوزی کرد خیلی تلاش کردم با دستانم آتش را خاموش کنم اما...
وی ادامه داد: یک هفته ای می شد مهشید با خواهرش به ترکیه رفته بود و من در آن زمان سرباز بودم وقتی دختر مورد علاقه ام به ایران بازگشت چندین بار تلفنی خواست همدیگر را ببینیم اما قبول نکردم تا اینکه به در خانه مان آمد و ناچار شدم با او صحبت کنم. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: مهیار اضافه کرد: مهشید می گفت پراید خریده و در یک از خیابان های پاسداران بنزین تمام کرده است بنابراین از آژانس ماشین خواستیم یک گالن 4 لیتری بنزین خریدیم و به انتهای کوچه خلوتی رفتیم که مهشید ادعا کرده بود ماشین آنجاست. چون خانواده ام برای من به خواستگاری یک دختر دیگر رفته بودند مهشید با من جر و بحث کرد و گفت: مرا آتش می زند. مهیار 23 ساله اعلام کرد: آن لحظه سرم را پایین آوردم تا بنزین را رویم بریزد که یکباره مهشید گالن را روی خودش خالی کرد و فندک زد. در این لحظه قاضی عزیزمحمدی از مهیار پرسید اگر واقعا به مهشید علاقه داشتی پس چرا جواب تلفن هایش را نمی دادی و از او فرار می کردی؟ مهیار پاسخ داد: من عاشق مهشید بودم. اما چون بیوه بود خانوده ام راضی به ازدواج ما نبودند.
قاضی عزیزمحمدی سوال کرد: بارها در بازجویی ها گفته ای مهشید تو را تهدید به مرگ کرده بود و قول داده بودی اگر با هم ازدواج نکنید باید بمیرید!
درباره اینکه مهشید حتی یک قطره بنزین روی تو نریخت چه توجیهی داری؟ مهیار فقط سکوت کرد و پاسخی نداد. مهیار در پایان دفاع از خود باز هم تاکید کرد: من عاشق مهشید بودم و هر هفته سرخاکش می روم او با اینکار خودش را نکشت بلکه مرا و زندگی ام را نابود کرد، حالا هر حکمی که مادرش بخواهد می پذیرم. گزارش ایسکانیوز حاکی است، با پایان حرفهای تبهکار عاشق پیشه، رییس شعبه 71 و چهار مستشارش وارد شور شدند و امروز، ماجرا را شبهه عمد تشخیص دادند. بدین ترتیب مهیار به دیه کامل محکوم شد و این درحالی است که می‌تواند تا 20 روز نسبت به حکم صادره اعتراض کند.
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”