بنام خداونده بخشنده و مهربان
باسلام
راه اندازی و اجرا دوربین بر روی کامپیوتر با نرم افزار!خوب خدا شکر توانستیم نرم افزار را اماده کنیم،اکنون نسخه اولیه نرم افزار اماده می باشد،ومی توانید به کمک ان عکس ها گرفته شده توسط دوربین را ببینید.
اما قبل از شروع و ادامه .. کسانی که قصد دارند،تصاویر ارسالی دوربین را به کمک نرم افزار مطلب اجرا کنند. به [External Link Removed for Guests]تاپیک ،که مربوط به انجمن eca می باشد،بروند و از کدهای مرجع معرفی شده،استفاده کنند.
(* ضمن اینکه از کاربر محترم که زحمت کشیدن و کدها را به زبان کدویژن ترجمه کردن همینجا تشکر می کنم).
---
خوب برای راه اندازی به قطعات زیر نیاز می باشد:
ماژول مبدل منطق 3.3 به 5 ولت به تعداد 4 عدد! (که هر ماژول ان 4 خروجی و ورودی داشته باشد)
میکروکنترولر Atmega32
دوربین OV7670 + AL422
سیم و رابط جهت ارتباط دوربین و دیگر قطعات.
رگولاتور 5 ولت (برای میکروکنترولر) و رگولاتور 3.3 ولت برای تامین ولتاژ دوربین ( و قسمت LOW ماژول ها منطق)
یک ماژول usart به USB
کریستال 16 مگاهرتز.
*سعی کنید،حتما خازن الکترولیت(1000 میکرو) و عددسی(104) برای نویز و .. کامپیوتر در مدار قرار دهید.
مبدل منطق 3.3 به 5 مورد نظر.
مبدل usart به usb مورد نظر
اما نحویه اتصال قطعات بهم دیگر.شماتیک اصلی به مانند تصویر زیر می باشد
*حتما دو مقاومت 4.7 کیلواهمی از VCC مدار به پایه SIOC و SIOD اتصال داده شود (پول دان) *حتما یک مقاومت 4.7 کیلو اهمی از GND به پایه vsync (پایه 16 میکروکنترولر) اتصال داده شود.(پول اپ) --------------
نحویه سیم کشی ها تغذیه و موارد حاشیه ی ماژول،دوربین و میکروکنترولر
-----------------------------------------
نحویه سیم کشی اطلاعاتی ..
اما کدها کدهایی صفحه اصلی،چنین می باشد:
Please Login or Register to see this code
اکنون دیگر همه چیز اماده می باشد. می توانید کل برنامه (
شامل فایل های برنامه و نرم افزار) را
از [External Link Removed for Guests]دانلود کنید.
می توانید خود نرم افزار را به صورت جداگانه از
[External Link Removed for Guests]دانلود کنید.(
در فایل بالا نیز می باشد،اما در این فایل به صورت تنها می باشد)
قابلیت های نرم افزار:
1-نرم افزار به صورت اتوماتیک طراحی شده، بطوری که شما می توانید با تعویض سایز تصویر،و زدن کلید شروع،رزولیشن دلخواه خودتان را دریافت کنید، اما در حال حاضر، دو رزولیشن VGA و QQVGA با مشکل روبرو می باشند:
*در رزولیشن VGA تصویر به طور کامل ارسال نمیشود و مقداری از تصویر تکرار می باشد! اینجانب بسیار تلاش کردم،اما نتواستم عیب ان را پیدا کنم،اگر کسی توانست این مشکل را برطرف کند،حتما قید کند،تا ان را رفع کنم..
*در رزولیشن QQVGA تصویر درست ارسال میشود،اما یک نویز بر روی دوربین می افتد،که دلیل ان را نیز نمی دانم و نتوانستم ان را نیز برطرف کنم .. (اگر این رزولویشن را انتخاب کردید،و نویز بر روی دوربین افتاد،یک بار مدار را ریست کنید)
2-از دیگر قابلیت ها نرم افزار، ذخیره هر تصویر ارسالی به کامپیوتر می باشد، هر تصویر برای کامپیوتر ارسال شود و نرم افزار بتواند ان را اجرا کند،بلافاصله در پوشه
Resources یک کپی از ان را قرار میدهد!
3- از دیگر قابلیت ها،نمایش اتوماتیک تصویر می باشد،با تیک زدن این قابلیت،خود نرم افزار به صورت اتوماتیک بعد ار ارسال هر تصویر،دستور فرستادن تصویر دیگر را میدهد،بدین ترتیب می توانید بصورت دائم تصویر دریافت کنید!
4-نمایش تصویر در سایز QVGA در خود نرم افزار. به کمک گزینه لیست عکس،می توانید عکس ها ارسال شده را در خود نرم افزار اجرا کنید ببینید و یا با عکس تازه ارسال شده مقایسه کنید.
5-نمایش تعداد بایت دریافت شده
و...
نکات مهم:
*فیوزبت JTAG میکروکنترولر را غیر فعال کنید،فیوزبیت، کریستال خارجی را نیز فعال کنید،همچنین فیوزبیت CKOPT را بزنید .
*در زمان فرستادن اطلاعات،لطفا کار دیگری انجام ندهید،وگرنه دیتا بدرستی فرستاده نمی شود...(اگر دیتا بدرستی ارسال نشد،یک بار نرم افزار را ببندید و از دوباره اجرا کنید)
* نسخه شماره 4.5 نرم افزار Microsoft NET Framework را حتما بر روی سیستم داشته باشید (که معمولا بر روی سیستم ها که ویندوز سون را دارند نصب می باشد،اگر مشکلی بود از
[External Link Removed for Guests]سایت ان را دانلود کنید)
امیدوارم که پروژه مفیده بوده باشد،لطفا اشکالات و پیشنهادات و راهنمایی ها و .. را در رابطه با کدها و برنامه بفرمایید تا ان را برطرف کنم.
باتشکر.