محسن فلاح نوشته شده:ظرف نوشابه هم نبود هیچ ظرفی دم دست نبود میتونید از همان ظرف شیشه شور استفاده کنید تا به آبادی برسین که تعمیر اساسی کنید . تو شرایط سخت دیگه فکر این چیزها نمیاد سراغمون که ظرف خراب میشه فقط باید زن و بچه رو از ماندن در سرما و تاریکی به مقصد رسوند.
یه موقه این فکرو نکنید بگید اب شیشه شور رو خالی کنید و بنزین بریزین که کار راحتر باشه و با دسته برف پاک کن بنزین رو به منیفولد تذریق کنید. خطر اتش گرفتن زیاده
داخل باک چون اکسیژننیست موتور پمپ بنزین کارمیکنه و اتیش و انفجار نداریم اما ظرف شیشه شور چون هوا میکشه و اکسیژن زیادی هم داره نمیشه با استفاده از پمپش بنزین تذریق کرد جرقه احتمالی پمپ انفجار میگیره.
ممنون از راهنمایی وهمفکری
انشالله که دوستان مشارکتشون رو ادامه بدن و بحث کاملی بشه
معضل خرابی و ماندن خودرو در راه همیشه در کمینه و بخصوص گریبان ادمای ناوارد رو میگیره اونم با این وضع کیفیت لوازم و امداد و مکانیک متفرقه و بی وجدان
به نظر من اگر از اطراف پمپ شیشه شور نشتی جیزی نباشه اتیش نمیگره چون محفظه پمپ از ارمیچر کاملا جداست قبلا اوراق کردن و دیدم کامل داخل پمپ شیشه شور رو
شاید هم بشه شنگ پمپ رو به ریل انژکتور وصل کرد فقط توی دور های بالا احتمالا نتونه برسونه (این روش توی انژکتوری بتهره به نظر من )
یا اینکه چشمی شیشه شور رو کند و وصل کرد داخل خرطومی هوا برای پاشیدن بنزین
فقط و فقط باید مواظب نشتی بود و همیه اتصالات رو با سیم مفتول یا بست محکم کرد

آقا محمد عزیز من از شما خوهش میکنم یک بار با همون بهترین نوع شیشه شور قدیمی و با بنزین البته در ی مکان دور از جمعیت مثلا کوهی دشتی بیابونی تست کنید اگر مشکلی نداشت بعدا توصیه کنیم
الان وقت سفر های نوروزی هست و آمار ماشین های در راه مانده هم طبق روال سال های گذشته کم نیست و