رام CoLoR oS v2 برای هوای y511 _u30 تست شده
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 17 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
Re: رام CoLoR oS v2 برای هوای y511 _u30 تست شده
ممنون از راهنمایی همه دوستان..یه مشکل دیگه ای که من پیدا کردم اینه که بعضی اوقات اروور unfortunetly.gapps.google رو میده چند بار هم نصب کردم همه وایپ ها رو انجام دادم ولی بازم بعد نصب همونجوریه...بازم ممنون

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام دوست عزیز
بهترین رام و بدون مشکل ترین رام فعلا رام lollifox هست که اکیدا توصیه می کنم ازش استفاده کنید :
lollifox-t115801.html
موفق باشید
بهترین رام و بدون مشکل ترین رام فعلا رام lollifox هست که اکیدا توصیه می کنم ازش استفاده کنید :
lollifox-t115801.html
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

سلاام دوستان خسته نباشید ... اقاااااا لینک دانلود پاک شده ... امکانش هست دوباره اپلود کنید؟ خعلی رام خوشگلیه میخاامممم ... 

-

, با سلام دوست عزیز
توصیه بنده به شما استفاده از رام lolliFox هست که توی انجمن موجوده
موفق باشید
توصیه بنده به شما استفاده از رام lolliFox هست که توی انجمن موجوده
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 21 بار
من این رام رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه ظاهرا این رام با سیمکارت همراه اول من مشکل داره چون تنها چیزی که روشه یه دایره علامت ممنوعه و نمیشناسه سیمکارت دومم رو جای سیمکارت ها رو هم ده بار با هم عوض کردم حتی یه بار فقط همراه اولو گزاشتم تو گوشیم اما جواب نمیده

, با سلام
قطعا و تا جایی که بنده اطلاع دارم این مشکل نمی تونه از رام باشه...
چون همراه اول و ایرانسل و ... از یک دامنه فرکانس استفاده می کنند که در این صورت اگه هر کدوم از اونها شناسایی بشه باقی هم باید شناسایی بشه...
احتمالا جایی از رام رو دستکاری کردید یا Imei گوشیتون پریده، البته باز هم باید از نزدیک بررسی کرد.
قطعا و تا جایی که بنده اطلاع دارم این مشکل نمی تونه از رام باشه...
چون همراه اول و ایرانسل و ... از یک دامنه فرکانس استفاده می کنند که در این صورت اگه هر کدوم از اونها شناسایی بشه باقی هم باید شناسایی بشه...
احتمالا جایی از رام رو دستکاری کردید یا Imei گوشیتون پریده، البته باز هم باید از نزدیک بررسی کرد.
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 21 بار
درسته مشکل از رام نیست چون قبلا هم این رام رو ریخته بودم و با این مشکل رو به رو نشده بودم .... واقعیت اینقدر گوشیمو دستکاری کردم که فکر کنم خیلی چیزاش خراب شده
وقتی داشتم رام کپی گلکسی رو میریختم به طرز عجیبی بعد از لود شدن گوشیم لوگوی هواوی که ابتدا میاد دااااااغون شده بود و چند تا خط موازی و ممتد ازش باقی مونده بود ... هر رامی دیگه ای هم که پشت بندش ریختم این مشکل درست نشد ؟! قطعۀ خاصی رو توی گوشیم سوزوندم آیا ؟!!!
در حال حاضر یه رام اندروید مارشمالو ریختم . قبل از این هم رام لالیفاکس نصب بود ولی همچنان این مشکل نابود شدن لوگوی ابتدای روشن شدن باقیه .... چطور باید درستش کنم ؟ بازگشت به رام اصلی چاره کاره ؟
وقتی داشتم رام کپی گلکسی رو میریختم به طرز عجیبی بعد از لود شدن گوشیم لوگوی هواوی که ابتدا میاد دااااااغون شده بود و چند تا خط موازی و ممتد ازش باقی مونده بود ... هر رامی دیگه ای هم که پشت بندش ریختم این مشکل درست نشد ؟! قطعۀ خاصی رو توی گوشیم سوزوندم آیا ؟!!!
در حال حاضر یه رام اندروید مارشمالو ریختم . قبل از این هم رام لالیفاکس نصب بود ولی همچنان این مشکل نابود شدن لوگوی ابتدای روشن شدن باقیه .... چطور باید درستش کنم ؟ بازگشت به رام اصلی چاره کاره ؟
, با استفاده از اموزش زیر گوشی خودتون و فلش کنید ان شاءالله مشکلتون حل میشه:
huawei-y511-t113473.html
موفق باشید
huawei-y511-t113473.html
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد